Beoordelingen Hotel Club Armar****

23 mei 2013

Club Armar****
Beoordelingen Hotel Club Armar****
Yunus Nadi Cad. 48, TR-48700, Marmaris
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Armar**** in Marmaris, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Armar**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Club Armar scoort een 6,6 uit 10, op basis van 447 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Armar**** in Marmaris, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Club Armar****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Club Armar**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 84 vakantiefoto's van Hotel Club Armar**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Club Armar**** met andere accommodaties in Marmaris.

443 beoordelingen over Club Armar****

6,7
6,5
5,5
6,5
met een groep, Mei 2013
"Goed hotel"
g.vijfschaft
21-5-2013 prima hotel ,goed eten meerals een voldoede ,mooie kamers,vriendelijk personeel.strand op loopafstand mooieomgeving zondermeer een aanbeveling

met vrienden, Mei 2013
"Goedhotel"
g.vijfschaft
21-5-2013 zeker een aarader genoeg eten,en heel lekker.prima ligging schone kamers gastvrijpersoneel gratis bus naarhet strand

met oudere kinderen, Sept. 2012
"Mooi hotel met vriendelijke personeel"
m. van lanen
13-9-2012 Hotel Armar is een mooi hotel met 3 goed onderhouden zwembaden waar meer dan voldoende ligbedden aanwezig zijn. Het eten is goed er is voor iedereen wel iets bij enelke dag word er door 2 koks ook nog op de grill vlees gebakken. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en er is iedere dag volop animatie zowel voor kinderen als voor de volwassen. De kamers worden iedere dag schoongemaakt en ook de handdoeken op de badkamer worden dan weer aangevuld. Het hotel ligt op 15 minuten lopen van het strand. Het is zeker een aanrader om naar toe te gaan als je naar Marmaris wilt.

"Goed"
Familie Dad
25-8-2012 Alles was goed.
Alleen er kon meer variatie bij het eten.
En het ijs was niet gratis.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Ach...."
debbie sorries
12-9-2012 eten was niets... elke dag hetzelfde. de bedden waren zeker decubitus bedden.. na 2 dagen ontvelde heupen, zo hard. airco werkte amper. pas na 6uur.
lange rijen voor drinken. kleine kamers.
de animatie voor de kinderen was echt leuk en genieten.
ik zou dit hotel 1 a 2 sterren geven.

kregen geen blaadje wat er te doen allemaal was, hoelaat het eten, en waar.

na 4dagen is het eten echt wel klaar. daarna dus amper tot niets meer gegeten.

heel jammer.... zonde van het geld!!!

met vrienden, Aug. 2012
"Prima hotel!"
Chris
21-8-2012 Na een overboeking in Armar Seaside kregen we van de eigenaar een gratis upgrade naar dit hotel. Het is ons uitstekend bevallen!

De kamers waren goed, niet groot maar ruim voldoende om in te slapen (veel vaker kwamen we er toch niet). Elke dag werd de kamer keurig schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken en een opgemaakt bed.

Het eten was prima, niet heel erg luxe maar het voldeed. Er was genoeg keuze. De eetzaal was echter zo snel vol dat we vaak op het terras bij het zwembad moesten eten. Geen ramp, maar dat kan wel beter.

Het all-in principe werkt uitstekend, al werd er wel heel erg strikt op de tijdsnormen van 10:00-23:00 uur gelet. Een minuut over elf was de bar bijvoorbeeld al dicht.. Dat kan klantvriendelijker! Verder was de bar bij de glijbanen al om 17:00 uur dicht, terwijl het tot 18:30 open is...

De voorzieningen in het hotel zijn erg goed! Zo kun je voor 5 Turkse Lyra een potje bowlen (aanrader!) Al met al hebben we hier een prima vakantie gehad!

met een groep, Aug. 2012
"Zeker een aanrader! Top vakantie gehad!!!!"
Ferhat en Siva
31-8-2012 We hebben zeer genoten van ons verblijf in club Armar hotel alles was na zege zeer goed verlopen. We hadden een relaxe kamer. De bedden lagen lekker, leuke personeel, alles werd op tijd gedaan, het was lekker weer en het eten was heerlijk. Elke dag hadden ze iets anders op het menu. Er waren leuke mensen en de entertainment was gezellig! We komen zeker terug!
Ferhat & Siva

"Goeed"
Familie Dad
25-8-2012 Alles was goed.
Alleen het eten kon meer variatie in/

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima hotel met een leuke sfeer"
Fam. Bakker
21-8-2012 Veel faciliteiten voor kinderen. Nieuwe leuke speeltuin. Gezellige avondanimatie en voldoende keus bij de buffetten. Keurige ruime en schone kamers. Goede prijs kwaliteit verhouding. Je kan zien dat er de laatste tijd veel verbetert is

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijk gehad goed hotel"
lisa
26-1-2013 was een geslaagde vakantie, kinderen hebben genoten, wij ook.
Mensen zijn vriendelijk, kamers zijn mooi, eten is goed, zon, zee op loopafstand, gewoon een hele fijne plek voor weinig geld.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit