Hotel Grand Faros**** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Grand Faros**** Marmaris

Beoordelingen Hotel Grand Faros****

Tepe Mah. 57. Sok. 22, 48700, Marmaris
Hotel Grand Faros scoort een 8,0 uit 10, op basis van 419 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Faros****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Faros**** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 125 vakantiefoto's van Hotel Grand Faros**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grand Faros**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Grand Faros**** met andere accommodaties in Marmaris.

413 beoordelingen over Grand Faros****

6,6
met partner, Mei 2012
"Nice"
Edo
19-5-2012 prima hotel voor een gode prijs.service is goed. zwembad klein. goed eten.

"Heerlijk"
paul
7-12-2011 vakantie bij Faros is echt vakantie, er wordt goed voor je gezorgd, het eten is gevarieerd en lekker en het personeel bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Kamers zijn schoon en netjes, wel enigszins gedateerd.
Goed prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, Okt. 2011
"Ontspannen"
Paul
20-10-2011 Weer een weekje Faros achter de rug. Heerlijk genoten hoewel het weer minder was dan andere jaren. Het eten was goed, hoewel andere jaren ook beter. Ontbijt en Salade buffet was weer tip top in orde. Personeel blijft evenwel dienstbaar en vriendelijk
WIFI gratis beschikbaar op balkon en soms op de kamer. Klasse!
Volgend jaar vernieuwde kamers en meer bus shuttles. Zal ook wel wat duurder worden dan helaas. In mei maar es kijken :-)

met partner, 2011
"Prima prijs kwaliteit verhouding"
fam.Buuron
11-10-2011 Net terug van een weekje Grand Faros,het was de eerst keer dat we in dit hotel verbleven en dit is ons goed bevallen.
Het hotel is een leuk gemoedelijk klein hotel met vriendelijk personeel die er alles aan doen om het de hotelgasten naar de zin te maken.het ontbijt- en dinerbuffet is ruim voldoende zeker gezien de prijs die je hier voor betaald.Kamers zijn wel wat gedateerd maar wel super schoon deze worden in de winter periode gerenoveerd hebben we vernomen. De ligging is wel wat afgelegen maar als je buiten de drukte van marmaris wil zitten is dit perfect,met de dolmus ben je voor 75 eurocent binnen 5 minuten in het centrum en deze dolmus stopt om de 10 minuten direct voor het hotel.
Verder zijn de drankjes die men in het hotel consumeert en de drankjes die men uit de minibar gebruikt niet duur en dit hebben we elders wel eens anders meegemaakt.Kortom een fijne vakantie gehad in hotel Grand Faros .Wij verheugen ons er nu al op om volgend jaar terug te gaan naar Grand Faros.

"Leuk hotel"
rockey
23-9-2011 we zijn al een paar keer in faros geweest.
het eten was weer goed.de bediening was geweldig.dus we gaan volgend jaar weer terug.

"Grandfaros"
rockey
21-9-2011 we zijn weer voor de zo veelste keer weer bij faros geweest.
het eten was weer goed.de bediening was goed.kortom we gaan volgend jaar weer terug.

alleenreizend, Sept. 2011
"Grand Faros is grandioos!"
jos1_broek
6-10-2011 Ik heb twee geweldige weken in Grand Faros gehad , eten was elke dag super , ontbijt zeer goed met heerlijk vers brood en een grote variatie aan beleg ,diner was uitmuntend met diverse soorten groenten, twee soorten vlees en verder pasta, frites enz.
Verder vind ik het personeel zeer vriendelijk en servicegericht, je voelt je echt een gast .
Kamers zijn goed schoon en de bedden en badkamer uitstekend, en dit word elke dag weer keurig schoon gemaakt
Het zwembad word zeer goed onderhouden , het water is kraakhelder ,verder zijn er meer dan genoeg ligbedden .
De ligging van het hotel is wat verder van het strand en centrum , maar is te bereiken in tien minuten met de dolmus die elk kwartier stopt voor het hotel.
Ik kijk terug op een heerlijke vakantie en hoop volgend jaar weer naar Grand Faros te gaan

"Best 3sterren hotel"
Zonnetje
18-9-2011 Bij onze aan komst midden in de nacht stond er nog een bordje met wat brood en beleg klaar zeer welkom gevoel jammer dat het niet in de minibar gekoeld stond nu was het warm met kaas en worst, lustte best nog wat maar toch maar niet gedaan.
Kamers waren klein maar schoon, ze zijn aan het renoveren en de kamers groter gemaakt
Het buffet zowel 's morgens als 's avonds ruim voldoende en voor ieder wat te vinden
2 soorten vlees werden er buiten gegrild
De dolmus stopt voor de deur shuttlebus niet gezien maar de dolmus kost niet veel Het min puntje is dat het hotel buiten het centrum ligt en het toch een klein half uurtje lopen is naar het centrum in de brandende zon
's Avond ook nog animatie
Personeel werkt zich een slag in de rondte tafeltje bedjes alles iedere keer weer plaatsen en opruimen

"Grandfaros leuk hotel"
rockey
21-9-2011 we zijn dit jaar voor de zoveelste keer geweest.
het eten was weer goed. de bediening was geweldig. dus we gaan volgend jaar weer terug naar faros

"Een heerlijk hotel (echt top)"
ca van staveren
14-9-2011 vriendelijke personeel,heerlijk eten!kamers beetje klein,maar goed daar slaap je alleen maar voor de rest alles tv minibar en airco.
een minpunt je hebt geen bovenlaken in bed,nou die neem ik zelf wel mee volgend jaar.
een heerlijk fam hotel waar we weer trug gaan!