Hotel KoruMar Hotel De Luxe***** in Kusadasi Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel KoruMar Hotel De Luxe*****

Hotel KoruMar Hotel De Luxe***** Kusadasi

Beoordelingen Hotel KoruMar Hotel De Luxe*****

Gazi Begendi Mevkii 18, 09400, Kusadasi
Hotel KoruMar Hotel De Luxe scoort een 9,1 uit 10, op basis van 1246 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel KoruMar Hotel De Luxe*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel KoruMar Hotel De Luxe***** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1067 vakantiefoto's van Hotel KoruMar Hotel De Luxe***** vinden. Je kunt 6 video's van Hotel KoruMar Hotel De Luxe***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel KoruMar Hotel De Luxe***** met andere accommodaties in Kusadasi.

1151 beoordelingen over KoruMar Hotel De Luxe*****

met partner, Mei 2012
"Fantastisch hotel"
piet
31-5-2012 Heerlijk hotel gezellig met veel bekende ben er geweest voor 4 weken en ga erin okt weer voor 25 dagen na toe het is net thuis komen iedereen is zo behulpzaam gelijk als je binnen komt fijne bediening heerlijk eten en dan zeker de hollandse Regina waar je met al je vragen na toe kan er was ook weer die heerlijke sfeer met carl noten en 25 vrouwen die gezellig kwamen dansen bij het zwembad en iedereen gratis mee kan doen en dan zeker niet vergeten het schitterende uitzicht top hotel

met een groep, 2012
"Blijf scherp Korumer"
mike koenders
4-4-2012 Korumar gewoon een goed hotel niets op aan te merken alleen de muziek in de avond is al jaren het zelfde en van lage kwaliteit,het wordt hoog tijd voor vernieuwing en een professionele aanpak dit zou het hotel nog een betere waardering opleveren ook de animatie moet denk ik opgewaardeerd worden, Wat ik erg betreur is dat er in de loop van de laatste 2 jaren top obers en chef,s zijn ontslagen voor de rest hoop ik dat korumar de mensen die er nu lopen behoudt of er een aantal terug haalt zou zonde zijn als de mensen die er al jaren komen niemand meer kennen. mvg HM Koenders

met vrienden, 2012
"Goed hotel mooi gelegen aan een baai"
rob de jong
24-3-2012 Goed hotel alleen niet boeken in mei. Wij zijn al verschillende keren geweest in mei met vrienden. In mei is er een actie van een damesblad in Nederland met Karl Noten, de fittnes goeroe. Dit heet,een weekje voor jezelf. Gedurende die week is er geen plaats bij de beach bar tijdens de lunch en om 16.00 uur geen plek bij het terras aan het zwembad. Gereserveerd voor Karl Noten. Het ergste vonden wij dat deze Karl Noten ook de hele dag stond te filmen zelfs bij de dames wc aan het strand. Wij hebben verschillende keren geklaagd daarover bij de hotelhostes Regina. Maar het management van het hotel doet daar niets aan, een vol hotel is belangrijker dan het waarborgen van de privacy van de gasten. En dat voor een 5 sterren de luxe hotel. Opletten dus voor je boekt. Verder een prima hotel met een mooie ligging.

met partner, 2012
"Super!"
Klaasje
21-1-2012 In de bouwvak van 2009 zijn we hier 8 dagen geweest.
Het was een heerlijke vakantie!
Super mooi hotel, de 5 sterren echt waard!
Mooi uitzicht en heerlijk eten, voor ieder wat wils.
Het personeel is vriendelijk en werkt hard. Je wordt op je wenken bediend.
Er worden bv. koude doekjes gebracht als je ligt te zonnen of een stukje meloen. Echt voor herhaling vatbaar!

met partner, 2011
"Prima hotel op mooie locatie"
hansplussimone
19-11-2011 Prima hotel op mooie locatie.Wordt niet met polsbandjes gewerkt maar met pas.Gebruik hiervan snapten wij niets van.Pure willekeur.Eten was prima, ook in het bediende restaurant waar je 1 keer gebruik van mag maken.
Kortom, prima hotel op een heel mooie plaats. Men weet de gasten het naar de zin te maken.Vooral Nederlanders aanwezig. Wat nog belangrijker is, geen Russen.Had ook de indruk dat men zich richt op Nederlanders. Misschien te maken met de vrouw van de eigenaar, welke uit Nederland komt hoorden wij van een taxichauffeur.

