Hotel Grand Ideal Premium***** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Grand Ideal Premium***** Marmaris

Beoordelingen Hotel Grand Ideal Premium*****

Kenan Evren Bulvari 13, 48700, Marmaris
Hotel Grand Ideal Premium scoort een 8,3 uit 10, op basis van 370 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Ideal Premium*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Ideal Premium***** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 311 vakantiefoto's van Hotel Grand Ideal Premium***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grand Ideal Premium***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Grand Ideal Premium***** met andere accommodaties in Marmaris.

346 beoordelingen over Grand Ideal Premium*****

met vrienden, Mei 2012
"Zeker de moeite waard"
R Schutrups
19-5-2012 Zeer veel in Turkije geweest, dit hotel voldeed aan bijna al onze verwachtingen.
Eindelijk weer eens een goed werkende airco op de kamer die je zelf kan bedienen ipv een centraal systeem wat bijna nooit aanstaat.
Ik snap soms niks van meldingen dat het eten niet goed was of alleen Engels gericht, wat een onzin.
Er was zeer veel afwisseling in het eten, ik heb dat wel eens anders gezien in andere hotels, ze bedienen je netjes aan tafel met drank, ze zijn vriendelijk en het hotel is zeer netjes, ze trekken elke dag de bedden opzij om schoon te maken, en elke avond wordt het terrein met name bij het zwembad grondig gereinigd.
De poets mentaliteit staat op een zeer hoog niveau.
Het enigste grote nadeel was dat er veel onbeschofte russen zaten, 's nachts met vuvuzela,s iedereen uit de slaap houden, enorme porties opscheppen en dan niet opeten, asociaal voordringen enz.
Wat een barbaars volk.

met vrienden, Apr. 2012
"Fijn niet al te groot hotel"
famcamp
24-4-2012 Hotel ligt niet helemaal aan de boulevard en heeft geen eigen strand. Wel mooi zwembad en ruim voldoende ligbedden die overigens - ook al staat aangegeven dat het niet mag - 's morgens vroeg al van handdoeken worden voorzien. Personeel is vriendelijk maar ze blijven soms chaotisch. Het lijkt wel ren je rot. Er heerst strikte hiërarchie die vooral niet doorbroken mag worden.
Hoewel wij een standaardkamer geboekt hadden kregen we toch een kleine kamer op de 5e etage. Na een paar keer klagen kregen we na 2 dagen een nette maar eenvoudige kamer op de 1e etage.
Eten is prima met volop keus en ook dagelijks wisselend.
Hotel oogt een beetje ouderwets.
Minpuntje is dat Marmaris zo ver van Bodrum vliegveld ligt. Dat is voor mij een reden niet terug te gaan.

alleenreizend, Apr. 2012
"Geen 5 sterren hotel"
Yusuf Abi
12-5-2012 Hotel heeft geen eigen strand. Kamers vooral op 5 hoog zijn waardeloos. Kamers worden goed schoon gemaakt. Verwacht geen comfort van je bed. Douche was schoon en had heerlijk water stroom. Het eten was eenvoudig wel variërend. Personeel van restaurant mag van mij best naar een gastvrijheid cursus. Eenvoudig en ouderwets bars wel vriendelijk personeel. Complimenten voor kleine animatie team met weinig voorzieningen en materiaal deden hun best om verblijf van gasten aangenamer te maken.

met vrienden, Apr. 2012
"Goed"
linda
1-5-2012 voor de 3de keer in marmaris altijd in andere hotel liging was zeer goed hotel was ook goed zijn met corendon geweest 2 maal uren veranderd eerst landen in daleman en dan in bodrum vertrek om 4 u 30 en geen eten op het vliegtuig zonder te melden dus waren vanaf 2u30 op de luchthaven en hebben maar eerst kunnen eten om 10u30 met kinderen niet te doen

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Mooi hotel"
de Bock Els
6-4-2012 Hebben hier gelogeerd van 30/03/2012-06/04/2012. Mooi 5* hotel, leuke kinderdisco en animatie.Het hotelzwembad met glijbaan ziet er mooi uit, maar het water was ijskoud. Er is ook een indoorzwembad maar dat was ook ijskoud en de balustrade was verroest.
Restaurants (2) zien er prachtig uit maar met veel te weinig personeel. Het eten is helemaal niet slecht maar je moet ijskoude borden nemen en als het eten lauw is, tegen de tijd dat je aan je tafel komt, is het koud. In deze periode zat het hotel vol engelsen, het eten is ook totaal engels gericht. De bar aan het zwembad daar kennen ze geen cocktails. De snackbar maakt heerlijke pizza's en in de namiddag kan je koekjes eten. De ligging van dit hotel is goed, 45 minuten via de wandeldijk naar Marmaris stad en Icmeler. Je kan ook een dolmus nemen, 1.75 TL pp naar Marmaris, 2.50 TL pp naar Icmeler.
Marmaris is een leuke streek, goed voor 1 week. Het was een hele leuke vakantie!

