Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)**** in Marmaris Turkije beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)****

2 juni 2012

Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)**** Marmaris

Beoordelingen Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)****

Kenen Evran Bulvari, TR-48700, Marmaris
Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays) scoort een 7,2 uit 10, op basis van 594 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)**** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 257 vakantiefoto's van Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)**** met andere accommodaties in Marmaris.

582 beoordelingen over Blue Bay Platinum (vh. Blue Bays)****

6,6
met vrienden, Sept. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
willem
2-10-2011 wij zijn met onze buren in september 2011 geweest ,de eerste keer maar is ons goed bevallen .eten vonden we erg lekker en gevarieerd.goede service,vriendelijke personeel,ook sommige die nederlands spreken.wat wij wel vonden is de enterttaimen erg op de engelse gericht,ook vonden wij dat ze meer afwisseling moesten doen s,avonds met vermaak,elke dag bingo.voor de rest was de ligging erg centraal 2 minuten lopen naar het strand. voor de hotel stop een busje voor naar de stad/bazaar.kamers waren schoon en goed.wij willen volgend jaar weer,gr willem en wilma en theo en yvonne uit apeldoorn

met vrienden, Aug. 2011
"Leuke vakantie gehad"
Nederland
31-8-2011 We hebben er een hele leuke vakantie gehad.
De enige minpunten zijn dat de Engelse overheersen. Best vervelend volk soms. En jammer dat alles op de Engelse gericht is. En als er iets is tussen de Engelse en andere buitenlanders worden de Engelse altijd in hun gelijk gesteld omdat die in meerderheid zijn, vooral ook door sommige jongens van de annimatie. Verder was het super en hebben we niets te klagen. Als we terug gaan naar Marmaris dan zullen we zeker naar Blue Bays terug gaan. Zeker nu het deze winter ook nog verbouwd word.

met een groep, Aug. 2011
"Geweldig!"
Laura Schilder
22-10-2011 Ik ben in Augustus 2011 in blue bays geweest, ik vond het een TOP! vakantie. Het is heel erg schoon, kindvriendelijk en de mensen die er werken zijn héél erg aardig en heel behulpzaam!
Wij gaan er volgend jaar zeker weer heen.

"Zeer goeie vakantie gehad !!"
kevin_gerdes
6-9-2011 Wij zijn in dit hotel geweest, en we zouden zo terug gaan !

* Je steekt de straat over, je staat op de boulevard en strand vol met restaurands ( die je zeker niet nodig bent IVM super eten )

* Als je de andere uitgang, aan de andere kant van het hotel neemt sta je tussen honderden winkeltjes die doorlopen tot aan de haven ! die ook zeker de moeite waard is om te bezoeken

*Zoals hiervoor beschreven is het eten prima ! Ook de poolsnacks zijn super ( chicken burger, cheeseburger, kipnuggets, pizza magaritha, Worstjes, omelet, friet )

* Ik heb betere kamers gezien, omdat ze een beetje zijn verouderd, maar ZEER SCHOON !!

* Er is genoeg vermaak, ook voor kinderen. Overdag wisselende poolgames en standaart erna waterpolo.
Elke avond 2 verschillende entertainment, na de entertainment elke avond Bingo !

Kortom, Goed hotel waar genoeg te beleven is !

"Goed hotel"
F. Groenheyde
22-9-2011 Super vriendelijk personeel. Als er een probleem was en je melde dit bij de receptie dan werd dit ook meteen opgelost. Dud top.
Hotel is gedateerd maar daarom gaan ze het ook dit najaar verbouwen, zodat ze volgend seizoen weer met een nog mooier hotel kunnen starten. Video presentatie van het verbouwde hotel zag er goed uit.

met vrienden, Aug. 2011
"Ideale plek"
Bert
4-1-2012 Leuk hotel voor vrienden. Ook voor families goed te doen.
eten is prima, voor ieder wat

met oudere kinderen, Juli 2011
"Ga zeker weer"
Familie B.Maas
7-8-2011 Wat een goed hotel ruim opgezet met twee mooie zwembaden.
Personeel zeer vriendelijk niets is teveel.
Hele dag is er vermaak voor jong en oud.
Het eten is anders dan wij gewend zijn maar het is erg goed.
Voor problemen is er een nederlands sprekende dame die het als het kan meteen oplost.
Wij zijn zeer tevreden geweest met dit hotel wij gaan zeker nog een keer.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch"
Fam de Geus
30-7-2011 Een super goed hotel, nederlands sprekende hostess. Elke dag meer dan voldoende keus in wat je kan/wil eten. Schone kamers. Rondom het zwembad wordt elke dag alles goed schoongemaakt. Goede regeling voor de bedden rondom het zwembad zodat je altijd een bed kan hebben. Problemen worden ter plekke zeer snel opgelost. Animatie was heel gezellig voor ieder wat wils.
Wij kijken terug op een leuke vakantie , zeker een aanrader, zeer dicht bij het strand en niet te vergeten dat je ook gebruik mag maken van bleu bays de luxe.....zwembad, lekker pedicure, manicure, kapper enz enz..

met oudere kinderen, Juni 2011
"Leuk hotel voor jongeren"
Constance
18-7-2011 Wij zijn net terug met ons gezin met kinderen van 10, 13 en 17 jaar. Het hotel is in principe prima voor de prijs/kwaliteit verhouding. Maar wij hebben wel last gehad van de Engelsen jongeren die tot diep in de nacht dronken thuiskomen. Zeker als je kamer aan het zwembad ligt kun je er last van hebben. De animatie is ook zeer luidruchtig met een microfoon die veel te hard staat maar dit duurt tot 24.00 uur dus dat is wel te doen. De kamers zijn redelijk. Je moet er niet teveel van verwachten en ook niet vd badkamer. Het is schoon zeker als je de schoonmaakster af en toe wat geeft. Het personeel is aardig en het eten is ook prima. Erg op de Engelsen gericht maar er zit altijd wel wat bij wat je lust. Achterin de eetzaal heb je een leuk uitzicht op de straat naar het centrum. Van de drank moet je je niet veel voorstellen, bier is vrij slap volgens mij gewoon Malt wat ik begreep en ze schenken Gin en Vodka. Ligging vh hotel is prima. Prima hotel als je maar niet ah zwembad zit qua kamer.

met partner, 2011
"Prachtige appartementen op een goede locatie"
Aly
29-6-2011 Wij zijn 3 x in Blue Bays geweest, goede service, schoonmaak prima, goede wisseling handdoeken, eten uitstekend (mensen die hier over zeuren.....wat eet je dan thuis?) Dit is een van de betere accomodaties in Marmaris. politieburo op 50 m, 100 meter vanaf strand, gezellige sfeer. 's Nachts rustig.
Let wel, het is al een paar jaar geleden dat wij hier zijn geweest.