Hotel Sentinus (vh. Prelude)**** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.6 | Zoover

2 juni 2012

Hotel Sentinus (vh. Prelude)**** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Sentinus (vh. Prelude)****

Ilica Mevkii Ilca Mevkii, 51250, Kusadasi
Hotel Sentinus (vh. Prelude) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 116 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sentinus (vh. Prelude)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sentinus (vh. Prelude)**** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel Sentinus (vh. Prelude)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sentinus (vh. Prelude)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Sentinus (vh. Prelude)**** met andere accommodaties in Kusadasi.

112 beoordelingen over Sentinus (vh. Prelude)****

5,7
6,4
"Leuk personeel, alleen het eten was minder"
Dominic
6-3-2010 Het was een leuk hotel en het personeel was heel vriendelijk.

Het enige wat jammer was dat het eten niet in de smaak viel.

"Geweldig!"
Nicole
26-1-2010 Wij zijn er juni 2009 geweest. Het was onze eerste vakantie samen en alleen. Toen we daar aankwamen waren we meteen verkocht van de mooie ligging. Wel ver van het centrum, maar je betaald 1 euro voor een dolmus en je bent er. Erg mooie kamers, werden goed schoongemaakt. In het begin wel last van mieren, maar toen we dat gezegd hadden was het probleem zo weer verholpen. Goed en vriendelijk personeel. Je mocht ook gewoon je drankje meenemen naar je kamer. We waren vroeg in het seizoen, dus geen animatieteam. Dat miste we wel. Sommige delen waren wel oud, de lift is zeker geen aanrader. Je belande op verkeerde verdiepingen, maar ondanks dat: super vakantie!

"Geweldige vakantie! "
Annelies
11-9-2009 Op deze vakantie kijk ik met veel plezier terug!
Het personeel in het hotel, achter de bar en in het restaurant is super! Geweldig mooie jongens ook :)
Verder was het eten niet al dat, maar het voordeel dat ik er aan ondervonden heb is dat ik een paar kilootjes lichter naar huis ben gekomen :p
Kusadasi ligt nog enkele kilometers van het hotel maar is gemakkelijk bereikbaar met bus en taxi.

Ik heb ongelooflijk genoten van deze vakantie en wil volgend jaar echt wel terug!

met jonge kinderen
"Een topper maar...."
FHGM Veltien
23-8-2009 Positief:
Erg vriendelijk personeel
Schoon en netjes
Ruime (bad)kamer met een dagelijkse verschoning.
Gevarieerde keuken met ruim aanbod
Negatief:
De fitnessruimte is een aanfluiting. Aanwezig materiaal is minimaal en soms (gevaarlijk) stuk. Ligt vol met allerlei rommel.
De sauna, massagefaciliteiten en personeel maken een obscure indruk.
De tafeltennis mag ook geen naam hebben (1 tafel met twee batjes en als je geluk heb tref je een ongeschonden balletje aan).
Hotel ligt 6 km buiten het centrum. Is wel goed bereikbaar middels de dolmus.
Gemiste kans:
Als je post kwijt wilt bij de receptie dan wordt je (vriendelijk lachend)kenbaar gemaakt dat je hiervoor in de stad moet zijn!
Tip:
Voor de diverse excursies maak GEEN gebruik van de touroperator gekoppeld aan het hotel; kost je minimaal 20% per persoon meer en ook zij maken gebruim van lokale reisorganisaties.

met oudere kinderen
"Zeer slecht hotel, geen 4* waard !"
Levent
21-8-2009 Net een paar dagen terug!
Na 1 dag waren we al aan het aftellen wanneer we naar huis konden.
In 1 woord drama.Het eten is er koud en er wordt minimaal opgeschept. Het vlees is rood van binnen en zit vol zenuwen.Ook snap ik niet wat de mensen zo goed vinden van de animatie, deze mensen waren met z`n 3en en waren zeer irritant, er is geen enkele show geweest waar om gelachen kon worden ( behalve de slangenshow op maandag)
Deze mensen konden geen engels en dus is de communicatie ook zeer slecht.
Het is zeer af te raden om gebruik te maken van de massage en sauna in het hotel, de masseurt zijn handtastelijk, er is van de week 1 ontslagen.Het zwembad is net misschien 5 bij 5 m2 en begint bij een diepte van 1.75.De badkamers hebben geen ventilatoren, waardoor de stank van de toilet door de kamer heen walmen.

"Prima hotel"

rustig gelegen

vlak bij strand

"Geweldig!"
Paula
6-8-2009 Net een week terug van hotel Prelude. Echt een heerlijke week gehad! Hotel ligt direct aan het strand, en het zwembad was ook prima.
Zo te lezen zijn er reacties van mensen die het zwembad te klein vinden, ik snap echter niet waarom.
In mijn geval was het zwembad soms leeg, of was er één persoon in.

Het personeel was super vriendelijk en deden alles voor je.
Er werd veel aan animatie gedaan in en rond het zwembad.

Het eten was ook prima, wel eentoning.
Maar zeker niets te klagen.

Elke dag werden de bedden verschoond en werden er schone handdoeken neer gelegd. De airco was gratis en stond bij ons de hele dag aan.

Ik raad dit hotel zeker aan!

"Super!"
Elise en Johan
3-8-2009 Fantische vakantie gehad! Supervriendeljk personeel! Het is een klein gezellig proper hotel.
Animatie was flauw door het weinige aantal gasten maar ze deden echt hun best wel.
Fantastische fotograaf in het hotel zelf ;)
Eten was ok, kon miss inderdaad beetje beter maar je zit tenslotte in turkije he...
Prijs kwaliteit een zeer goed hotel! Hier komen we zeker terug!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Lekker genieten"
Siffie
4-9-2009 Wij zijn net 2 wkn terug uit Turkye, en we hebben genoten. Heel erg vriendelijk personeel, ook voor mijn kinderen en een heel leuk complex, gelijk aan het strand. Het zwembad was groot genoeg, en mijn dochter wilde alleen maar zwemmen. Het eten was goed te doen, en als het niet zo lekker was voor de kinderen had je altijd nog het snackuurtje. De fotograaf op het park was heel goed, wij hebben een hele mooie fotoreportage laten maken. De kamers werden elke dag schoongemaakt en de bedden heel mooi opgemaakt. Iedereen was er om het naar je zin te maken, niks was te gek. Voor herhaling vatbaar, zeker weten.

"Nooit meer"
mmm
30-7-2009 alles is prima.
alleen het eten is zeer slecht.elke dag pasta met vlees niet gaar en veel vet.groente word niet gekoeld alles word voor je op geschept 1 schepje per
persoon.airco 2x 1uur per dag.personeel heel vriendlijk..
zwembad veel te klein max10 prson 175cm. pierebad 65cm diep.

hele maand julli geweest