Hotel Richmond Ephesus Resort***** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Richmond Ephesus Resort*****

Hotel Richmond Ephesus Resort***** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Richmond Ephesus Resort*****

Pamucak Selçuk, 35920 , Kusadasi
Hotel Richmond Ephesus Resort scoort een 8,5 uit 10, op basis van 483 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Richmond Ephesus Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Richmond Ephesus Resort***** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 262 vakantiefoto's van Hotel Richmond Ephesus Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Richmond Ephesus Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Richmond Ephesus Resort***** met andere accommodaties in Kusadasi.

424 beoordelingen over Richmond Ephesus Resort*****

met partner, Mei 2012
"Super hotel"
Angelique
29-5-2012 Dit hotel is heerlijk. Ja het ligt buiten Kusadasi, maar met de dolmus ben je voor 2 euro per persoon in de winkelstraat, de dolmus rijd om de 10 minuten. Wanneer je liever met de taxi gaat, dan is dit 13 euro enkele reis. Dus heel goed te doen. Het eten is heel goed verzorgd, ruime keus en elke dag iets vers gegrild buiten, tevens een pastabar waar een kok voor je kookt. Heerlijk. Het animatieteam is gezellig, enthousiast en niet opdringerig. Erg fijn dat er verschillende nationaliteiten zijn. Erg heel tof. Wij gaan zeker terug. De mensen zijn zeer gastvrij. Mooie kamers, wij hadden een bungalow, met zeezicht en uitzicht op de mooie tuin. Het is heerlijk om een wandeling over het strand te maken, dit is goed te doen en je kunt een aardig stuk lopen. Het strand is relatief rustig omdat er weinig hotels in de buurt zitten, maar dat vinden wij wel prettig.

met partner, Mei 2012
"Mooi en super hotel, een aanrader"
Angelique
16-5-2012 Het hotel is goed verzorgd, altijd in ontwikkeling. Mooi aangelegde tuinen aan het strand gelegen. Het eten is erg lekker en het personeel is erg hygiënisch. Elke dag afwisseling; kip/kalkoen of vis van de gril. Een kok die pastasaus vers en op het verzoek van de klant bereid. Tevens verse pides en turkse pannekoeken. Erg leuk animatieteam die "bijna" alles voor je doet. Het hotel ligt inderdaad wat kilometers van Kusadasi maar met de bus kost dit twee euro en 15 min. Dus prima te doen. Het strand is heerlijk om te wandelen. Wanneer je meer actie wilt, s avonds met animatieteam naar de disco, goed geregeld. De fotograaf heeft hele mooie foto's gemaakt. De hamam is netjes en erg professioneel. Goede massages. Ga het zelf ontdekken!!!!!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Een aanrader"
gezin met kinderen
4-5-2012 Wij zijn in april 2012 een week gaan uitrusten in dit hotel. 2 volwassenen, 2 kinderen (18 en 13 jaar) Het was heerlijk rustig. We hadden een schone nette kamer. Dagelijks schone handdoeken en schoonmaak. Het eten is prima.Voldoende variatie. Het animatieteam top! De hele dag sport en spel activiteiten. Rondom het hotel is een mooie tuin die grenst aan het strand.
Je moet het wel hebben van het resort. In de omgeving is niets te beleven. Daarvoor moet je naar Selcuk of naar Kusadasi. Daar zijn voldoende winkeltjes en eet- en drinkgelegenheden. Op woensdag in Kusadasi een kledingmarkt. In het resort is een Spa. Ook dit is een aanrader. Massages en Hamam is ook een aanrader. Hiervan kom je echt tot rust.

met partner, Apr. 2012
"Super vakantie"
Jean-pierre en Leen...
9-5-2012 Voor de 13é maal in dit hotel en weerom was het een super vakantie.Lekker eten,mooi weer,en een goed animatieteam(het beste van de laatste 10 jaar ) .In september gaan we terug maar dan voor 4 weken.Dank u wel Richmond voor de super vakantie.

