1-9-2011
Wij kwamen in de nacht aan en de eerste indruk was niet zo heel goed.
Het geheel komt wat rommelig over. Maar die eerste indruk hebben wij bij moeten stellen. De tweede indruk is dat het een eenvoudig appartementencomplex. Er hangt een ontspannen sfeer, het personeel is vriendelijk, behulpzaam. Het zwembad is ontzettend goed. Heel schoon, wordt iedere dag schoongemaakt (na eerdere Turkije vakanties was dit een verademing). Wij hadden half pension. Het ontbijt is iedere dag hetzelfde, maar smaakte verder goed, geen buffet. Het diner is ook standaard, geen buffet. Nadeel was dat als je voor wat moeilijkere eters (kinderen) iets anders wilde, dat betaald moest worden.
Kusadasi is mooi en gezellig. Op loopafstand, het appartement ligt buiten het drukke gedeelte. Het strand, niet direct op loopafstand = Dolmus, is mooi, maar niet zo groot.
Er is een winkeltje aanwezig, maar grotere supermarkten liggen om het complex heen en wij hebben gewoon de boodschappen mee naar binnen kunnen nemen.
28-7-2011
Net terug uit Turkije, en 10 dagen verbleven in Kusadasi Golden Moon Hotel.
Het is een zeer eenvoudig hotel, met trap en 2 liften voor alle verdiepingen.
Kan je wel aanraden beter de lift te nemen, want als je hoog zit in het hotel moet je goed trap kunnen lopen haha.
Kamers zijn ook eenvoudig met kitchinette, badkamer en 2 bedden. (2 persoons bed, en een 1 persoons bed).
Op de deur van je kamer staat geschreven hoe vaak er schoongemaakt word, en dat zou 7 dagen per week zijn.
Bij ons niet, de schoonmaakster kwam maar 2 x in 10 dagen. Lekker dan, als je met volle prullebakjes zit.
Het hotel zit wel vlak bij het centrum, de heuvel naar beneden lopen is te doen, en naar boven lopen ook wel.
Supermarkt zit op de hoek van de straat, eenvoudig supermarktje.
Dolmussen en taxi's zijn erg handig en ook wel goedkoop, voor een paar Lira ben je in het centrum of waar je ook maar naar toe wilt.