Beoordelingen Hotel Marbel****

22 mei 2013

Marbel****
Beoordelingen Hotel Marbel****
Adalioglu Sitesi, TR-09400, Kusadasi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Marbel**** in Kusadasi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Marbel**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Marbel scoort een 7,0 uit 10, op basis van 459 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Marbel**** in Kusadasi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Marbel****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Marbel**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Hotel Marbel**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Marbel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Marbel**** met andere accommodaties in Kusadasi.

438 beoordelingen over Marbel****

6,4
6,3
6,6
met partner, Juli 2012
"Prima hotel voor de prijs"
Arjan Roelofs
2-9-2012 Ik ben met mijn vriendin geweest en wij hebben eigenlijk weinig te klagen gehad. Het eten was goed maar het vlees was eentonig, op zaterdag was er kebab. Het personeel was erg vriendelijk, al hadden de medewerkers die geen engels spreken er een handje van turkse mensen voor te trekken. De kamer was verouderd en stoffig. In Turkije houd je dit stof toch wel. We hoorden wel van andere gasten dat de kamers op de bovenste etage al opgeknapt waren. Dus ik verwacht dat dit met alle kamers gaat gebeuren. De kamers worden iedere dag netjes gemaakt. Soms is dit erg vroeg en als je zelf nog op de kamer bent komen ze daarna niet meer. Ook moet je zelf vragen om nieuwe handdoeken, die dan wel binnen een kwartier op je kamer.
Het hotel ligt niet ver van het centrum, om het steeds te lopen is het misschien te ver. Maar je kunt voor 75 cent met een dolmus (klein busje) naar het centrum.
Het nadeel van kusadasi is dat de stranden niet je van het zijn, erg smal en volgebouwd met ligbedden.

"Marbel niet nog een keer"
net terug
16-9-2011 kwamen aan en eerste indruk was goed tot we de kamer zagen. bloed op het douche gordijn! en dan ga je zoeken wat er nog meer is. scheuren in het bed schimmel in het bad! een stoffige vieze kamer.. nr 218 na lang zeuren een andere kamer gekregen. die was wel goed.
eten is lekker als je om half 8 voor de deur staat na half 9 is het koud!
personeel wel vriendelijk op een paar na. hoe langer je er zit hoe vriendelijker ze worden heel vreemd! ik zou zeggen kijk even verder zijn wel betere 4 sterren hotels!

groetjes

met vrienden, Sept. 2011
"Zeker nog een keer !!! "
de golden girls
2-10-2011 dit is het hotel dat heel goed gelegen is voor ons ! perfect te voet te bereiken van het centrum zo wandel je de kalorietjes die je te veel binnen doet er terug af als je dit regelmatig doet! prijs/kwaliteit is het perfect alleen de badkamers die zouden vernieuwd mogen worden maar zo als gezegd gaat dit gebeuren tegen volgend jaar is dit ok.eigenlijk zijn wij er al goed thuis na 5 jaar terug te komen dat wil toch zeggen dat we tevreden zijn ,je moet niet te veeleisend zijn voor die prijs ga dan op een ander en maak daar de sfeer niet kapot dan.wij voelen ons er prima met ze allen voor herhaling te doen hopelijk volgend jaar .

"Geen aanrader"
Kay
22-8-2011 Het was minder goed gelegen dan aangegeven, je moest echt veel verder lopen dan 700m naar het centrum. Het personeel deed niets teveel, de service was niet best. Er werd amper verstaanbaar Engels gesproken. Bij de bar moest je lang wachten en leek het personeel je vaak te negeren. Mensen die Turks spraken werden voorgelaten. Je mag geen water uit de kraan drinken maar als je flesjes water wilde moest je die kopen. Alleen bij de bar kon je plastic bekers met water halen, die je niet mee kon nemen naar de kamer. De kamers waren niet schoon, dat komt mede doordat het een verouderd hotel is. Het eten is eentonig, niet warm genoeg en soms duidelijk te lang bewaard. Op de foto's van de reisorganisatie wordt duidelijk een mooiere indruk gegeven dan dat er echt is. Het ligbad was een zitbad en het bad liep niet leeg. Omdat we niet veel hebben betaald (veiling) was de prijs/kwaliteit voldoende.