alleenreizend, Okt. 2011
"Nooit meer"
Angelika
24-10-2011 Dankzij de goede recensies heb ik in oktober dit hotel voor 8 dg geboekt.Ik kwam van een koude kermis thuis. Dit hotel is heel zeker geen 5* waart, hooguit 3 a 4*. De kamer was verouderd en smerig, vooral het toilet, de douche en de wasbak waren ronduit vies en zijn de week nauwelijks schoon gemaakt. Klagen hielp niets.Het balkon was piepklein, je kon er nauwelijks op zitten. Minibar was alleen de eerste dag gevuld met water en sap, de andere dagen moest je zelf water kopen ,voor YTL 3 een klein flesje.
Het ontbijt was goed, lunch en diner lieten te wensen over. Weinig keus en veel goedkoop gehakt voorgeperst in de fabriek. De wijn was niet te drinken, gewoon bocht. Vuile borden bleven veel te lang op de tafels staan en het personeel was ongeinteresseerd.
Binnen het hotel kon man, buiten de maaltijden om,alleen koffie en thee krijgen, voor een alcoholisch drankje moest je bij de buiten bar wezen ook waaide en regende het nog zo hard. Tafels waren vuil en de asbakken liepen over.

met vrienden, Okt. 2011
"Geweldig"
Ine en Thea
15-10-2011 De obers zijn geweldig je komt er niks te kort. Het eten is prima, mooie versiering van groente en fruit!!! De koks kan je merken dat die weinig in contact komen met de vakantie gangers zeggen weinig of niks. Ik zou zo weer terug gaan.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima hotel voor betaalde prijs!"
Karin Ebben
3-11-2011 Wij, mijn dochter en ik hebben een prima week gehad in dit hotel. Hadden geboekt voor Ideal Pearl, maar dat hotel ging verbouwen. Dus
opgewaardeerd naar dit hotel.
Prima kamer, netjes schoongemaakt, goede vriendelijke bediening in restaurants en buiten in de bar, lekker en voldoende eten, voor ieder wel iets wat hij/zij lekker vindt. Wanneer je je zelf goed gedraagt, krijg je deze behandeling ook terug.Zwembad is goed, ietwat aan de kleine kant denk ik in het hoogseizoen, al hebben wij er nu geen last van gehad. Alleen jammer dat er toch nog altijd gasten zijn die 's ochtends voor het ontbijt de handdoek denken te moeten neerleggen! Niet te ver van het strand, c.q. boulevard, Jammer dat ze niet zelf een stuk strand hebben dichter bij het hotel met toilet en evt.bar erbij. Maar goed als je wat te mopperen wilt hebben kun je altijd wel iets vinden.
Wij hebben een prima vakantie gehad!

met vrienden, Sept. 2011
"Goed hotel"
Chris en Roger
22-9-2011 Pas terug van grand ideal, hebben een super vakantie gehad.Kamers een beetje verouderd maar zeer proper.Personeel zeer vriendelijk.Eten is zeer gevarieerd en zeer lekker, dus zeker voor herhaling vatbaar

met vrienden, Sept. 2011
"5 sterren mwa...."
Germien
14-9-2011 Wij zijn geen strandmensen.Kamer goed, wij hadden 1 tweepers. en 1 eenpers.bed. dan kun je prima slapen.Zorg dat je niet aan de straat en niet boven de disco ligt.Douche is prima en handdoeken worden elke dag vervangen. Schoonm.v.d. kamer uitstekend.Er wordt dag en nacht goed schoongemaakt.Kluisje op de kamer gratis,sleutel halen bij de receptie.Het zwembad is mooi, maar je ligt wel heel dicht bij elkaar.Zal i.h.hoogseiz.een probleem zijn.Drinken zoveel als je wilt,vraag er naar.Een fooi doet wonderen.De bar aan het zwembad is een rommeltje.Outbollig en 's avonds een slechte bediening,vaak warme glazen.Ultra begrijpen wij niet.5 sterren mwa!Leuk hotel voor 'n keer.Marmaris is een leuke stad om te winkelen en goed te bereiken met de Dolmus voor 1 Euro pp.Wij gaan nog wel 'ns terug.