Appartement Melis*** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.4 | Zoover

"Melis"

Beoordelingen Appartement Melis***

Yavansu Mevkii, 09400, Kusadasi
Appartement Melis scoort een 8,4 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Melis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Melis*** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 94 vakantiefoto's van Appartement Melis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Melis*** met andere accommodaties in Kusadasi.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Melis***

met partner, Apr. 2012
"Zeker aan te raden"
fredfr
5-5-2012 App. Melis te Kusedassi ligt pal aan zee. Centrum is goed via de dolmusbus te bereiken. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamers. Een echte aanrader.

"In 1 woord "Geweldig""
Mieke Floris
16-10-2011 Net terug van 3 weken appartement Melis. Fantastische ligging, fantastisch personeel. Appratementen zijn zeer groot en keurig schoon. (2x in de week schoonmaak).
Wij willen geen kwaad woord horen over deze accomodatie noch over het personeel. Ze staan dag en nacht voor je klaar. Zelfs als je 's avonds laat aankomt gaat de kok (Eugene) nog de keuken in om wat te eten voor je te maken.
Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad en komen zeer zeker terug.

De 2 zusjes

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Uiteindelijk heel mooi"
anoniem
21-9-2011 Appartement Melis is heel mooi als je in het hoofdgebouw zit. De 1e dag werden wij in het bijgebouw geplaatst. Dat kon door voor 'red mijn vakantie', het is daar vies, wc brillen bruin, geen douche gordijnen, veel vliegen binnen, vieze keuken, oude koelkasten, last van het hotel er naast gelegen, harde muziek en felle lichten die schijnen op je balkon. Uiteindelijk naar veel klagen en moeilijk doen, kregen we een kamer in het hoofdgebouw. En dat was echt heel mooi, het uizicht over de volle zee, de sun set echt geweldig. Ze maken alleen niet vaak schoon, in 8 dagen 1 x. Dus ook handdoeken. Wij pakte af en toe een schone handdoek van de stapel af van de schoonmakers. Verder zelf maar wat schoongemaakt. Al met al toch een mooie en leuke vakantie gehad, al was de start heel erg slecht.
Overigens zijn de villa's aan de straatkant ook mooi. Je hebt een boven en beneden verdieping, echter is er maar 1 met onderbroken zeezicht in de verte. Maar daar is het iniedergeval wel nieuw.

"Nooit meer naar Melis"
jan
6-10-2011 we werden ondergebracht in het bijgebouw terwijl we voor het hoofdgebouw hadden geboekt.
het appartement was vies en rioollucht was hele dag aanwezig. de douche was ook vies en het hele plafond zat vol schimmel
Ze zeiden dat er geen ander appartement meer vrij was. we hoorden van andere gasten die hier al jaren komen dat we in de personeelsruimte waren ondergebracht en vorige gasten hier ook al over geklaagd hadden.
ook werd hier niet schoongemaakt
pas na heel veel klagen en dreigen dat we met touroperator in nl zouden bellen kregen we na 5 dagen een ander appartement (niet in het hoofdgebouw!! ) met alleen schaduw op het balkon!!!!!!!
Al met al een hele vervelende ervaring
we komen hier niet weer

"Kleinschaligheid en direct aan zee maakt veel goed"
Marianne en Alain
28-9-2011 Wij werden geplaatst in het bijgebouw. Zeer verouderd. Alle deuren piepen, kraan in de keuken los, wastafel en toilet wiebelen en kookplaat duurt eeuwen voordat het warm wordt. Bedden voor volwassen ok, maar 2 andere doorgelegen opvouwbedden. Een ander appartement was niet mogelijk. Repeaters gaan voor. Restaurant ok, als je niet voor ècht Turks eten gaat. Bediening heel goed. Iedereen werkt hard. Wel veel gillende kinderen, waar de ouders weinig of niets aan deden. Hotel ernaast draaide veel muziek buiten, maar om 00.00 uur is het stil, dus geen probleem. Kusadasi centrum heel goed te bereiken met de dolmus. Efese, en Selcuk trouwens ook. Al met al gaan we weer terug naar deze locatie. Hopelijk dan in hoofdgebouw.

