Appartement Rosy in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Appartement Rosy Kusadasi

Beoordelingen Appartement Rosy

KADINLAR DENIZI, 09400, Kusadasi
Appartement Rosy scoort een 8,0 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rosy? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rosy in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Rosy vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Rosy met andere accommodaties in Kusadasi.

18 beoordelingen over Rosy

"Leuk net appartement"
MenA
21-8-2011 Wij zijn hier 1 week geweest. Appartement is prima. Er wordt netjes schoon gemaakt (een fooitje op bed leggen doet wonderen) receptie werkt prima en zijn ook aardige mensen.
Zoals hiervoor ook beschreven waren de 'poolboys' wel irritant. Op strandstoelen liggen, darten, voetballen, vrouwelijke gasten versieren. Niet echt professioneel... Wel heel behulpzaam, maar dat zijn ze allemaal in Turkije.
Het eten:
Daarvoor moest je naar de boulevard lopen, zo'n 300 meter denk ik. Wij hadden half pensioen, maar daar zijn wij na 3 dagen mee gestopt. Wij zijn geen klagers, maar het onbijt was elke dag hetzelfde (zeg maar saai). Komkommer, tomaat, vies kaasje boter en jam.
Voor het avondeten kon je maar kiezen uit 8 menu's. Van dit eten werd je ook al niet echt vrolijk. Goede leer voor de volgende keer; geen halfpensioen en lekker zelf naar restaurantjes.
Uitzicht was overigens wel fantastisch. Direct aan zee waardoor je prachtig de zon onder zag gaan terwijl je aan het eten bent.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Gemoedelijk"
Schipper
18-8-2011 De douche was erg slecht. Het water spoot alle kanten op behalve de goede kant ! En de eerste paar dagen was het water niet warm.
Het personeel is niet erg profesioneel, liggen op de ligbedden en staan te darten van grote afstand wat gevaarlijk kan zijn.
De ligging is perfect en je hebt een prachtig uitzicht vanuit het zwembad.
Voor het ontbijt moest je naar restaurant Rosy lopen (langs het strand), was prima te doen en het ontbijt was prima !!
Personeel is wel erg behulpzaam, staan altijd voor je klaar. Gemoedelijke sfeer.

met partner, Mei 2009
"Geweldige plek"
nel kelderman
6-9-2009 wij komen al jaren in dit appartement ,,is elke keer weer geweldig om er terug te komen, hebben schoonmaaksters en ander personeel zien komen en gaan ,,en altijd zijn we weer tevreden , en de straat lawaaaierig ,,doe gewoon mee ,en je hebt er niet veel last van ,een aanrader als resturant ,,links van rosy ,,jong brothers resturant ,,echt een aanrader ,,rechts van rosy ,,sheriffs resturant,,ook super ,

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Rosy bij:

met partner, Aug. 2007
Y. Oguz
7-9-2007 We zijn niet tevreden over de schoonmaakster.
Er werd ons verteld dat er om de 2 dagen nieuwe frisse beddengoed en bad en handdoeken kregen maar helaas niet was waar. We hebben de receptie zelf dringend moeten verzoeken om hetgeen te verschonen. Niet de schoonmaakster maar de receptie heeft het voor ons verschoond. De bad en handdoeken die we kregen hebben we de hele vakantie moeten gebruiken... niet 1 keer verwisseld voor een schoon exemplaar.
Het enige wat ze wel goed deed was onze bed opmaken.... maar voor de rest was het een puinhoop!

Badkamer en toilet was ook erg smeerig...
Nachtrust heb je niet door zowel in het hotel als buiten het hotel aanwezige geluidsoverlast.

Voor het ontbijt moesten we naar het boulevard om te eten dat was leuk, alleen het personeel is niet klantvriendelijk en 1 keer kreeg ik een half opgegeten olijf op mijn bord...dat zegt genoeg denk ik!

Voor de rest was het een prima en aangename vakantie...

Groet, Oguz en Yalcin

met partner, Aug. 2007
S. Broersen
4-9-2007 in de studio was geen gelegenheid om zelf te koken. Er was maar 1 warmhoudplaatje, en geen fornuis. het balkon was te klein om met 2 personen op te zitten.

met partner, Juli 2007
K.C.M den Houdijker
9-8-2007 ik heb een top vakantie gehad.
het was zo mooie en gezellig!!!!
echt een aanrader

Familie, Juli 2007
A. van Snoijs
23-7-2007 Het was een keurig verzorgt appartement. De medewerksters waren ook allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Heel leuk verblijf in een levendige omgeving!

met partner, Aug. 2006
Daan en Steef
28-8-2006 Wij hebben ons uitstekend vermaakt in kusadasi we werden daar opgenomen of we familie waren en de winkeltjes en de restaurandjes in de omgeving hebben allemaal heel aardig personeel. Bij Sherif's deden ze werkelijk alles voor ons, en wij vonden vooral het eten bij Rosy's resaurant op de boulevard erg lekker en niet duur. Ook hebben we ons goed vermaakt met de barman Usum die altijd bij het zwembad aanwezig is, echt een heel vriendelijke man en werkelijk tot alles in staad en probeert het je zeker naar de zin te maken!! We zaten ook aan de voorkant wel wat druk maar aanrader neem oorwatjes mee! Gewoon een TOP vakantie gehad!!!!!!

met partner, Aug. 2006
An
21-8-2006 Prima appartement, wij zaten aan de straatkant; waar je geluidsoverlast hebt van een bar, deze sluit rond 1.00, dus wij vonden het geen probleem.

Charlotte
16-2-2006 Rosy is een erg leuk appartement. Mooie schone kamers en aardig personeel. Je zit vlak bij het strand en bij leuke winkeltjes en restaurantjes. Een restaurant dat ik zou willen aanraden is HALIKARNAS. Heerlijk eten, aardig personeel en elke avond iets leuks te doen. De eigenaar heeft een Nederlandse vrouw en zij kan je helpen als je vragen hebt. Dus iedereen naar Kusadasi en dan naar appartement Rosy en restaurant Halikarnas!!!