Hotel Grand Pasa***** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.6 | Zoover

achterkant van het hotel

Beoordelingen Hotel Grand Pasa*****

A.S. Durmazlar Cad. 15, 48700, Marmaris
Hotel Grand Pasa scoort een 8,6 uit 10, op basis van 312 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Pasa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Pasa***** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 408 vakantiefoto's van Hotel Grand Pasa***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grand Pasa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Grand Pasa***** met andere accommodaties in Marmaris.

297 beoordelingen over Grand Pasa*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fijne vakantie"
Karin Wassink-Lute
26-5-2012 Grand Pasa is op zich een geweldig hotel.
Behalve inderdaad de luidruchtige britten en russen, dan zou het veel aangenamer zijn.

daarnaast was de animatie en de kids club echt niet van het niveau wat ik eerder heb gezien in andere 5* hotels.
Ook miste we een klein speeltuintje met een glijbaantje of schommel bij het hotel. Daarvoor moest je van het park af. Dat miste onze dochter echt.

met partner, Mei 2012
"Mooie plek maar kom er nooit weer"
huisman bea
29-5-2012 de bedden zijn te hard.eten koud.asbakken werden niet leeggegooid.je plakte vast aan de tafels.geen muziek s,avonds.dit hotel komen we nooit weer het is een 3 sterren hotel en geen 5 sterren.

met partner, Apr. 2012
"Voor ons geen tweede keer meer."
van rosmalen
4-5-2012 grand pasa is voor ons hooguit 4 sterren en geen 5.
eten weinig variatie.
kamers wel mooi ruim maar niet schoon.
douche werd niet gepoetst alleen bij aankomst schoon.
personeel receptie--was maar een meisje wat ons verstond.geen duits gebrekkig engels puur turks.
bij vertrek werd ons de borg voor de handdoekenservice niet terug betaald.
waren ze niet gewend,dit was voor ons de druppel dus geen tweede keer meer.

met vrienden, Apr. 2012
"Een meevaller"
gust feyen
16-4-2012 Verwijder sommige Britten (= lawaaimakers) uit dithotel en je zit supergoed. Vooral de keueken van dit hotel was van zeer goede kwaliteit i.t.t. veel andere hotels. Het is jammer dat sommige Britten zich ergerlijk, vulgair en zeer luidruchtig gedragen.

met partner, Okt. 2011
"Prima hotel !!"
Jan
26-10-2011 Gisteren terug gekomen van Grand Pasa, voor ons de eerste keer in Turkije, en mede door het fantastische hotel heel goed bevallen.
Werkelijk een heel goed hotel !! met ook prima eten in buffet vorm, zoals meerdere mensen al vermelden,degene die dit niet goed vinden, daarvan ben ik benieuwd wat die dan gewend zijn thuis !!
Kortom een heel fijne week daar gehad,waarbij ook het weer nog eens heel mooi was.
Enige minpuntje van deze vakantie was de reisorganisatie die ons niet zoals beloofd en geboekt naar vertrekpunt Eindhoven terug brachten maar naar Amsterdam, en dat zou allemaal nog geen ramp ziin maar hoe je dan van Schiphol naar Eindhoven komt, moet je zelf maar uitzoeken !!! klopte helemaal niks van , en als je dan naar de Balie van touroperator op Schiphol gaat wordt je niet eens geholpen , want degene die daar aan de balie zit zegt dat ze daar niet over gaat, een telefoontje van haar kant kon er niet eens af !! voor ons dus nooit meer touroperator !!, maar zeker wel nog Grand Pasa

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Superleuke tijd gehad!"
Michele
19-10-2011 Hotel Grand Pasa is een mooi, ruim en schoon hotel.Bij de receptie wordt je warm onthaald en vriendelijk naar je kamer begeleid.
De kamer is schoon en ruim.Je kan makkelijk je koffers kwijt en je hebt ruimte genoeg om in je kamer te lopen.Het balkon heeft uitzicht op het achtergelegen zwembad en de bergen/bossen.Na 23 uur heb je nog wel last van de gasten die nog zitten te drinken.Soms is dat tot laat in de nacht.Veel Engelsen, Belgen en Oostbloklanders waren er aanwezig.
Het eten is super,in overvloed en heel veel keuze.Zelfs als je de Turkse keuken niet lust is er genoeg keuze.Dat mensen hierover durven te klagen die moeten zich echt schamen!Er waren er zelfs bij die graag een plakje ham wilden hebben, tja, dan moet je niet naar Turkije gaan...
De animatie is leuk.Overdag zijn er activiteiten in en om het zwembad.Elke avond bingo en een aansluitend programma. Het personeel werkt hard om alle gasten blij te maken.Ze zijn er heel kindvriendelijk.
Volgend jaar gaan wij weer!

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Helemaal Perfect!"
Jeroen
5-10-2011 Net terug van een week Grand Pasa. Ik ga inmiddels voor het 3e jaar naar Turkije maar dit is werkelijk het beste hotel wat ik tot nu toe heb gehad. Alles is in de puntjes in orde. Eten is werkelijk subliem.
Kamers zijn mooi, netjes en je krijgt elke dag nieuwe handoeken. Personeel doet werkelijk alles voor je. Zelfs werd het drinken bij het eten nog voor ons opgehaald (zonder ze ook maar fooi te hebben gegeven). Sommige mensen hebben op en aanmerkingen op dit hotel. Dit is voor mij echter onbegrijpelijk. Het enige min puntje wat ik zou kunnen bedenken is dat je niet buiten kunt eten. Verder helemaal perfect.

"Grand Pasa blijft een topper"
Jabo
11-10-2011 11 oktober 2011 terug van Grand Pasa (2e maal) ..blijft een topper.
Gevariereerd eten, mooie kamers, zeer schoon. Het zwembad wordt dagelijks gedegen gereinigd. Animatieteam matig....Wij bleven er niet voor "thuis".
In deze periode schat ik in dat er 30% Engelsen, 30% Nederlanders, 25% Belgen, 5% Russen en
nog een paar Duitsers,Scandinaviers in het hotel verbleven.

"Hotel grand pasa is een uitstekend hotel"
Vangronsveld Martin
11-10-2011 Mooi hotel,verzorgde kamers en goed eten.

"In 1 woord super!!!"
jeanet
9-10-2011 ik ben hier geweest van 28 sept t/m 8 oktober
zeer schone kamers,zeer vriendelijk personeel.genoeg ligbedden eind van het seizoen.
eten vond ik echt geweldig! ontzettend veel keus ook al klagen er hier mensen over,maar die lusten gewoon niks,en dat het lauw is,nou zie het allemaal maar is warm te houden als mensen zelf de bakken los laten staan.
zwembad niet groot maar erg schoon ,iedere dag word alles afgespoten tot s,nacht aan toe.
animatie kan beter ,maar zijn wel hele gezellige jongens.
engelsen zijn inderdaag erg luidruchtig maar dat weten we als hollanders.
aanraders jeepsafari,schilpaddentoch naar dalyan.en wij zijn wezen duiken bij een nederlandse duikschool die bij padi is aangeloten en was enorm goed,heel veel zie je niet in de zee,want dan moet je naar egypte.
al met al ,een dikke 5 sterren waard en echt een aanrader