Hotel Halici I** in Marmaris Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Halici I** Marmaris

Beoordelingen Hotel Halici I**

Cam Sokak 1, 48700, Marmaris
Hotel Halici I scoort een 7,9 uit 10, op basis van 447 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Halici I**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Halici I** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 242 vakantiefoto's van Hotel Halici I** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Halici I** met andere accommodaties in Marmaris.

445 beoordelingen over Halici I**

5,8
6,6
met vrienden, Mei 2012
"Super hotel!"
Christa de Groot
9-5-2012 Locatie is super, lopend 5 min naar de zee en vanaf daar loop je langs de boulevard naar het centrum. Heerlijk eten, niks te klagen. Zeer vriendelijk personeel, waarvan een aantal aardig nederlands spreken. Kamers klein maar netjes en van alle gemakken voorzien. Zwembad netjes en groot. bedjes met kussens kun je gratis gebruik van maken. Wij gaan zeker terug!!

met partner, Okt. 2011
"Beste ligging"
M en M
27-3-2012 We gaan er nu voor de 11x heen de ligging is gewoon een dikke tien, voor de rest moet je er zelf wat van maken, ja het eten is niet zo best, maar wij denken dat het aan de kok ligt,en wat voor geld hij krijgt.
De kamers daar moet je zelf wat van maken,Wat wel zo is dat het elk jaar duurder wordt.

"Prima hotel voor een leuke prijs"
I. Hartman
1-10-2011 Wij hadden 8 dagen geboekt naar dit hotel en het was prima te doen. De ligging van het hotel naar de boulevard is prima, ongeveer 5 minuten lopen. De kamers/badkamer is simpel en het eten is prima te doen. Elke dag een warme maaltijd en verschillende salade's met brood. Je moet niet veel verwachten van het eten maar het is zeker niet slecht wat er staat. Het zwembad bij het hotel is prima en ze bieden gratis ligbedden en parasols aan. Het personeel spreekt allemaal engels en veel ook nederlands. Kortom een prima hotel voor een prima prijs!

alleenreizend, Sept. 2011
"Prima hotel voor lage prijs"
abby
21-11-2011 Hotel voldoet voor de geboekte prijs. alles is wel gedateerd, maar schoon. Locatie van het hotel is prima, vlak bij het oude centrum, openbaar vervoer en boulevard op loopafstand.

"Aanrader. Value for money"
Jos Wesseling
19-9-2011 Mijn vriendin en ik (58 en 62 jaar) waren begin september 2011 in Halici 1.
Over het algemeen goed bevallen.
Enkele zaken zijn voor verbetering vatbaar:
1. Van de gasten rookt een ruime meerderheid. Het zou daarom goed zijn om het terras waar wordt gegeten te verdelen in een roken/niet-roken gedeelte.
2. Het "handdoekje leggen" (het reserveren van ligbedden) zou moeten worden tegen gegaan)
3. Zowel overdag als 's nachts draait er naast het zwembad een lawaaiig apparaat waardoor het niet prettig is om de deur van terrasdeur van de kamer open te hebben.
Verder plezierig hotel met aardig personeel op een prima locatie.

"Nooit meer, een 2 sterren camping is nog beter!"
J
18-9-2011 Dit hotel hangt van ellende aan elkaar. Alles is oud. Airco kapot, melding gemaakt en men laat je dus met 35 graden op je kamer slapen zonder oplossing. Heb 8 kamers gezien, overal de airco kapot (niet onderhouden) en dat voor 3 euro per dag. Ook het Nederlandstalige waarneemster, lost het niet voor je op, je krijgt zelfs een grote mond van haar. Ze is onbeschoft, onklantvriendelijk. Haar man past voor de discussie. Schimmel in de badkamer, 3x koud water waarop op de dag van vetrek.(Men draait de warme kraan dicht uit besparing), koud douchen voordat je mag gaan dus.
Bedden vol met veren en kraken. Je doet geen oog dicht, de een wordt wakker van de ander als je je omdraait. Men komt op je hotelkamer om te kitten, zonder dat je dit weet?!? Jij zit in de stank. Kortom, ongeorganiseerd, laks...nooit meer. Ontbijt is niks. Avondeten is goed, overige personeel prima! Zie foto's

"Nooit meer"
Linda
4-10-2011 Het hotel ziet er goed uit er is vriendelijk personeel, maar er zijn ook zuurpruimen. De nummering van de kamers is niet geheel logisch. Wij hadden kamer 323, dus dan zou je denken dat dat op de derde verdieping is, maar nee, dat is op de eerste verdieping. Het is even wennen, maar meer ook niet. De kamers zijn netjes, wat aan de oude kant en erg krapjes voor 2 personen en de bedden zijn keihard, maar met een extra dekbed over je matras ligt het een stuk beter. Het ontbijt is wat mager, maar goed te doen. Het avondeten daarentegen was dramatisch. We hebben 2 weken bloemkool, broccoli en spruiten gegeten met daarbij afwisselend een verschillend stukje vlees. Als je een zoutloos dieet volgt, zou ik bijvoorbaat al uit eten gaan. Waarschijnlijk heeft de kok of geen smaak of hij proeft zijn eten van te voren niet. Zo veel zout, niet te geloven. Ook mocht je officieel geen eten en drinken van buitenaf meenemen naar je kamer en moet je al het extra's huren zoals de tv. Verder was het wel oke.

"Een 2 sterren plus plus plus hotel."
j.hartensveld
26-9-2011 We kwamen hier voor de 6e keer en hebben het weer ervaren als een "thuiskomen".
Het personeel was weer aardig en probeerde alle wensen te realiseren.
Het eten was beter dan voorgaande jaren. Compliment.
Het hotel wordt gerenoveerd. (Niet in de vakantieperiode)
Wij zaten in een kamer die al is opgeknapt.
Volgend jaar gaan we weer. Maar dan twee weken!

"Nooit meer"
veldebouke
9-9-2011 Hotel Halici Marmaris laat te wensen over, met avondeten ben je verplicht te eten wat de kok heeft bereid lust je het niet heb je pech, het is pas om half acht aan tafel en dat is bij het ontbijt het zelfde weinig keuze met beleg wel een hoop zoetigheid om het kort te houden geen variatie. De kamers laten ook te wensen over slechte bedden, weinig beddengoed en het balkon van de twee persoonskamer te klein en je hebt ook last van de airco van de kamer ernaast

"Voldoende voor 2 sterren"
Robbie
4-9-2011 Gedateerd, gehorig, maar een mooie locatie met leuk zwembad in een mooie tuin.