Aparthotel Flora Suites*** in Kusadasi Turkije beoordelingen 5.1 | Zoover

Hotel vanaf zwembad

Beoordelingen Aparthotel Flora Suites***

Söke yolu üzeri Demir Köprü Mevkii P.K, 9400, Kusadasi
Aparthotel Flora Suites scoort een 5,1 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Flora Suites***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Flora Suites*** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Aparthotel Flora Suites*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Aparthotel Flora Suites*** met andere accommodaties in Kusadasi.

40 beoordelingen over Flora Suites***

5,3
Familie
"Super App. complex"
m richter
30-8-2008 Vandaag teruggekomen van het hotel flora suites.Heb erg genoten van mij vakantie, wij als gezin hadden zo eerst zien dan geloven na al deze ongeloofwaardige berichten over het hotel. Personeel was erg vriendelijk, manager sprak gewoon nederlands, hij was ook van herkomst een nederlander en woonde al 25 jaar in turkije, het eten was zeer goed te doen zeer afwisselend. 1 negatief was dat er 2 avonden achter elkaar een besnijdenisfeest was in het hotel dat wij een beetje links werden gelegt, maar uiteindelijk heeft de familie van de besneden jongen ons erbij betrokken, turkse avonden waren ook wel leuk om mee te maken
1 nadeel maar niet voor het hotel, de roemeense mensen wat een asociaal volk is dat. Maar daar staat het hotel buiten. Over onze hostess totaal niet te spreken.
Ik vond het een top hotel,

Familie, Juli 2008
"Het gaat"
D. Zuidstra
8-11-2008 Van 28/7 tot 11/8 in Flora. Kamer was erg ruim, alleen erg gehorig. Wij hadden 401 (naast de lift) als de lift op en neer gaat, hoor je dat, ook als mensen op de gang praten&lopen. Eten erg slecht. Bij diner is er maar 1 ding om te kiezen (bijv. puree en vis) en als je dat niet lust heb je pech. Obers halen je bord al weg als je nog niet klaar bent. De ligging van het hotel : 600m van strand is +-2km en 6km van centrum is 9+km (niet aan te lopen). Voordeel is wel dat groot supermarkt aan de overkant van hotel is. Service in het hotel is goed. Als je om wc-papier vraagt krijg je dat gelijk. vertrektijd excursie vergeten, dan bellen ze. Schoonmaak elke dag, redelijk (ze doen alleen waar ze iets zien). groot Zwembad, glijbanen erg leuk. Te weinig ligstoelen en parasols. 2 keer konden we niet in rest. eten door bruiloft+besnijdenis, dit laten ze pas laat weten. weg naar Flora is 'savonds niet verlicht. De gratis-beach-shuttle is ook aan te raden! Vakantie was top.Voor ons geen Flora meer

Fred
9-10-2007 Erg slecht management voor een leuk complex dwong ons om naar een andere locatie te moeten verhuizen. 4 bussen met scholieren vielen 's nachts niet in de hand te houden. Manager sprak natuurlijk alleen turks. Mariska van Sunrise heeft voor ons de perfecte oplossing geregeld.Personeel is nogal klant-onvriendelijk, je denkt bijna dat ze een hekel aan gasten hebben. Het eten is eenzijdig, wat er 's morgens stond is er 's middags en 's avonds weer. Jammer voor zo 'n locatie en complex, de behandeling van mensen geeft een totaal verkeerd beeld van Turkije en de turkse mensen weer. 8 jaar geleden was het veel beter (vriendelijker-professioneler).

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Flora Suites*** bij:

Familie, Sept. 2007
rinij kicken -verbo...
3-10-2007 het eten was slecht altijd hetzelfde,kamers ging wel heel onvriendelijk personeel. kon geen lach vanaf terwijl we maar met een paar mensen waren .ik ben een mens dat niet gauw zeurt over het eten ,en plezier moet je ook wel zelf maken .maar dit sloeg echt de plank mis hoor
en toen kwamen ook nog eens 200 jeugd uit roemenien binnen vallen toen was de maat echt vol .