met een groep, Nov. 2011
"Valt mee"
Daria
27-11-2011 viel wel mee. ze hebben een mooie Richcafe. Maar drankjes zijn vrij duur. Personeel heel vriendelijk.
Verwarming was kapot, wij moesten drie keer naar de receptie bellen tot de technische dienst uiteindelijk naar ons kwam. Dat was dan in 3 minuten gerepareerd.
Buiten hotel is helemaal niets te doen

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geweldige vakantiebestemming"
Christa Bertijn
2-11-2011 Een prettig hotel, prima voorzieningen. Schoon, zeer vriendelijk personeel, mooi gelegen. Goed onderhouden tuin, fijn strand en zwembad en zeer goede en uitgebreide eetmogelijkheden. Het aantal sterren zeker waard!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed hotel voor mensen die rust zoeken"
vildan32
19-11-2011 15 dagen met 2 kleine kinderen(3 maanden en 4,5 jaar) eind oktober heerlijke vakantie gehad. Goed hotel, rustig gelegen, schone kamers, goede service en vriendelijke personeel (behalve dan de grote baas die ik regelmatig tegenkwam zonder begroeting en geen gesprek met je wil aangaan). Kamer geserveerd met land zicht kreeg een kamer met zee als land zicht, beter kun je niet krijgen. Eten was ook goed. Elke dag kip op menu maar dat hoef je niet te nemen, genoeg variaties (groente)zodat je wat anders kunt nemen. Animatie team aan zwakke kant, weinig tot geen mensen in zaal. Zeer mooie brede strand met genoeg ligstoelen. (kon inderdaad beter, ze zijn aan vervanging toe)
Hotel is wel voor mensen die hun rust zoeken. Als je `s avond wandeling wil maken in drukke winkelstraat dan moet je een hotel nemen in Kusadasi zelf.
Over het algemeen tevreden met alles.

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer!"
tamara
10-11-2011 bij aankomst kregen wij een kamer in een bungalow buiten, terwijl wij nog zo hadden aangegeven dat wij in het hotel een kamer wouden. Na veel te hebben gepraat begrepen ze ons eindelijk en eerst zeiden ze wij hebben geen kamers meer over in het hotel, en 5 minuten later konden we daar wel in eens terecht! heel flauw! stonden we daar de hele tijd te sjouwen met onze tassen. Hotel zelf is absoluut niet geschikt voor jonge koppels. Er valt voor koppels niet veel te beleven. voor 50+ is het een ideaal plek. na het avond eten rond 9 uur was meer dan de helft al aan het slapen. en daar zat je dan, heb je eindelijk een animatieshow komt er niemand opdagen. zit je daar maar met 3 personen. Eten viel mij zo tegen! koud en bijna elke dag hetzelfde. en er was niet veel keuze ( vergeleken met andere hotels waar ik ben geweest)en fruit? je had maar 2 soorten fruit. absoluut geen 5sterren waard!

met vrienden, Okt. 2011
"Iets meer verwacht van 5 sterren hotel"
ten Elsen
10-10-2011 in algemeen wel een goed hotel, wat dingen konden wel beter.
maar je weet zoiets vooruit als je naar TURKIJE gaat. tis niet het schoonste land laat ik maar zeggen,.
we zijn een paar keer eerder in turkije geweest, maar vond dit het minste eraf, dit is een 4 sterren en geen 5.
eten en drinken volop. eten wel variërend maar lauw af en toe.
de bedienden stellen ook alles in werking om het je comfortabel te maken, maar maken het bij andere dingen weer niet waar. dus het is het allemaal net niet. verder goede vakantie gehad hoor, vooral de massage bij het hotel is een 5* waard. maar ik zou hier niet zo snel meer heen gaan op vakantie. het weer was nog voortreffelijk voor in oktober, de laatste dag dat we weg gingen kwam het met bakken uit de lucht vallen, maar dat kun je daar ook verwachten in oktober. dus al met al nog fijn om naar terug te kijken, maar niet voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, 2011
"Niet weer hier na toe"
alie
27-9-2011 Eten eentonig en lauw. kamers aan de kleine kant wel een hele mooie tuin en een groot zand strand wel weinig strandstoelen en paresols.
Animatie was minimaal .Vonden het geen 5 sterren waard.
Omkleed hokjes waren zeer smerig.