Appartement Ida in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

Appartement Ida Kusadasi

Beoordelingen Appartement Ida

Atatürk Bulvari 2.Sok., 09400, Kusadasi
Appartement Ida scoort een 7,9 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ida? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ida in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Appartement Ida vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Ida met andere accommodaties in Kusadasi.

28 beoordelingen over Ida

"Leuk om weer terug te keren"
ilona
18-8-2011 Zeer vriendelijk personeel .er werd alleen niet gedweild in appartement

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super gezellig familie complex"
Esther
22-8-2011 Dit is een fantastisch gezellig familie apart otel. Het apart otel is niet heel groot en heeft dan ook een echte familie sfeer. Dat wordt mede gecreëerd door de kleine hechte groep mensen die daar werken. De kamers zijn ruim en worden elke dag goed schoongemaakt en om de twee dagen schone lakens en handdoeken. De sfeer rond het zwembad is rustig en gemoedelijk en heel overzichtelijk. Het uitzicht vanaf het terras rond het zwembad is heerlijk. Wat een klein minpuntje zou kunnen zijn voor sommige mensen is de ligging van Ida, omdat deze tegen de berg ligt, is de wandeling er naar toe (vanaf de grote weg 5 min.) via de steile weg, vrij zwaar. Maar ook hier is een oplossing voor. Voordat je de weg naar boven inslaat, is er een taxicentrale en die brengen je voor 5 TL naar boven. Dit apart otel is zeer zeker een hele grote aanrrader.

met een groep, Juli 2011
"FAntastisch~~~echte aanrader~!!!"
Pieter Glijnis
30-7-2011 Het was geweldig, daarom heb ik alles ook een tien gegeven!!! Uitmuntend!!

"Goed."
familie
10-8-2011 Prima vakantie gehad. Ligging hotel ongeveer 1,5 km van heel gezellig centrum. Makkelijk te bereiken met dolmus (lijn 2). Strand dichtbij is niet veel bijzonders. Lady'sbeach druk maar wel gezellig (ook met dolmus lijn 2). Hotel is qua inrichting erg basic maar het personeel en uitzicht helemaal top.
Een 10 is wat overdreven maar een 8 is het zeker waard.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Leuke vakantie gehad"
fam buter
11-8-2011 Ondanks eerst wat tegenslagen hebben we toch een leuke vakantie gehad.
We kwamen aan op 30juli 2011.
We kregen kamer 201 mooi ruime kamer en een super uitzicht over de stad die in de verte lag.
De eerste nacht was een ramp zaterdag avond lawaai van discotheken tot een uur of 3 4 het bed lag niet goed de veren staken in de rug.
was een arcoslang hellemaal van boven en dat water lekte bij ons op het balkon dus als je daar smorgens zat te ontbuiten kreeg je die sputters allemaal op het balkon ook wat van gezegt werd niks aan gedaan.
3e dag hebben we over het bed een sprei gekregen zodat de veren wat minder voelbaar waren alleen het matras was zo klein dat je er nauwelijks met zijn 2e op kon liggen dus die volgende dag weer gezegt nu ander matras gekregen wat we zelf na boven moesten shouwen.
Veder was het personeel erg aardig mooi zwembad!
Alleen de bult na de stad was erg stijl voor mensen die slecht te been zijn niet te doen.Taxi aan teraden om na boventegaan.
12uur vertraging gehad

"Mij zien ze daar niet meer terug"
Asclin
22-9-2008 In september 2 weken vertoefd in App. Ida.
Kamer zeer vies (bossen haar van vorig gasten nog aanwezig, stoflagen op kasten en onder bed). Pas nadat we personeel erbij hebben geroepen werd de kamer met een mop schoongemaakt.
Kapotte lakens en uit onderstel bed staken spijkers.
Heuvel ernaar toe redelijk stijl en slecht te belopen door losse stenen enz. Menig gast ging regelmatig bijna onderuit.
Enige pluspunten: mooi zwembad en fantastisch uitzicht

"TOPPER"
Theo
14-9-2008
Geweldig appartement,mooi zwembad,super uitzicht,aardig personeel,appartement wel op een helling,we namen meestal een taxi terug,overdag 9 turkse lira s,nachts 12 lira.Een geweldige vakantie gehad.Voor herhaling vatbaar.

"Zeer leuk complex"
Kelly en joey
4-8-2008 Het personeel was heel vriendelijk. Alleen inderdaad de helling was nogal steil om erheen te lopen maar voor de rest echt leuk.We hebben ons ook goed geamuseerd, ook gezellig veel nederlanders...

met partner, Aug. 2008
"Basic, maar prima!"
Harald Blonk
15-8-2008 Heerlijk genoten van de vakantie. Prima locatie, prima zwembad en vriendelijk personeel. Heerlijke locatie voor een goede ontspannen vakantie. Toch is de erg basic uitvoering van de kamers een punt van opmerking.

met partner, Aug. 2008
"Enorm genoten!"
Dick Seebus
15-8-2008 De ligging is op een heuvel, maar toch wel goed te doen als je gezond bent. Het keukengerei is heel summier dus koken is een uitdaging. De ligging is qua uitzicht perfect en het personeel is heel vriendelijk. Verder zijn er hele mooie excursies in de omgeving zoals Ephesus en Pammukale. Aan de boulevard kun je goed eten en je wordt er niet lastiggevallen als je langsloopt. (wel aangesproken)
Het stadstrand stelt niet veel voor en is ong. 10 minuten lopen. Longbeach is beter en met de dolmus zeer goedkoop. Het centrum is ongeveer 15 minuten lopen. Dit is allemaal makkelijk te doen. Het is een hele fijne plek voor een vakantie.