9-10-2011
Gisteren terug gekomen van een weekje Grand Blue Sky, maar dat Grand kunnen ze wel weglaten.
Kom al een aantal jaren in Turkije en altijd naar tevredenheid, maar dit is echt de slechtste ervaring tot nu toe.
Om te beginnen de positieve punten, locatie is fantastisch, mooi aangelegd complex, personeel op een enkele uitzondering na behulpzaam en vriendelijk zeker bij de receptie, alle kamers zeer ruim met mega balkon en zeezicht.
Maaaar hotel is zeer verouderd en wordt slecht onderhouden.
Eten erg slecht, ik verwacht absoluut geen culinaire hoogstandjes en weet heel goed wat het all inclusive concept inhoud, dus heb geen torenhoog verwachtingspatroon.
Zowel mijn vrouw als ik zijn beiden goed ziek geweest van het eten en dat is echt voor de eerste keer.
Kamers zeer gedateerd en groezelig, badkamer ronduit ranzig, vieze voegen en schimmel.
Conclusie: voor ons zeker geen tweede keer, voor dit geld zijn er veel betere alternatieven en het is de 8.4 zeker niet waard.
12-10-2011
Wij waren recent 12 dagen in dit hotel. Eerste algemene indruk goed, tuin mooi aangelegd, prive strand met watersportfaciliteiten. Helaas is het hele complex zeer verouderd en niet onderhouden. In het zwembad missen veel tegels (pas op met blote voeten!) en zijn met name de randen en hoeken erg vies. Ook bij het strand is de douche erg vies, alg en schimmel van boven tot onder. Zelfde geldt voor de hotelkamer, verouderd, daardoor niet meer goed schoon te krijgen. Personeel wel vriendelijk. Iedere dag schone handdoeken en water.Eten op zich prima met veel keus, wel vaak hetzelfde en meestal koud geserveerd, daardoor echt niet lekker en ongezond (en dat is zeker in een warm land waar veel kip wordt geserveerd erg belangrijk!). Voor de lunch kun je ook terecht in de Caribbean Snack Bar bij het strand, is a la carte, staan prijzen bij maar dit geldt niet voor all-inclusive gasten (denk dat veel mensen dit niet weten). Al met al wel een leuke vakantie gehad, maar gaan hier niet meer terug.