"Super hotel !!!!"
jejn
25-8-2011 goed hotel geen op of aanmerkingen. Helaas zijn er altijd mensen die blijven zeiken.
prijs kwalteit goed. Personeel vriendelijk en werken hard worden weinig gewaardeerd. kamers elke dag schoon. soms een mooie versiersel op het bed.
Ontbijt is simpel maar goed zeer uitgebreid buffet in de avond.
Zelf ben ik vegetairier maar had niets te klagen.

leuke avonden worden georganiseerd dit duurt dan tot 23 uur wat harder geluid.

er is een bus beschikbaar die je voor 6 euro(incl bedje parasol fruit en 1 drankje) naar longbeach brengt.

"Uitstekend hotel"
Kooistra
25-8-2011 Net terug van een fijne vakantie in hotel Marbel. Geboekt via touroperator. Met niet al te hoge verwachtingen vertrokken. Maar het is ons 100 % meegevallen.
Het eten is geweldig, het personeel zeer vriendelijk, en alles is goed schoon.
Oké, de 4 sterren is misschien niet terrecht, maar dat weet je van een Turks of Grieks hotel. De enige ergernis waren sommige nederlanders met een "grote bek", die overal commentaar op hadden, en zelfs onfatsoenlijk tegen het personeel waren. Wij schaamden ons dat we ook nederlanders waren.
Het is maar net hoe je jezelf opsteld tov het personeel en andere mensen.
Er is verder genoeg te doen, maar dat zul je zelf moeten opzoeken. Ook de dame van de reisorganisatie was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug.

"Geweldig"
christen
13-8-2011 goed hotel personeel vriendelijk en behulpzaam. er staat naar strand 1200 meter dat is niet waar is verder. eten is lekker en warm geen ene dag het zelfde. wij vonden het er goed maar is ook wat je zelf wilt.

"Een aanrader dit hotel"
aart en annette we...
29-7-2011 Zijn 9 dagen in Hotel Marbel geweest het was gewoon super van 20-7 tot 28-7-2011.
Zeer vriendelijk en schoon hotel goede service .
Als men niet weggaat is er bij het hotel genoeg lol te beleven,in en rond het zwempool,en er is genoeg schaduw bij 45/50 graden
Het hotel lig lekker centraal 10 min lopen naar het centum met zeer veel winkels.
In de haven komen veel cruiseboten wat zijn ze groot
EEN aanrader dit hotel

"Leuk hotelletje"
R & E
30-7-2011 Als je alleen bij het hotel zelf wil blijven vind ik het niet zo een prettig hotel, maar in combinatie met het aanbod van strand& restaurantjes en terasjes in het centrum is het gewoon een prima hotel. Bij het zwembad is het echt te druk en ook het volume van de muziek daar is niet echt rustgevend. Helaas worden sochtends vroeg de handoekjes al over de bedden verspreid omdat er niet genoeg bedjes zijn. De mensen zijn er wel heel erg vriendelijk en er is op elk moment van de dag eten beschikbaar en drinken. Het hotel vonden wij erg schoon en alles wordt snel opgeruimd. De kamers zijn schoon en als je wat fooi neerleegt maken ze je bed leuk op. De badkamer is wel zo lek als een mandje, maar ik was toch niet van plan daar iedere dag langer dan 15 minuten te blijven dus ook daar hebben we geen last van gehad. Het eten was niet zo best vond ik. Voor mensen die geen vlees eten is het aanbod beperkt. Het vervoer naar het strand was erg gemakkelijk. Conclusie: goed hotel om te overnachten.

met vrienden, Juli 2011
"Goede prijs/kwaliteit hotel!"
Sprangers
27-7-2011 Toen we eerst alle beoordelingen lazen, kregen we wat schrik over waar we terecht zouden komen. Maar alles is serieus overdreven!
Het eten was misschien niet zo uitgebereid, maar het was altijd wel heel lekker en warm/koud zoals het moest zijn.
Het personeel was ongelooflijk vriendelijk, ze stonden altijd voor je klaar als je iets nodig had, of gewoon voor een leuke babbel met hen.
De kamers zijn erg basic, maar meer heb je ook niet nodig op vakantie.
De ligging van het hotel is ook goed, vlakbij het centrum. Je moet inderdaad wel eventjes wandelen naar Bar Street, maar dit is echt perfect te doen. Wij deden die elke dag meerde malen!
Verder konden wij amper klachten vinden, misschien enkel dat sommige Turken (locals die op vakantie kwamen) erg onbeleefd waren tegenover de anderen gasten. Ze staken telkens anderen voor bij het bestellen van drinken, wat wel lastig wordt op de duur.
Ook de animatie is niet veel soeps, maar ze doen er wel enorm hun best!
Leuke vakantie gehad!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit