18-9-2011
Dit hotel hangt van ellende aan elkaar. Alles is oud. Airco kapot, melding gemaakt en men laat je dus met 35 graden op je kamer slapen zonder oplossing. Heb 8 kamers gezien, overal de airco kapot (niet onderhouden) en dat voor 3 euro per dag. Ook het Nederlandstalige waarneemster, lost het niet voor je op, je krijgt zelfs een grote mond van haar. Ze is onbeschoft, onklantvriendelijk. Haar man past voor de discussie. Schimmel in de badkamer, 3x koud water waarop op de dag van vetrek.(Men draait de warme kraan dicht uit besparing), koud douchen voordat je mag gaan dus.
Bedden vol met veren en kraken. Je doet geen oog dicht, de een wordt wakker van de ander als je je omdraait. Men komt op je hotelkamer om te kitten, zonder dat je dit weet?!? Jij zit in de stank. Kortom, ongeorganiseerd, laks...nooit meer. Ontbijt is niks. Avondeten is goed, overige personeel prima! Zie foto's
4-10-2011
Het hotel ziet er goed uit er is vriendelijk personeel, maar er zijn ook zuurpruimen. De nummering van de kamers is niet geheel logisch. Wij hadden kamer 323, dus dan zou je denken dat dat op de derde verdieping is, maar nee, dat is op de eerste verdieping. Het is even wennen, maar meer ook niet. De kamers zijn netjes, wat aan de oude kant en erg krapjes voor 2 personen en de bedden zijn keihard, maar met een extra dekbed over je matras ligt het een stuk beter. Het ontbijt is wat mager, maar goed te doen. Het avondeten daarentegen was dramatisch. We hebben 2 weken bloemkool, broccoli en spruiten gegeten met daarbij afwisselend een verschillend stukje vlees. Als je een zoutloos dieet volgt, zou ik bijvoorbaat al uit eten gaan. Waarschijnlijk heeft de kok of geen smaak of hij proeft zijn eten van te voren niet. Zo veel zout, niet te geloven. Ook mocht je officieel geen eten en drinken van buitenaf meenemen naar je kamer en moet je al het extra's huren zoals de tv. Verder was het wel oke.