Hotel Ideal Pearl**** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Ideal Pearl**** Marmaris

Beoordelingen Hotel Ideal Pearl****

Sirinyer Mahallesi No:15 Sitele, 48700, Marmaris
Hotel Ideal Pearl scoort een 8,5 uit 10, op basis van 151 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ideal Pearl****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ideal Pearl**** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 143 vakantiefoto's van Hotel Ideal Pearl**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Ideal Pearl**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Ideal Pearl**** met andere accommodaties in Marmaris.

145 beoordelingen over Ideal Pearl****

6,4
met partner, Mei 2012
"Dit nooit meer dan toch maar 5 sterren"
terlouw
28-5-2012 bij aankomst nog geen flesje water op je kamer ging er om vragen moest ik maar kopen en kon dan de fles vullen waar gaat dit over werd geen fles water op de kamer gezet
en het eten vonden we ook niet super en altijd koud word je niet vrolijk van toetjes was ook niet uitgebreid fruit zoals meloen - druiven - aardbeien - perzikken enzv. kennen ze daar niet alleen appels en sinasappels hadden ze in overvloed. verder werden er geen lokale likeuren geschonken hoewel ze die wel hadden. om 23.00 gesloten hoezo daarna betalen ging gewoon dicht.kamers waren oudbollig het enige goede waren de matrassen almetal alles opgeteld nooit meer

met vrienden, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Denise
27-5-2012 Wij hadden eerst een kamer tegen een blinde muur en het stonk er naar eten, dag 2 hebben wij ook om een andere kamer gevraagd. Over de top, 3e bed, zitje, perfect. Jammer, maar daar kan hotel niets aandoen is het op tijd je badlaken neerleggen op de ligbedden. Je hebt van die aso's, vnl Russen die hun badlakens neerleggen, excursie doen en dan pas 's middags een uurtje de bedden gebruiken. Personeel toppie, Erkal, Sukrum, top allemaal harde werkers. De General Manager vond ik wel kattig tegen zijn oh zo hard werkende mensen. De GM mist trouwens 4 tanden, dat is geen goed beeld voor een GM. Helaas hadden wij van 8 dagen, 7 nachten, maar 4 dagen zon. Gelukkig hier in NL nog goed weer.

"Chris"
chris
15-5-2012 Mijn dochter en ik hebben een top vakantie gehad. waren hier 12 dagen maar hadden langer willen blijven.kamer schoon, eten super lekker. personeel werkt kei hard. zwembad groot genoeg voor dit kleinschalige hotel. vlakbij hoofdstraat en boulevard, iets verder naar de haven en centrum. wij zouden zkr terug gaan naar dit hotel als we nog eens naar marmaris gaan.

met vrienden, Mei 2012
"Prima Hotel"
Jan
31-5-2012 De waardering is natuurlijk afhankelijk van wat je zoekt, wij zijn geen strand mensen. Voor 2e maal in Marmaris na 11 jaar, en 5e maal totaal in Turkije. Hotel ligt ca. 200 m van strand, op 3km van centrum via boulevard. Vrij rustige omgeving. Zwembadwater was veel te koud. Vriendelijk personeel, zeker als je tips (€) geeft. Alles Turks afgewerkt maar wel schoon. Eten was voldoende varierend en lekker. Het warme gedeelte koelt snel af. Toch groot nadeel: Bar gaat om 23:00 dicht. Transfer BodrumAirport 2:45 uur. (incl. stop) Met een leeftijd van 50-53 waren wij toch wel een van de jongste hotelgasten.

"Mooi"
chris
1-6-2012 Prachtig hotel, we hadden super kamers.
Vriendelijk personeel, goed eten en erg schoon.We wilde als gezin met een boeking voor 5 kamers graag bij elkaar, dit was bij aankomst niet het geval, maar dit is super goed opgelost, alle lof.
Fam. Tot uit den Helder. Boottocht boeken bij Mario aan het straat ernaast ideal pearl hotel..

met partner, Apr. 2012
"Fantastisch personeel"
shirton
6-5-2012 We komen net terug van een weekje Ideal Pearl en hebben er genoten. Het personeel is supervriendelijk en zeer bereidwillig. Voor de prijs die je betaalt krijg je goede kwaliteit. Het eten was prima, iedere dag iets anders. De ligging is net buiten het centrum en niet aan de kust maar voor de mooie stranden hoef je niet naar Marmaris. De stranden zijn smal en niet mooi dus wij lagen heerlijk aan het zwembad. Verder is er voor kinderen niet veel te doen in dit hotel.

met partner, Apr. 2012
"Een toppertje,gezellig en goed"
r steenkamp
9-5-2012 wij hebben genoten de week die we er waren.
nette kamer en goed eten,en dat voor die prijs.
altijd een bedje bij het zwembad en vriendelijk personeel.
een leuk contact met andere mensen in het hotel,dat hadden we nog nooit zo meegemaakt.
wij komen zeker terug

met partner, Okt. 2011
"Gewoon"
jan
9-11-2011 Het Hotel is mooi verder weinig verkeerd aan, de omgeving is zeer rommelig oude troep, het personeel vond ik niet echt klant vriendelijk, voor de vrouwen werd alles gedaan, het eten was niet bijzonder weinig afwisseling s'middags en s'avonds het zelfde. Het strand is zeer vies alleen de plekken die van de hotels aan de zee waren waren mooi maar daar mochten wij niet komen, de turken op de bazar en markt waren zeer vervelend en soms zelf agressief als je te veel van de prijs af wilde hebben , ook wij hadden de pech dat er in het weekend geen stroom was dus s'ochtends om 6 uur stonden de agegraten te draaien bij de hotels zeer veel herrie en stank dat de hele dag door. De kamers waren wel schoon maar niks bijzonders, best nog een keer naar toe maar dan in 6*******hotel

"Beordeling"
evert van de pol
14-3-2012 Ik ga er nu in april voor de 2de keer heen. het hotel was ontzettend goed gelegen, dicht bij de zee en het centrum van Marmaris. Het hotel was ontzettend goed onderhouden en werd elke dag grondig schoon gemaakt. veel afwisseling van het eten, kamers waren goed. Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding ontzettend goed! heb nu al zin in april!

"Mooi, brandschoon, geweldig gastvrij!!!"
Sieb en Gerda
14-9-2011 Voor de tweede keer Ideal Pearl dit jaar en kwam op mijn verjaardag binnen stond netjes een flesje wijn met iets lekker op de kamer en ben de hele dag verwend door het personeel. Is echt een aanrader ! Gewoon een hotel waar normen en weaarden hoog in het vaandel staan. Compliment voor Ismail Yildirim met zijn hele team!!

Gerda (Georgina) en Sieb Klein
Heerhugowaard