"Fantastisch hotel"
Arja Kraaijeveld
3-11-2011 Hotel Korumar voldeed echt aan al onze verwachtingen. Omgeving en uitzicht zijn geweldig, ligging erg mooi, dichtbij centrum, leuk om te wandelen langs boulevard. Personeel erg vriendelijk, behulpzaam en accuraat. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Eetgelegenheden groot maar desondanks niet massaal en geen lange wachtrijen voor het buffet. Zeer gevarieerd eten zelfs een menukaart voor de lunch en een restaurant waar je a la carte kan dineren.
Kamers zijn schoon, functioneel, iets verouderd maar niet hinderlijk. Kamers werden elke dag schoongemaakt en de bedden voorzien van bootjes, zwanen, harten gedecoreerd door het personeel.

met een groep, Okt. 2011
"Misschien ooit nog eens"
Bert Putters
28-10-2011 Ondanks alle hoera geluiden een aantal minpuntjes. Kamers zijn gedateerd en douchecel is slecht onderhouden. Kranen zijn voor en 5 sterrenhotel niet meet van deze tijd. Ook de douchekop was vuil en vies. Echter het eten is gevarieerd en de bediening, in eetzaal ( alles correct gedekt), in de bar, zwembad en beneden bij de zee uitstekend en zeer vriendelijk en accuraat. Echter bij de receptie was er geen echt begrip voor wat problemen van een ouder echtpaar die hun kamer langer wilde aanhouden vanwege een rustpauze…. Dan had er toch wel enig begrip kunnen zijn en niet vasthouden aan internationale regels…12:00 uur je kamer uit en anders € 30,= bij betalen… Voor ons dus geen 9,1…

"Blijft een goed Hotel"
Freddy
19-10-2011 3x in Korumar geweest en het is wederom uitstekend bevallen. Gevarieerd eten, service met een lach en schone kamers. Kritisch punt is de bediening in het restaurant 's morgens en 's avonds. Door onderbezetting van personeel moet je te lang op je koffie of drankjes wachten. Hierin is het Hotel wel wat achteruit gegaan. Verder blijft het een fantastisch Hotel om de batterij lekker op te laden.

met partner, Okt. 2011
"Ga er niet meer heen"
kees
8-11-2011 Het hotel heeft een mooie ligging met fantastisch uitzicht. Het eten was goed de kamers waren schoon maar er mag wel een wat aan gedaan worden niet meer van deze tijd.Animatie was heel slecht het enigste wat er was is een duo 2 russen die elke avond het zelfde zongen , en ook nog eens slecht ook. Ben je geen 65 plusser dan heb je er niks te zoeken het merendeel is dik boven de vijftig en dat is dan ook aan de animatie te zien de zaal zit vol met mensen boven de vijftig.Als ik dit eerder had geweten had ik er niet heen gegaan. Ook de zogenaamde privileges die je krijgt slaat nergens op, er zijn mensen die er alle 30 keer zijn geweest vandaar de ouderen. voor mij geen vakantie meer in een bejaardentehuis. daarintegen erg vriendelijk personeel die zich rot werkt voor weinig geld om jou het naar de zin te maken een grote pluim daarvoor.

met partner, Okt. 2011
"Zeezicht geweldig"
M.Clement
29-10-2011 Voor de zevende maal geweest , de achtste keer wordt 2012.
Een grote pluim voor al het Korumar personeel .