Hoe hoger het kamernummer van de bungalows, des te lager gelegen ze zijn en dus dichterbij het hoofdgebouw/zwembad.
Meld misbruik
zorg dat je in de goede tijd komt het waterpark gaat pas open in mei.
en hety a la cart restaurand vond ik het beste eten hebben je mag er 1 of 2x naar toe doe dat
Meld misbruik
Dit hotel is geen 5 sterren maar de omgeving de manier waarop het ligt in de baai is zo uniek dat je de minpunten voor lief kunt nemen en heerlijk van de stranden, het aquapark en de marina kunt genieten, zoms is het wat geven en nemen en je kunt met een shuttle busje door het hele terrein gereden worden. Als je slecht ter been bent is het minder goed te doen. Ook voor de kleintjes was het een goede locatie met veel schone kinderstoelen.
Meld misbruik
Jeepsafari en boottocht. Markt op woensdag in Kusadasi.
Meld misbruik
Efese is interessant, ook te doen met Taxi ipv excursie ( ong € 50,00 heen en terug! !! Siringi is een leuke exursie en vooral Pamukale erg mooi, wel 3 uur met de bus!
Meld misbruik
In de zomer is het behoorlijk druk, als je daar geen behoefte aan hebt ga dan tussen mei-juni & augustus-oktober (is trouwens het hele jaar geopend maar in de winter geen animatie en niet al te best weer)
Meld misbruik
Tip: uitstapje naar Samos was voor ons de mooiste dag!
Meld misbruik
1) vraag een upgrade naar gerenoveerde bungalow
2) Ga naar de a la carte restaurants op het resort. Eten daar is een stuk beter en geen wachttijden voor een tafel. Wel reserveren bij receptie.
Meld misbruik
Het waterpark ADALAND op 100 meter van het hotel gelegen is een aanrader. Veel glij en water plezier voor jong en oud. Ook de dolfijn show is een aanrader en voor iemand die wil zwemmen met dolfijnen: zeker doen!!!!
Meld misbruik
Omdat wij met de kinderen waren hebben wij een halve dag excursie Efeze geboekt...prima te doen. Een hele dag is te zwaar voor ze. Het was erg warm dus neem genoeg water mee om ook bv. je petje nat te maken.