Appartement Gultepe** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Gultepe**

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Gultepe**

Boyalik Yolu 3, Sok No 13, 09400, Kusadasi
Appartement Gultepe scoort een 7,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Gultepe**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Gultepe** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Gultepe** met andere accommodaties in Kusadasi.

3 beoordelingen over Gultepe**

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Redelijk"
maria
29-7-2011 We zijn er twee keer geweest ,De eerste keer hebben we een perfecte vakantie gehad ,De eigenaars waren vriendelijk .

De tweede keer dat we er waren had de familie stres en mochten de kinderen niet in het zwembad springen ,door de hoogte van het water stroomde dat iets over ,Niemand van de gasten vond dit een probleem ivm de hitte , maar een van de eigenaars schreeuwde de halve dag naar de kinderen dat ze niet mochten duiken en spelen in het kleine bad .
Er kwamen de hele dag gasten uit andere huizen langs die geen zwembad hadden ...En het zwembad is erg klein ,Dit waren allemaal kenissen van de eigenaren ,ze verzorgde in de winter klusjes voor deze nederlanders tegen betaling uiteraard Wij als app huurders ,vonden het te vol worden in dit kleine complex door deze gasten en konden amper zitten op het terras en zwembad

Myrthe en Falco
7-9-2004 Gültepe is gewoon GE-WEL-DIG, je voelt je er echt thuis. Ben nu twee dagen in NL en wil alleen nog maar terug naar Gültepe!
Kusadasi op zich is ok, beetje te toeristisch, maar dankzij de broertjes Gultepe hebben wij de beste vakantie ooit gehad! Apartementen zijn perfect, simpel maar wat heb je nou nodig? De sfeer bij de Gültepes kun je alleen begrijpen als je er geweest bent, dus aanrader!!!

Joost
21-6-2004 Aardige mensen en een leuke plaats, mooie boulevart.