Beoordelingen Appartement Golden Gate**

23 mei 2013

Golden Gate**
Beoordelingen Appartement Golden Gate**
Ladies Beach Kusadasi, TR-09400, Kusadasi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Golden Gate** in Kusadasi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Golden Gate** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Golden Gate scoort een 7,6 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Golden Gate** in Kusadasi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Golden Gate**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Golden Gate** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Appartement Golden Gate** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Golden Gate** met andere accommodaties in Kusadasi.

40 beoordelingen over Golden Gate**

6,7
met partner, Aug. 2012
"Gezellig hotel"
Arja
31-10-2012 Ik ben afgelopen zomer met mijn vriend in hotel Golden Gate geweest en we hebben een supervakantie gehad! Het is een eenvoudig, kleinschalig hotel, maar daardoor wel erg gezellig. Wij hadden alleen ontbijt, dit is niet echt spetterend maar wel goed te doen. Het avondeten bij halfpension is in de vorm van een dagmenu, dus we waren blij dat we dit niet genomen hadden. 500 meter bergaf lopen en je staat op het strand en de boulevard, waar je erg lekker kunt eten. Ga vooral eens naar Brothers, dat is echt een aanrader. De supermarkt ligt ook onderaan de berg en is dus makkelijk te bereiken. Er rijden busjes naar het centrum van Kusadasi, dit kost echt bijna niks dus dit zou ik zeker doen. Golden Gate ligt bij Ladies Beach, dus niet in het centrum, maar hier is ook 's avonds genoeg te doen. In het hotel zijn er gezellige avonden met muziek. De kamers zijn schoon en ook de handdoeken worden vaak genoeg verschoond. Als je voor een redelijke prijs op vakantie wil, is dit echt een aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Best oke"
Maikel en Jolanda
6-9-2012 Complex prima, personeel aardig, drankjes duur.
Wij zaten op de BG, dichtbij zwembad maar heel erg gehorig daardoor slecht geslapen. Kamers worden goed schoongehouden (aardige dames) maar closet papier wordt ook als er nog 1 cm op zit niet aangevuld.
Eten ( wij hadden HP) viel ons in de eerste instantie tegen omdat wij een buffet hadden verwacht. Het was een dagmenu. We konden vooraf weinig informatie vinden dus namen dit gewoon aan aan omdat we 1 foto van een buffet zagen. (dit bleek van de turkse avond te zijn) Over het algemeen was het eten redelijk.
Zwembad wat klein, en weinig voor kinderen te doen.
Strand en boulevard vlakbij, maar boulevard helaas geen gezellige drink tentjes. Alleen maar restaurantjes. Maar wel de moeite waard om overheen te wandelen.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
theovdduin
14-8-2012 Geweldige vakantie gehad hier. De enige twee nadelen waren de harde bedden en de gasten die meenden hun handoek al op de ligbedden te moeten leggen. Dit laatste lag dus niet aan het hotel. Iedere dag schoongemaakte kamer. Geld en alles lag los op de kamer en niets verdwenen. Vriendelijke mensen op de hoofbarkeeper na die wel erg populair wilde zijn. Busjes stoppen voor het hotel zodat je erg gemakkelijk naar het centrum kunt. Wij hebben dit heerlijk gewandeld wat zo'n 25 minuten kost. Geen last van herrie gehad. Wij zaten op de 1e verdieping en hebben zelfs geen airco nodig gehad. Kamer bleef lekker koel. Heerlijk zwembad. Niet groot maar voldoende. Wij hadden een heerlijk balkon waar we in de schaduw konden ontbijten. Winkeltjes op 50 meter afstand. Kortom een heerlijk schoon low butget hotel op een mooie lokatie om wat te ondernemen. Fijne vakantie gehad.

"Super vakantie gehad"
yvonne02
29-7-2012 Kunnen ons in het geheel niet vinden in de twee laatste reacties. Wij hebben een ontzettend gezellige vakantie gehad in Golden Gate. Personeel was heel erg attent en gezellig. De appartementen zijn prima ingericht. Komen hier zeker nog een keer terug. Wil je lekker eten ga dan naar Rosy aan de Boulevard bij Lady,s Beach of Murphy,s in Kudadasi centrum. De jeepsafari was helemaal oke. Golden Gate is zeker voor herhaling vatbaar.

