Hotel Saturn** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Saturn** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Saturn**

Cumhuriyet Mah. Ant Sok. 18, 321-2592, Kusadasi
Hotel Saturn scoort een 7,8 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Saturn**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Saturn** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Saturn** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Saturn** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Saturn** met andere accommodaties in Kusadasi.

25 beoordelingen over Saturn**

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Eenvoudig en schoon"
anita
16-9-2010 Voor de zoveelste keer weer naar Saturn gegaan, we werden met open armen weer ontvangen. Er hangt een gezellige sfeer daar.

met partner, Aug. 2010
"Prijs/kwaliteit verhouding is prima"
Fabiola en Stephan
7-9-2010 Verhouding prijs kwaliteit is goed!

Pluspunten:
Het is een schoon hotel, airco is inclusief, kluisje op kamer (tegen betaling €1,- per nacht), föhn aanwezig, lift aanwezig, vriendelijk personeel, centrum op 7 min loopafstand

Minpunten:
Handdoeken werden zeker niet elke dag verschoont (eerder om de twee dagen), strand is niet bepaald op loop afstand, ontbijt is simpel (maar wel goed), moskee gaat 's morgens erg hard af rond 5:30/6:00 (na vier dagen sliepen wij er door heen, anders bij voorbaat oordopjes meenemen).

Tip:
Huur een scooter (circa €15,- per dag) en tour daar mee zelf door de bergen en naar bijvoorbeeld Milli park, Efeze en alle stranden.

"Geen aanrader"
Sonja
21-8-2010 Wij zijn net terug van 10 dagen hotel Saturn. We zijn afgegaan op de beoordeling via zoover, maar ik heb het idee dat de beoordelingen over een ander hotel gaan. Het personeel is vriendelijk, maar sommige spreken geen tot nauwelijks engels. Het ontbijt bestond uit stokbrood, kaas, jam, koffie / thee en sap.
Verder waren de kamers klein en een stofzuiger door de kamer heen kan geen kwaad. Het hotel ligt op een berg, strand is alleen te bereiken via een bus / taxi.

"Tegenvaller"
Drost
9-8-2010 We zijn hier een week geweest en zijn niet zo tevreden over Saturn.
Afgaande op de beoordeling 8.1 hebben we dit geboekt, maar is dit zeker
niet waard. De schoonmaak bestaat uit om de dag schone handdoeken en voor de rest niets, er wordt geen lap door de badkamer gehaald. Alleen de bedden worden wel elke dag rechtgetrokken. Voor de rest is het hotel wel netjes en schoon.
Ook is de douche s' morgens koud. Het personeel is wel heel vriendelijk.
Jammer dat de moskee zo vlakbij staat, begint om 5.30 te schreeuwen.

"Leuk hotel"
Britt
7-9-2010 Schoon hotel, alleen jammer dat we niet elke dag schone handdoeken kregen. Misschien ligt het eraan dat we geen fooi gaven aan de schoonmaaksters, maar dan nog hoort zoiets elke dag vervangen te worden.

De ligging voor het centrum is prima. Je loopt er ongeveer 7/8 min op. Je daalt een berg af. Sommige stukjes zijn iets stijler, maar niet benoemenswaardig lastig te lopen.

Aardig personeel. Fijn dat de airco inclusief was. Prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed!

De moskee geeft trouwens 's ochtends veel geluidsoverlast al wil je uitslapen.

"Leuk hotel"
Rob en Ingrid
3-9-2010 Verhouding prijs kwaliteit is prima.
Wij zijn hier tien dagen geweest.
Goede schone kamers en iedere dag schone handoeken.
Zowel het personeel als de manager waren vriendelijk en behulpzaam.
Geen uitgebreid ontbijtbuffet iedere dag maar wel vers.
Mooi en schoon zwembad.
Kortom een aanrader.

Mocht je hier eens naar toe gaan zoek dan eens het restaurant A-1 Antique op.
Zeer gezellig, sfeervol en goed restaurant, met een Nederlandse eigenaar, midden in Kusadasi. Beetje moeilijk te vinden, ff googlen, maar zeker de moeite waard.

"Budgetvriendelijk hotelletje"
Valerie
24-7-2010 2enige nadelige puntjes
-vlak bij moskee dus je hebt een turkse wekker om 06.00u elke dag.
-de beklimming telkens je terug komt van het srandt of stadje.

Familie, Aug. 2008
"Vriendelijk, en schoon Hotel !"
Boekelo en van Mil
13-8-2008 Prima Hotel en echt niets te klagen. Vriendelijke mensen, schone kamers, net zo vaak schone lakens en handdoeken als we maar wilden,lekker zwembad en ook goed schoon, prima service en een eenvoudig maar lekker Turks ontbijt elke morgen.
Onze dochter haar ring was ineens "verdwenen" bij het zwembad en door de goede medewerking en oplettendheid van het personeel werd deze ring teruggevonden op de kamer van andere gasten die'm zichzelf toegeeigend hadden.(zie ook de foto)
Het enige nadeel waren de vele Servische gasten want die zijn bijna allemaal erg luidruchtig en ronduit onbeschoft in hun gedrag. Sommigen van hen straalde ronduit een dreiging uit alleen al door hun houding. Dit zou een reden kunnen zijn om hier niet meer naar toe te gaan als hier niets mee gedaan wordt door de manager.
'Nachts kwamen ze regelmatig stomdronken terug uit de stad en maakten dan ruzie met andere gasten die proteseteerden tegen hun gedrag en ook in het zwembad en eetzaaltje gedragen ze zich a-sociaal !!

"Gezellig en vriendelijk hotel"
petra gielens
22-7-2008 We zijn net terug van 2 weken in dit hotel. Echt we hebben een hele leuke tijd gehad. De kamers zien er heel schoon en nieuw uit, het ontbijt eenvoudig maar erg lekker en hygienisch. Leuk zwembad. Het hotel ligt lekker dicht bij het centrum maar je hoort de herrie van het centrum niet.Hele vriendelijke mensen allemaal. Echt een aanrader voor mensen die geen zin hebben in zo'n all-in fabriek.

alleenreizend
Enes
17-7-2008 Leuke goede hotel (voor zijn prijs)
aanrader .