met partner, Sept. 2007
W. van Rijt
18-9-2007 de schoonmaak in de kamers was zeer matig en het personeel sprak geen of nauwlijks engels of duits maar allen turks

met partner, Aug. 2007
J. van Galen
13-9-2007 Het Flora suite hotel ziet er mooi uit,maar de service is ver te zoeken.we moesten zelf onze koffers naar de kamer brengen,en er werd geen woord gezegd.De eetgelegenheid is echt om te huilen zo smerig.De vliegen zaten in en op het eten.We durfden niet te eten,omdat we bang waren om meteen ziek te worden.De kamer was erg mooi we hadden ook een keuken,alleen was er geen kopje,bord,of bestek te vinden dus je had niks aan de keuken.De volgende dag zijn we naar een ander hotel gebracht Akfen club dat was de enige die nog plek hadden.Daar was de eetgelegenheid schoner,maar de kamer was een klein kippenhokje.De badkamer was ook super klein,en dat alles was ook niet echt schoon.Het eten was iets warmer dan bij Flora suite,maar eentonig 2weken kip.De schoonmaak is slecht,en het beddengoed word in nederland nog niet als poetsdoek gebruikt.De bedden zijn niet verschoond in die twee weken,en de vloer werd ook niet gestofzuigd.Erg slecht allemaal.

met partner, Aug. 2007
R. Balemans
27-8-2007 geen verlichting vanaf de hoofdweg naar Flora, is savonds erg gevaarlijk met voorbijrazende auto's, die je ivm bochten maar amper zien.handoeken worden niet verwisseld, en schoonmaak ook niet dagelijks zoals aangegeven.
Word vrijwel enkel bezocht door turken, en roemenen. Positief is het personeel aan de receptie: Zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze spreken ruim voldoende engels.
Verder is de afstand naar het dichtsbijzijnde strand veel verder dan de aangegeven 600 mtr.(enkele kilometers).De appartementen zelf zijn meer dan ruim van opzet, voorzien van een zeer goede airco.

Tamara Mol
7-7-2007 wij zijn afgelopen zomer naar dit hotel geweest. Omdat we in juni gingen en er weinig gasten waren was er voor ons weinig te kiezen van ons all inclusive buffet.
Daarnaast hebben wij de laatste nacht brand gehad in het hotel, de verdieping waar wij sliepen stond in brand. Het personeel had geen idee wat ze moesten doen. Gelukkig hebben wij alle gasten uit hun bed kunnen halen en hebben we de brand kunnen blussen.
De volgende ochtend zijn we naar de manager gegaan omdat we het heel vervelend vonden dat het personeel geen idee had wat ze moesten doen. De manager vertelde ons dat er niks aan de hand was en dat er alleen brand in een bankstel was ontstaan.. Nou dat was dus echt niet waar... onze hele douche met wc was pikzwart van de brand en de hele verdieping werd daarna afgesloten.. Dit was eens maar nooit weer naar hotel flora!!!!

Familie, Juni 2007
jeanny Abels
27-6-2007 hotel ziet er leuk uit en geen negatieve opmerkingen daarover. Elke dag nieuwe handdoeken en om de 2 dagen nieuwe lakens, verder is het er erg schoon. Echt geen goede ligging, dat is nog niet zo erg alleen is bijna niets op loopafstand vooral niet in de hitte met een kind van 2 jaar. Blijkbaar heeft de eigenaar niet de moeite genomen om met met dolmus een afspraak te maken om daar langs te rijden. Konden dus midden in de nacht op een niet verlichte weg lopen met alle risico's. Ook het eten was super slecht en heb van de 2 weken 4 x daar avond eten benutigd, dat was op zich niet verkeerd maar totaal geen variatie. Rijst met kip of rijst met een soort suderlapje. Geen 1x pasta of friet met schnitzel of zoiets. Hotel wordt omschreven met keuken en gasstel, heb geen gasstel gezien kon dus ook geen fles pap of thee warm maken. Personeel sprak bijna geen Engels. Kort gezegd heb er iets leuks van gemaakt maar niet bij het hotel. Ik begrijp niet dat touroperator dit in zijn boeken heeft staan!

Elise
22-2-2007 Ik ben eigenlijk niet tevreden met dit appartementencomplex. Het werd totaal niet goed schoongehouden. Het toilet was echt ronduit smerig en er werd nauwelijks schoongemaakt. Ik ben door die slechte hygiëne daar behoorlijk ziek geworden (lees: 5 dagen aan het infuus gelegen in Kusadasi). Ik vond het personeel ook niet echt vriendelijk en de service matig. Waar wij hadden geboekt stond dat het strand 600m van het app. was maar reken maar het dubbele. En dan zeggen sommigen 'niet zeuren het is maar een 3* app/hotel', maar het jaar ervoor was ik ook in Turkije in een 2* app en daar was alles super geregeld en superschoon. Vandaar dat ik hier echt nooit meer heen zou gaan.