Pension Fortin** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

zwembad aan achterkant hotel

Beoordelingen Pension Fortin**

Cumhuriyet Mah. Toplum Sk. No:22, Kusadasi
Pension Fortin scoort een 7,9 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Fortin**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Fortin** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Pension Fortin** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Pension Fortin** met andere accommodaties in Kusadasi.

22 beoordelingen over Fortin**

"Gezellig familie pension"
Joey en Heidi
11-10-2009 Wij zijn nu voor de 3de keer bij familie fortin geweest en het was weer geweldig! We hebben rechtstreeks via hun website fortinhotel.com geboekt.je moet alleen zelf een vlucht regelen (nooit via cheaptickets.nl die zetten je af,maar rechtstreeks via vliegtuigmaatschappij!)stuur je vliegtijden en vluchtnummer door naar fortin en hun komen je ophalen bij het vliegveld zelf of met taxi prijs spreek je van te voren af is niet teveel.en de kosten van het verblijf bij fortin zijn echt niet duur lekker ontbijt en vooral elke dag schone kamer is top!wil je de turkse cultuur kennen dan ben je hier goed! ze helpen je met alles.bedankt familie Fortin voor de geweldige tijd bij jullie en jullie zien ons zeker terug

met jonge kinderen
"Geweldig en zeer vriendelijk familiehotel/pension"
miranda
6-1-2009 Klein hotel/pension, maar juist daardoor is het zeer prettig verblijven. Het personeel (familie) is supervriendelijk en behulpzaam. Op 10 minuten lopen van het strand en het centrum, ideaal dus!

met partner, Okt. 2007
M. Durwael
3-11-2007 Klein pension gezellig en zeer behulpzaam personeel (familiebedrijf).

Zeer kleine eenvoudige kamers. Zeer gehorig met name voor geluiden van buiten.

Het zwembad is vrij klein en is gelegen aan de achterzijde van het pension aan een straat omgeven door hoge gebouwen.

De liggen is praktisch, loopafstand (10 min) van centrum en strand, maar niet zo mooi (uitzicht op andere gebouwen).

met partner, Okt. 2007
A. van Kooij
1-11-2007 Eenvoudig familiehotel. Eenvoudige en kleine, maar schone, kamers. Aardige mensen. Gunstige ligging vlakbij centrum. Voor mensen die geen hoge eisen stellen en veel luxe willen, een prima hotel.

p. bakker & a. bakk...
28-10-2006 wie hebben een fantastische vakantie gehad. eenvoudig en simpel, maar wat een gezellige sfeer. je krijgt elke dag een schone kamer, schone handdoeken en een leuk opgemaakt bed, een onvoudig ontbijt maar laker. bedankt familie fortin....

Familie, Okt. 2006
p. bakker & a. bakk...

J & A
30-8-2006 familie fortin bedankt voor de ontzettende geweldige vakantie die jullie ons gegeven hebben

LCM de Gier-Spoelde...
15-8-2006 zijn zeer tevreden over de bediening en hotel.En het onbijt werd met veel zorg klaargemaakt en te weinig zeer zeker
niet.
Maar er zijn mensen die zijn nooit tevreden en hebben altijd wel wat te zeuren maar durven het niet tegen de mensen zelf te zeggen maar het wel op internet te schrijven.Zeer kwalijk.

Robert en Marjolein
29-7-2006 Wij zitten nu in villa Fortin. Onze vakantie zit er bijna op maar we hebben het ontzettend naar onze zin gehad!! Van de moskee geen overlast gehad. En als je naar Turkije gaat weet je dat er moskeeen zijn dus al heb je er wel last van; je had het van te voren kunnen weten!De Familie Fortin is ontzettend aardig! Veel van ze geleerd over Turkije. Een echte aanrader!!

helen
14-6-2006 Kleinschalig familiepension met prima verzorgde kamers (met airco). Ligging midden in een woonwijk dus je krijgt ook nog wat mee van het normale turkse leven. Twee minuten lopen van het dolmusstation en 4 naar het centrum. Zeer vriendelijke familie. Zelf geen last gehad van de moskee. De kamers worden elke dag schoongemaakt. Denk niet dat we ooit weer naar kusadasi gaan maar mocht dat wel zo zijn dan zouden we absoluut weer voor dit pension kiezen.