Yvonne

"Leuk hotelletje,"
ina
22-9-2012 heel gezellig, leuk personeel, eenvoudige maar goede kamers, prima bedden en leuk zwembad vooral nette en leuke andere gasten.
de gasten waren uitsluitend Nederlanders, Engelsen en Denen

"Leuk hotel"
S-93
10-10-2012 Leuke vakantie gehad in het golden gate. Schoonmakers zijn heel lief, elke dag hebben wij een fooi op nachtkastje neergelegd dit verdienen ze echt. Barjongen vond onze dochter leuk maar dochter had geen interesse, wij werden verdere vakantie genegeerd. Beetje jammer. Supermarkt, strand en boulevard op loopafstand. Centrum goed te doen met dolmus. Kamers zijn groot genoeg om te slapen, ze worden elke dag schoongemaakt. Personeel was verder ook leuk, deden hun werk goed. Turkse avond vonden wij wat minder. Er is niet veel te doen voor kinderen. Zwembad niet heel groot. Hotel is zeker wel aan te raden.

met partner, Juli 2012
"WAT EEN OUWE TROEP,NOOIT MEER"
Johan
8-7-2012 hier ben ik van geschrokken,wat een ouwe troep,schuren in muren,alles lekt douche en wc.word slecht schoongemaakt.de bedden zijn zo hard als de flinstones,je hele lichaam doet zeer.het personeel is erg gericht op de turkse gasten.de muziek bij het zwembad word gedraaid voor het personeel zelf en zo hard mogelijk.op een dag om 9.00 uur gemeld dat elektra niet werkten en om 13.45 kwam er al iemand kijken die twee linker handen had,gelukkig een andere kamer gekregen.
Ben blij als ik weer in mijn eigen bed slaap.
NOOIT MEER

met partner, Juni 2012
"Niet aan te bevelen"
Rob
7-7-2012 De accomodatie is prima gelegen, dichtbij het mooie "Ladies Beach".

Het uitzicht valt tegen, het complexje ligt in een woonbuurt aan een doorgaande weg.

Het personeel is afstandelijk, behalve als je dagelijks aan de bar hangt. Het barpersoneel is vooral populair en luidruchtig bezig met jonge meiden. Als bagagesjouwers zijn nogal wat kinderen (12 tot 15 jaar) in dienst. Ook als gasten laat in de nacht aankomen lopen deze jongelui luidruchtig pratend door de gehorige gangen.

De prijs/kwaliteit verhouding? Je krijgt wat je voor de prijs mag verwachten, veel is dat niet.

Er is gelegenheid voor ontbijt, lunch en diner. Wij hebben eenmaal van het ontbijt gebruik gemaakt en waren meteen genezen. Ontbijt staat ongekoeld in open verbinding met hete buitenruimte tot 10.30; wit stokbrood, een kom mierzoete jam, verlepte sla, eieren, automatenkoffie en zwarte thee.

De kamers zijn gehorig. Het complex heeft geen lift. Voor airco mag je 4 Euro per dag bijbetalen!! De matrassen zijn keihard.

"Niet voor herhaling vatbaar"
Simone
28-9-2011 Kusadasi is erg gezellig en goed te bereiken met de dolmusbus, die voor de deur van het hotel stopt. Ook kun je hiermee o.a. naar Long Beach. Ladies Beach is te voet te bereiken(5-10 min). Als je even zoekt zijn er in Kusadasi goede restaurants te vinden. Tips: Golden Boys Restaurant en Erzincan Restaurant.
Bij aankomst in het hotel kregen we een hoekappartement op de tweede verdieping(1305). De kamer was klein en had keiharde bedden (geen aanrader voor slechte slapers!). Voor de deur van ons appartement was een ijzeren trap waar hard overheen werd gerend, erg irritant. Naast ons zaten luidruchtige Engelsen die pas om 4 uur 's nachts terugkwamen van het uitgaan met het barpersoneel. Een andere kamer krijgen kon niet, omdat alles volgeboekt zou zijn. Afgezien van de schoonmaaksters is de service slecht. Het barpersoneel is alleen vriendelijk als je elke avond zit te zuipen aan de bar. Een nieuwe toiletrol kostte 1 euro.
Het zwembad is wel schoon, maar een schaduwplekje vinden is lastig.

met een groep, Juli 2011
"Prima"
Martine
30-7-2011 We zijn hier in juli van dit jaar geweest met een groep. Het hotel ziet er gezellig uit, zwembad is prima, de inrichting van de apartementen ook. Wel wat gedateerd, maar netjes en schoon. De bedden zijn inderdaad hard, dat wel. Het personeel werkt hard en doet erg zijn/haar best. Geen last van opdringerigheid gehad men is erg vriendelijk en behulpzaam.
Je stapt naast de deur in het dolmusbusje naar het centrum. Van daaruit kun je makkelijk verder naar bijvoorbeeld andere stranden zoals longbeach. Het strand van lady's beach is makkelijk te bereiken, je loopt er in 5 minuutjes naar toe. Aanrader om te gaan eten is restaurant Kiwi (lady's beach)

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?