Appartement Vesta** in Kusadasi Turkije beoordelingen 5.7 | Zoover

Appartement Vesta** Kusadasi

Beoordelingen Appartement Vesta**

Muammer Ulgen street (Turkmen quarte, 9400, Kusadasi
Appartement Vesta scoort een 5,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vesta**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vesta** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Appartement Vesta** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Vesta** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Vesta** met andere accommodaties in Kusadasi.

11 beoordelingen over Vesta**

5,2
5,9
met vrienden, Aug. 2011
"Geen 3-sterren waard!"
Paula
15-8-2011 Dit appartementencomplex is absoluut geen drie sterren waard. De staat van de appartementen is gewoon beneden peil. Veel kalkaanslag op het sanitair, badkamerdeur sluit niet meer vanwege aantasting door het vocht, kapotte lampjes die niet vervangen waren, doucheputje dat verstopt is, geen volledige keukenuitrusting (maar 1 mes, 2 glazen etc), veel losse bedrading, stopcontacten die loshangen en geen stoelen en tafel op het balkon. Of er vooraf schoongemaakt is vragen wij ons af, bij binnenkomst stonden er namelijk nog slippers en douchegel in de douchecabine. Als je op loopafstand van het centrum, het dolmusstation en supermarkt wilt zitten, prima, maar let wel er zijn betere hotels in de omgeving te vinden.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Zo smerig!"
R. van der Veen
6-8-2011 Tuurlijk waren er pluspunten. De mensen waren superaardig. De ligging is goed; vlakbij de dolmussen en het centrum en midden in de drukte van de markt. Ook waren het wel redelijke bedden (slaapbank wel slecht) en de airco deed het goed.
Maar het was zo verschrikkelijk smerig in het appartement. De koelkast, de gootsteen en wastafel, de douche, kastjes. Echt alles was te vies voor woorden. En we moesten bij aankomst nog wel een uur wachten, omdat men nog niet klaar was met schoonmaken. Een gore zwabber over de vloer gehaald zeker. Met een fles chloor hebben we later zelf alles schoongemaakt. Ook werd er die week niet meer schoongemaakt en geen schoon beddengoed; handdoeken haalden we zelf van de lijn. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, ook niet als het nog goedkoper was dan dit. Ook vond ik het stuitend dat de medewerker geen slaapplaats had; hij lag 's nachts op de bank in de hal. Dat is toch mensonwaardig. We hadden dit niet moeten accepteren, want zo smerig is eng!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super!"
Aad, Tessa & Fee
24-8-2010 Wij hebben ons 11 dagen uitstekend gemaakt,. Als je iet wilt moet je het vragen en het word gedaan.
Ze hebben in 11 dagen bij ons 2 keer schoongemaakt, 1 keer op verzoek en 1 keer uit hun zelf. Voor de rest ziet het er allemaal mooi uit. Zwembad is echt verfrissend en je bent zo midden in het centrum. Het strand is makkelijk te bereiken met busjes of taxi's (busje 2 lira per persoon, taxi voor 10 lira)
Je kunt in de buurt ook heerlijk eten en je kan er vanuit aan dat de helft van de bezoekers nederlands is!
Onze dochtr van 1 maaden werd op handen gedragen je kon zonder problemen een kopje koffie krijgen!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Centraal gelegen betaalbaar apartement."
Henry Horn
12-8-2010 Appartement op loopafstand van het centrum gerund door heel vriendelijke mensen. Gelegen in een vrij rustige zijstraat van een drukke doorgangs weg. Als je iets nodig hebt dan moet je er om vragen, ze zullen er alles aan doen om je te helpen. Wees vriendelijk voor hun dan zijn zij dat ook voor U. De lift is wel heel klein en moeilijk bereikbaar als je bv een kinderwagen of rolstoel mee moet nemen. 3 man met koffers kan net.
2x per week markt voor de deur , vindt ik wel gezellig . Ga nog wel een keer.

met vrienden, Mei 2010
"V R E S E L I J K !!!!!!!!!!!"
Nathalie
30-6-2010 Schrok me rot toen ik daar aankwam.De vloeren in het zwembad moesten nog gevoegd worden dus zwemmen kon je er niet,niemand sprak engels,er werd geeneen x schoongemaakt en schone handdoeken kreeg je ook niet,moest je zelf om vragen.Kamers waren niet schoon en had t idee dat alles elk moment kon instorten.
Op foto's zie je een barretje en een eetgelegenheid maar die zijn er helemaal niet.
Verder vond ik de ligging wel goed.En het strand duurde met busje 10min vanaf het complex.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Allen voor slapen"
Radjen
24-8-2009 De appartement komt niet overeen met foto. De zwembad is erg klein. er was maar alleen een pan aanwezig. Verder moet je gewoon alles vragen wat je nodig hebt. Schonmaak wordt niet gedaan. (heleweek niet gezien). App. is niet zo ver van de centrum, loopafstand. de mensen zijn vriendelijk. Ik zo tweede keer niet gaan. Als je denkt ik ga alleen slapen en douchen, dan is dat perfect. De handoeken worden ook niet verwisseld.

met oudere kinderen
"Vesta de besta, centraal en joviaal!"
Fam. Langedijk
19-7-2009 Eén week vantevoren een lastminute geboekt naar Kusadasi in Turkije. Hoewel we met z'n vijfen zijn mochten we toch gebruik maken van een goedkoop 2-kamer appartement in Vesta Hotel Apart. Dit zeer centraal gelegen kleinschalige appartementencomplex werd door zeer vriendelijke mensen geleid. Alle andere gasten waren Turkse mensen, waardoor wij wel in de watten gelegd werden. Alle wensen werden voorzien. Tel daarbij op de kleine loopafstand naar het centrum en Dolmus Station en je vakantie kan niet meer stuk. Geweldig genoten met veel hoogtepunten,voor herhaling vatbaar!

met partner, Juli 2009
"Vriendelijk, gezellig maar niet schoon"
Rein en Nel
2-8-2009 Vesta app is een gunstig gelegen appartement met vriendelijk personeel. Altijd een glimlach een hand en zelfs een kado voor de thuis blijvende kinderen. Je zit overal dicht bij en ook leuke Turkse winkeltjes op loopafstand. De kamers waren sober ingericht en in ons geval werkte de douche en de WC niet goed. De ramen konden niet goed gesloten worden, de gordijnen waren kapot. We hadden maar één pan, geen messen maar wel een goed ijskast. Gedurende ons verblijf van 8 dagen is er niet schoon gemaakt, geen vuil opgehaald en moesten we zelf vragen om schone handdoeken. Heb je nu wel een leuke vakantie gehad? Het antwoord is ja, omdat het personeel zo vriendelijk was dat de rest een bijzaak werd. Dus niet te kritisch zijn dan zit je bij Vesta app goed.

esther
30-1-2005 Meerdere keren in vesta de vakantie doorgebracht. leuk personeel, vooral Jihan. Jammer dat het gebouw qua onderhoud niet goed wordt bijgehouden, je ziet het achteruit gaan, daarom verblijven wij er nu ook niet meer. op vrijdag was het soms moeilijk te bereiken en viel met regelmaat de stroom uit.

met partner, Sept. 2004
esther
12-8-2007 leuk appartement bij de vrijdagmarkt in de buurt. lijkt de laatste jaren iets te weinig te zijn onderhouden.