Aparthotel Kibele Club** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.3 | Zoover

Aparthotel Kibele Club** Marmaris

Beoordelingen Aparthotel Kibele Club**

Kemal Elgin Bulvari 66, 48700, Marmaris
Aparthotel Kibele Club scoort een 8,3 uit 10, op basis van 137 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Kibele Club**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Kibele Club** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Aparthotel Kibele Club** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Aparthotel Kibele Club** met andere accommodaties in Marmaris.

135 beoordelingen over Kibele Club**

"In 1 woord: GEWELDIG"
Rob en Corrie
28-9-2011 Heerlijke vakantie gehad in Club Kibele. Het personeel is super vriendelijk en doen alles wat in hun mogelijkheden ligt om het naar je zin te maken, vooral Hakan is een grapjas. Het eten is heerlijk (de steaks zijn er toppie). Wij hadden een appartement in het "oude" gedeelte maarrrrr wel in de tot nu toe enige gerenoveerde kamer. Was helemaal geweldig, een inlooplinnenkast en inloopdouche, alles spiksplinternieuw. Wel jammer dat er geen keukentje in zit en dat voor een appartement. Ze zeiden de andere kamers ook zo snel mogelijk gerenoveerd worden. Marmaris zelf is ook heel leuk. Lopen door de winkelstraat naar de haven en de bazaar en langs de boulevard weer terug, echt vakantiegevoel.

"Heerlijke plek om te vertoeven"
anita beckers
11-10-2011 hotel club kibele is geweldig,personeel..alles.
En voor goed te eten hoef je niet ver te gaan gewoon daar blijven in het restaurant,heel goed eten.
Je kunt er het s avonds ook gezellig wat drinken aan de bar...erg leuk allemaal.
Mijn zus en ik hebben een heerlijke vakantie gehad!!!!!!

met vrienden, Sept. 2011
"Perfecte ligging"
M. Michielsen
8-10-2011 Wij zijn van 13 tot 20 sept. hier geweest, klein maar heel gemoedelijk complex. Aan het zwembad was altijd wel een plaatsje. Het ligt aan de winkelstraat ideaal dus. De straat over steken, klein straatje door en je zit aan het strand. Personeel is heel vriendelijk. Bij aankomst was het ijstkastje en de kluis defect, binnen 15 min vervangen, prima service dus. Eten is er uitstekend. We hadden een hotelkamer, simpel, ligging is somber, kamer 103. Zal de volgende keer liever een appartement nemen die ligging is beter. Boulevard,winkelstraat, bazaar heel gezellig. Overal gezellige restaurants met heerlijk eten voor weinig geld. Marmaris is zeker de moeite om op vakantie te gaan, gaan zeker nog eens terug. Zowel naar Marmaris als naar Kibele. Aan de receptie kun je heel goed geld wisselen, goede koers. Het was een super vakantie. leuke uitstapjes met een boot gedaan. Ontbijt aan Kibele zelf is niet alles, personeel komt veel te laat.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super vakantie!"
fam Middelwijk
19-8-2011 We hebben een geweldige vakantie gehad in Club Kibele! Appartement is perfect, en werd elke dag schoongemaakt! Vriendelijk personeel en willen alles voor je doen. Ontbijten konden we in hotel Romance maar het brood in de supermarkt is super lekker, en dankzij het kleine keukentje in ons twee-kamer appartment konden we ook een eitje bakken. Het eten in Marmaris is echt geweldig! Het strand op een paar minuten loopafstand is ook mooi, maar lekker aan het zwembad zitten bij club Kibele is ook heerlijk! Markt in Icmeler is een aanrader, idem de bazaar in Marmaris zelf. Ook de haven van Marmaris is de moeite waard om er naar toe te gaan. Kortom een geweldige vakantie, leuke mensen, en super gezellige buren hadden we in club Kibele! bedankt buurtjes!
Cor-Gerda-Martijn Middelwijk

met vrienden, Aug. 2011
"Geweldig hotel"
Naomie
10-8-2011 Net terug uit Marmaris en bij club Kibele geweest. Geen slecht woord over dit hotel. De bediening en service zijn echt geweldig. Ze doen alles voor je, niks is ze te veel. Erg vriendelijk en behulpzaam. Hakan is het aanspreekpunt voor problemen en hij probeert alles voor je te regelen. Samen met Serkan absoluut topservice geboden. Elke dag schone handdoeken en schoonmaak van de kamers.
Ook het eten was zowel in het hotel zelf als het aangelegen restaurant top! Voldoende keuze en goede kwaliteit, en zeker niet te duur.
Als ik terug ga naar marmaris ga ik zeker naar club kibele!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"De moeite waard om terug te komen"
fam. nieuwenhuis
18-8-2011 we hebben een superleuke vakantie gehad in kibele.personeel supervriendelijk en willen werkelijk alles voor je doen. kamers waren ruim en keurig.schoonmaaksters kwamen iedere dag schoonmaken en schone handdoeken brengen. de sfeer aan het zwembad is erg gezellig. het probleem met de bedjes werd de laatste dag van onze vakantie opgelost.
we gaan zeker terug naar club kibele.

"Zeer goed. en mooie ligging"
Familie Verhoekx
16-8-2011 club kibele.
Wij hebben een zeer goede vakantie gehad en vonden het een geweldig appartement.
En ook het personeel was super en zeer vriendelijk ook tegen de kindjes.
de kamers worden elke dag zuiver gemaakt en iedere dag nieuwe handdoeken.
ook hebben zij regelmatig een leuke avond met muziek en dans voor iedereen.
ik ga zeker terug en raad mensen om er ook naar toe te gaan je krijgt er zeker geen spijt van.
Fam Verhoekx

"SUPER !!!"
johndewit32
10-8-2011 We zijn gisteren terug gekomen van een super leuke vakantie in app. club kibele.
Het personeel is super vriendelijk (hakan is the best !)
Iedere dag werd er schoongemaakt, en de schoonmaaksters waren ook super vriendelijk.
Wij hadden de eerste 2 dagen een kamer in het hoofdgebouw (wat 2 jaar geleden is gerenoveerd) omdat onze 3 kamerapp. nog bezet was. Toen we in onze 3 kamerapp. kwamen bleek de douche tegen te vallen, het water liep er aan alle kanten uit... Maar het bijgebouw word deze winter ook gerenoveerd. Voor de rest was alles prima !
En welke harde muziek ???? Overal staat toch muziek aan !!! En om 12 uur s' avonds was het er rustig dus wij zijn niet van ons balkon geblazen !
Wij gaan er zeker terug naar toe...

Groetjes fam. de wit/verhoekx

"Knetterharde muziek"
asser familie
23-7-2011 We zijn weer terug van een heerlijke vakantie. Het appartement is goed de kamers redelijk vragen wel wat renovatie maar je bent toch veel buiten. Wel keiharde matrassen dat zijn ze in Turkije gewend denk ik. Leuk zwembad goed eten alleen wanneer je wegging van het komplex moest je langs de tafeltjes bij het zwembad en er werd regelmatig gevraagd waarom je niks ging drinken aan de bar dit vonden we hoe goedbedoeld wel iets opdringerig. Gasten die veel kopen worden dan ook vriendelijker behandeld dan die weinig kopen dit vonden we een nadeel je krijgt dan iets van een schuldgevoel. Wij willen nu eenmaal vrij zijn. Waarom het komplex een 6 krijgt was de knetterharde keiharde disco muziek bij het zwembad je werd vanaf je balkon afgeblazen. Vreselijk altijd dezelfde plaat. Wel eens gevraagd om van muziek te veranderen maar na 10 min WEER dezefde keiharde discoplaat waarbij de barman zich ook afvroeg waarom er zo weinig mensen bij het zwembad kwamen drinken???. vandaar totaal een 6 helaas.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Helppp !!!!!!!!!"
godiva
17-7-2011 heel heel veel engelsen die on half4 schreeuwen thuis komen
manager met mooie i phone die niets oplost en en niet voor de gasten is
werk nemers werken op provisiebasis al je veel afneemt word je de hemel in geprezen anders laten ze je links liggen
kort om zeer luidruchtig slechte service geldbelust