"Mooie locatie, smerige accomodatie, eenmalig"
Helder
21-12-2011 Een bijzonder smerig en ononderhouden locatie. Wij hadden een kamer in het sfeervol ogende bijgebouw. Het appartement is bijzonder ruim en biedt een mooi uitzicht. Helaas is het gewoon erg vies, tot ongedierte aan toe. Schoonmaak gebeurt weinig en is matig. Schone handdoeken en wc papier eens in de drie dagen. Bij ons was veel kapot zoals koelkast, schuifpui, douchedeur, verlichting, doorlopen wc. Na melding wordt van alles beloofd, maar er is niks aan gedaan. Gelukkig maakt het uitzicht, vriendelijk personeel en het prive strand erg veel goed. De locatie wordt vooral bezocht door jaarlijks terugkomende gasten. De vaste gasten kennen elkaar en de medewerkers van Melis. Er onstaat dan ook een typisch sfeertje van ons kent ons. Tot op bepaalde hoogte is dit best leuk, maar het moet wel vakantie blijven. Helaas geen aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig"
Jinke en Johannes
8-9-2011 Voor de derde keer naar Kusadasi.
Melis is een echte aanrader. Rustig gelegen vlak aan zee. Behulpzaam personeel (Ali). Ons app. was op de eerste verdieping, groot en een fenomenaal uitzicht over de zee. Geen gedonder met "handdoekje leggen" 's morgens. Genoeg ligbedden. Zwembad niet al te groot. Voor vertier ga je voor 1 euro per persoon met de dolmus nar Kusadasi. Opstap op 100 meter. Klein winkeltje op loopafstand voor de ontbijtspullen. Lunches uitstekend bij Melis.
Wij hebben genoten ,een aanrader !!!!!

"Super!!!"
Wes&Zill
30-8-2011 Dit was onze eerste keer in appartement Melis, maar zeker niet de laatste keer!
We werden meteen hartelijk ontvangen en hebben er een mooie tijd gehad.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn groot! (met bijna allemaal zee zicht) en worden netjes schoon gehouden.
Verder is het eten lekker in het restaurant en is met de Dolmos nr 6 het centrum prima en goedkoop te bereiken. Kortom echt een aanrader.

"Mooi ligging, afgelegen van het centrum"
Maarten
28-7-2011 Bij aankomst bleek dat we verkeerd waren ingeboekt. Het is namelijk zo dat er ook nog een bijgebouw is met enkele appartementen die NIET op zee uitkijken en ergens achteraf gelegen zijn.
Het personeel is heel vriendelijk en heeft een andere kamer voor ons geregeld.

Er wordt per 3 dagen schoongemaakt.
Het appartement waar wij zaten (nr 32) was ruim ingericht.
De badkamer was minder, in de douche zaten schimmelvlekken en de wc oogde niet erg fris.

Omdat je recht aan het strand zit is de wind een aangename verkoeling. In het binnenland kan het makkelijk 40 graden worden.

Helaas weinig te doen in de directe omgeving. Een klein winkeltje op loopafstand (100m) en dat was het wel. Met een busje kun je voor ongeveer 2 euro naar het centrum.
Je moet dan nr 6 hebben.

Ga niet eten in het restaurant met de naam: Yellow Rose. Eten is niet gaar en smaakt niet.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Fantastisch"
Borg
14-7-2011 Net terug van een rondreis Turkije, waarvan 1 week bij Melis. In 1 woord een geweldige plaats om geweest te zijn. Zeer vriendelijk personeel, schone appartementen, privé strandje, eigen zwembad, drukke centrum makkelijk bereikbaar met dolmus. Zelf koken is een beetje beholpen met 2pits gasstel maar uit eten gaan heerlijk en goedkoop.

Aanrader; de heerlijke gerechten van "Melis"Chief kok (Chiefs special, chili salad, vis).

Excursie Samos viel ons tegen; EUR 40 p.p. armer + tax EUR 10 niet inbegrepen. Boot vertrekt pas om 09.30 en in Samos aankomend hebben wij als eerste gegeten (om 7uur opgehaald met een dolmus en niet in gelegenheid te eten) en dan blijken de winkels 's-middags op ma. en wo. dicht te zijn (anders tussen 14-17). Boot vertrekt weer naar Kusadassi om 17. Samos veel duurder ivt Kusadassi

Goed rest. in centrum (maar wel heel erg druk); Savoy

1 2 3 4 5 6 volgende