Aparthotel Pamay*** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.2 | Zoover

Aparthotel Pamay*** Kusadasi

Beoordelingen Aparthotel Pamay***

Türkmen Mah. Bayraklidere Mevkii Cev, 9400, Kusadasi
Aparthotel Pamay scoort een 7,2 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Pamay***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Pamay*** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Aparthotel Pamay*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Aparthotel Pamay*** met andere accommodaties in Kusadasi.

100 beoordelingen over Pamay***

"Beste prıjs - kwalıteıtverhoudıng tot nu"
Mıchel
10-6-2011 Wıj zıjn door Turkıje heen gereısd en kwamen ın junı aan ın Kusadası. Voor een prıkkıe kregen we:
- top uıtzıcht over de baaı
- een hele grote kamer
- prıma servıce
- een flınk en schoon zwembad (schoonste tot nu toe!)
- een warm onthaal
- een supergoed turksbad en massage
- nıet dat massatoerısme gevoel dat we normaal ın een flınk complex vınden

Tja, als je ı.p.v. een gewone tv, een flatscreen tv wılt hebben dan ıs deze kamer nıet voor jou. Maar je bent gek als je op vakantıe aan de buıs gekluısterd bent.

gr. Sıesıe en Mıchel

met jonge kinderen, Mei 2011
"Erg gezellig, met hele leuke eigenaresse"
wim en elsie en de ...
28-5-2011 fijne appartementen, mooi groot zwembad, en apart kinderbad, we hebben ook gebruik gemaakt van de hamam, dat was echt heerlijk, busje stopt vor de deur, dus binnen 5 minuten zit je in het levendige kusadasi, lekker gegeten bij een nederlands restaurant, echt een top vakantie gehad, in september gaan we zeker weer terug,
dankjewel chantal en halil

met een groep, 2011
"Leuk en gezellig hotel"
Lydia,Ted,Mandy
8-5-2011 Over 3 maanden zitten wij voor de 3e keer in dit hotel,gewoon omdat het goed is.Mensen die klagen moeten gewoon naar een 5* hotel gaan,betaal je lekker veel en ben je gewoon een nummer,hier wordt je als gast behandeld.OH en mocht je het eten vies vinden dan moet je niet naar het buitenland gaan en thuis blijven dan kun je iedere dag lekker aardappels met sperziebonen eten.Wij kijken er naar uit om wer naar pamay te gaan en lekker te genieten.

met partner, Apr. 2011
"Voor herhaling vatbaar !!!!!!"
Fam.Schoppema
5-5-2011 Voor de eerste keer in Turkije geweest,Kusadasi mooie badplaats,wij zijn heel goed ontvangen in Pamay Hotel door de manager en zijn Nederlandse echtgenote.
Het eten is goed maar voor de kritische vakantieganger kan er ook a-la cart besteld worden, wij hebben het uistekend naar ons zin gehad mooi zwembad en goed terras.
Wij zullen zeker volgend jaar weer terug komen.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Fantastische lokatie en heel vriendelijke mensen"
Andre van \veelen
4-5-2011 Een uitstekende vakantie gehad,hotel is wel wat verouderd maar de gastvrijheid van de manager en zijn Nederlandse echtgenote maken alles goed,wat zeker een aanrader is ,is de Hamman,heerlijk en ze nemen ook echt de tijd voor je , de behandeling is alleen op afspraak dus je wordt niet met andere mensen tegelijk geholpen,het eten was voortreffelijk en ja hebt ook nog altijd de mogelijkheid om a-la Card te bestellen,visgerechten zijn elke dag vers.
Om kort te gaan ik ga zeker volgend jaar weer .

met partner, Sept. 2010
"De appartementen zijn erg ruim"
berd van varvijk
5-5-2011 De appartementen zijn erg ruim,enigzins verauderd maar heel goed schoon...
Bij aankomst misten er een aantal elingen apge knapt worden,maar daar waren ze al hand mee bezig.
Bij komen zeker nog eens terug.
pim en Ellen

met partner, Sept. 2010
"Niet te geloven zo vies."
Rutten.
30-10-2010 Het enige wat goed was was het uitzicht op Kusadasi!
Nog nooit zo'n vies hotel meegemaakt.Schandalig dat zoiets nog aangeboden wordt.
Ik heb er geen goed woord voor over.
Als je dit boekt zorg dan dat je van s'morgens tot s'avonds weg bent en doe je ogen dicht om te slapen.Als dat tenminste lukt want de meeste nieuwe gasten komen s'nachts aan om 2.00 uur en dan hoor je de liften en de koffers op en neer gaan.En douche op het strand,daar is tenminste water.

met partner, Sept. 2010
"Dit nooit meer !!!!! Ga niet naar Pamay!!!!!!"
Meijer
30-9-2010 Mensen hou elkaar nou niet voor de gek. Hou rekening met de mensen die nog een vakantie naar Kusadasi willen boeken en net zoals wij het slachtoffer worden van een lokatie zoals Pamay die gewoon bar slecht is. Verwacht nou niet dat je voor die prijs een 5 sterren hotel appart. krijgt, maar dit....Ik ga ook proberen en met mij andere reisgenoten die er net zo over dachten om Pamay uit de reisfolders te halen. Gewoon afbreken die troep!!

"Niet best"
Jasmijn
24-9-2010 Dit hotel is zeker geen 3 sterren waard. Er is inderdaad sprake van achterstallig onderhoud. De eerste kamer die we kregen was viezig, de 2e schoner maar niet in orde met een niet werkende airco en een slot op de deur wat kapot was. Deze problemen hebben we direct gemeld, maar werden pas na 4 dagen opgelost na een telefoontje am de reisleiding naar het hotel. Ook misten er allerhande inventaris zoals borden, bekers etc. De ligging van het hotel is qua dolmus wel handig, maar qua strand niet, voor de mooie stranden moet je een keer overstappen en liggen dus aan de andere kant van de stad. Wel een goede vakantie gehad, want we zijn niet veel in het appartement geweest. We hoorden wel goede verhalen over golden moon. Goed eten kun je bij rosy's en plaza op ladies beach, en bij Saray en green garden in kusadasi centrum.

met partner, Aug. 2010
"Voor ons niet nog een keer..."
Saskia en Bernado
19-9-2010 Bij aankomst 's avonds laat werden we vriendelijk ontvangen en naar een kamer met prachtig uitzicht op de zee gebracht. De kamer was ruim van opzet en we waren in eerste instantie positief verrast. Toen we echter beter gingen kijken, schrokken we van het achterstallige onderhoud (bekijk zelf de foto's): met name de keuken en badkamer waren niet best. Daarbij hadden we 's avonds vaak geen druk op de waterkraan, waardoor we niet konden douchen. Er werd niet schoongemaakt wanneer je er niet om vroeg, maar indien je dit wel deed, dan kreeg je 'schone' handdoeken (wat hele oude, harde vodden waren). De werknemers waren vriendelijk, maar konden het geheel niet omtoveren tot iets positiefs. Het eten was ver beneden niveau (1 x tosti met veel te veel kaas en 1x club sandwich wat een droog broodje met daarop slappe friet inhield).
De ligging was mooi: niet in het hartje van het centrum (wat met de Dolmus wel goed bereikbaar was). We hebben er uiteindelijk zelf een leuke vakantie van gemaakt..