Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)***** in Marmaris Turkije beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)*****

9,5
9,5

Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)***** Marmaris

Beoordelingen Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)*****

Yalanci Bogazi Adaagzi Mevkii, 48700, Marmaris
Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris) scoort een 9,4 uit 10, op basis van 145 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)***** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 70 vakantiefoto's van Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)***** met andere accommodaties in Marmaris.

132 beoordelingen over Marmaris Imperial (vh. Magic Life Club Marmaris)*****

9,6
met een groep, Sept. 2011
"Heerlijk genieten"
bas
28-9-2011 het is in 1 woordt geweldig.aan eten en drinken niets te kort.mooi en schoon park.
het gaat meer om het oudere publiek er zijn geen kinderen dat maakt het heel rustig s avond rong 22.00 uur loopt het leeg richting de kamers.maar dan kun je de dolmus nemen naar marmaris zelf 3 lira pp.betaal met liras mensen pin ze op de luchthaven dat kan 25% per betaling opleveren ook op het park.echt deze boeken als je van genieten houdt.

"Een geweldige tijd"
Marleen en Katrien
6-10-2011 Mijn mama en ik zijn nu een week teug van Marmaris Imperial en we blijven herinneringen ophalen aan onze zalige tijd daar. Het was geweldig! De locatie is adembenemend: midden in de natuur, tussen de bomen en de bloemen en met overal spectaculaire zichten op de zee en de bergen. Ja, er zijn veel trappen en hellingen maar dat is juist de charme van het domein. Geen grote blokken maar her en der verspreid over de heuvel bungalows en kleine gebouwtjes. Het hele domein werd trouwens prima onderhouden en schoon gemaakt!

Het eten was zeer lekker, gevarieerd en altijd warm en vers. De bediening in het hoofdrestuarant en de bars werkte hard en altijd met de glimlach. We werden echt in de watten gelegd!
Er hing een zeer warme en gemoedelijke sfeer over het domein. We maken alvast plannen om volgend jaar in september terug te gaan! Hopelijk zijn de Belgen dan ook weer van de partij!

met vrienden, Sept. 2011
"Rust in een prachtige natuur,de drukte op 10km"
marie
6-10-2011 het nieuwe concept is zeer geslaagd.Ik hou heel veel van kinderen maar op vakantie doe ik het liever rustigaan.Dus enkel volwassenen en singles.Het management staat altijd voor u klaar.Mevrouw Sharon doet alles voor de goede organisatie en heeft de juist leidinggende mensen onder haar.IK ben nu al 24 keer naar Turkije geweest maar hier heb ik mij stek gevonden.Belgen en Nederlanders boek dit hotel gerust,je zult er blijven komen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Marmaris Imperial (vh. Magi...

met oudere kinderen, 2011
"Droomresort,geweldig"
dirkjan,gerda,yorit...
2-8-2011 wat een geweldige vakantie was het weer. het is net zo goed als bij magic life.niets op aan te merken. De animatie is minder,een beetje saaivonden wij. Het hoort wel bij het concept van marmaris imperial.De zon scheen elke dag en dat was genieten. We raden iedereen aan om naar dit hotel te gaan,behalve met hele kleine kinderen. voor ons een sprookjes resort!

Fam. Veenhof

met partner, 2011
"Fantastische vakantie gehad; echt een relaxoord"
Frans van der Meer
10-6-2011 Dit is een resort waar we zeker weer naar toe gaan.
Uit de cijfers blijkt dit wel.

"Iets te rustig"
Peter en Sabine
2-7-2011 Rustige ligging in het drukke Marmaris. Overal mooie zichten. Zeer zeer proper resort met zeer vriendelijk personeel. Heel rustig en romantisch hotel. Eten was lekker alhoewel we al meer keuze gezien hebben. Maar toch nog meer dan voldoende aanbod. Voor ons was 1 week voldoende. Hotel was iets te rustig. Maar als we nog eens naar Marmaris gaan boeken we waarsch terug dit hotel.

met vrienden, 2011
"Er moet veel gebeuren om 5 sterren te behouden"
Victoria Roos
31-5-2011 De magie van Magic Life is er niet meer. Na de overname door een Brits bedrijf zijn alle personeelsleden op enkele management leden na ontslagen. Het gehele concept is verdwenen. Het sportaanbod is heel klein en gaat gewoon vaak niet door. Toen ik vroeg of een bepaalde ingeroosterde workshop over 10 minuten wordt gegeven, kreeg ik een ongemotiveerd antwoord “I don’t think so”. Maar er werd ook niets aan gedaan om mensen erop te attenderen. De enige animatie was er in de avond, een duo dat muziek speelde uit de jaren 50, 60 en 70 en als het erg wild werd ook uit de jaren 80. Voor 90 % waren er Engelse bejaarden die in de avond in cocktail outfit de jive dansen. Bijna geen Nederlanders of andere nationaliteiten. Ook de sociale activiteiten voor alleenreizenden waren er niet meer. Het eten was wel goed, maar de buffetten waren zeker geen 5 sterren waard. Het personeel maakt wel grapjes, maar is ongeschoold. De een kreeg wel drankjes, de ander moe

met vrienden, Mei 2011
"Blijft een topper"
marlies
24-5-2011 het hotel is overgenoman door Thompson group.Er zijn nu veel Engelstaligen,minder Belgen en Nederlanders.Het is en blijft er zeer aangenaam rustig,ook nu soft animatie.Eten blijft uitstekend,spijtig dat het fruitsap nu te betalen is.Hoed af voor het personeel en de netheid in het hotel.Belgen en Nederlanders allen daarheen.Ik ga terug in September.

met vrienden, Mei 2011
"Het hotel was super"
Karin
24-5-2011 t was voor mij de eerste keer, maar kijk al uit om in september terug te gaan. K heb er een zalige tijd beleefd. lekker eten, zeer proper, rustig en zeeeeeeeeeeeeer vriendelijk personeel!

met partner, Mei 2011
"Paradijselijke plek"
Eva uit het paradij...
22-5-2011 Hotel Imperial is prachtig gelegen en het ontbreekt je werkelijk aan niets.
Je hoeft het park echt niet af want er is genoeg te doen voor iedereen. Het park is superschoon evenals het strand dat iedere dag weer netjes iedere ochtend wordt opgeleverd. er zijn genoeg ligbedjes. de sfeer is zeer relaxed.
Het eten is super en voor iedereen is er wel iets lekkers bij. Sommige gerechten komen inderdaad steeds terug maar elke dag is er een thema waarbij er steeds variaties zijn. Echt goed. Het personeel is ontzettend vriendelijk en ze lopen zich de hele dag rot. Ook zijn er wel wat minpuntjes nl. het gebruik van dekens op de bedden is niet meer van deze tijd en dekbedden zou toepasselijker zijn. De kamers zijn gehorig want ik kon de buurman horen snurken! De kamers zijn verder netjes maar niet bijzonder. ( kan kwestie zijn van smaak) het park is echt niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn want het is steeds een flinke klimpartij. Gelukkig is er vervoer beschikbaar.