Hotel Ephesus Princess***** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.588 bezoekers online
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel Ephesus Princess*****

Beoordelingen Hotel Ephesus Princess*****

30 januari 2012

ingang

Hotel Ephesus Princess scoort een 8,5 uit 10, op basis van 549 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ephesus Princess*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ephesus Princess***** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 266 vakantiefoto's van Hotel Ephesus Princess***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ephesus Princess***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Ephesus Princess***** met andere accommodaties in Kusadasi.

525 beoordelingen over Ephesus Princess*****

Goede plek
cathy
21-10-2011 Wij zijn hier van 13 tm 20 okt geweest,en in de eerste instantie hadden we nieteens dit hotel geboekt maar hotel korumar in kusadasi maar die was overboekt.Maar dit hotel was prima ik snap niet dat mensen zeggen dat het personeel onvriendelijk is want zelfs als je niet tipt zijn ze aardig, en van alle hotels waar ik geweest ben waren dit de meest vriendelijke obers etc ooit! het eten is lekker, niet heel uitgebreid maar wel elke avond iets anders of een thema turks,italiaans etc.. en ontbeit ook erg lekker. het eten bij de snackbar of de beachbar goed ,weinig keus aan cocktails. de kamers zijn heel groot die van ons had een slaap gedeelte met tv en een trapje af met 3 tredes en je had een bank en tafeltje en nog een tv en een mooi balkon, wel was het ietwat gehoorig.het enige minpuntje vond ik de aankleding van het restaurant, het was niet heel sfeervol,de andere restaurants hebben we niet geprobeert.al met al goed hotel, raad het iedereen aan die gewoon een goede vakantie wil.

Heerlijke week bij Ephesus Princess
Brugman
21-10-2011 Het hotel ligt erg mooi tussen de bergen van Kusadasi. Wij zaten in een Villa, wat erg mooi in het park ligt. Het was elke dag even klimmen, maar t viel reuze mee. Wij vonden het juist erg leuk dat er naast het gewone hotel ook een villadorpje was. De kamer was ruim en goed, de badkamer was net gerenoveerd.
Voor mensen die slecht ter been zijn, rijdt er ieder half uur een 'Fiat-Turc' om je naar je villa of het strand/zwembad te brengen. De loop kan echter ook mooi zijn, wie geniet van natuur en uitzicht.
Middels een Dolmus is het eenvoudig om naar het centrum van Kusadasi te gaan.
Personeel was erg vriendelijk, alles werd meteen geregeld. Het eten was gevarieerd en uitgebreid. Veel keus, voor ieder wat wils.
Ephesus Princess is zeker een aanrader! We hebben er een heerlijke herfstvakantie gehad!

Ephesus Princess geen 5 sterren waard
Marina Hendriks
14-10-2011 Wij hebben een 5 sterren hotel geboekt ultra all inclusive.
Wij kwamen de vorige week vrijdag 's avonds tegen 22.00 u aan in het hotel en toen kregen we niks meer te eten, we moesten wachten tot 24.00u en wat kregen we toen? water dunne soep met wat stokbrood (5 sterren hotel ultra all inclusive)
Vanmorgen vertrokken we al voor 5.00 u 's morgens en we konden om 4.30u ontbijten, dat wil zeggen, stokbrood met wat jam, geen vlees, geen kaas, geen fruit, helemaal niks (5 sterren ultra all inclusive).
Als het regent, staan er overal in het hotel emmers, om het regenwater op te vangen, want bij de verlichting en de air-conditioning komt gewoon water naar beneden en ook nog in een van de liften kwam het water naar binnen en kon niet worden gebruikt.(5 sterren hotel)
Het enigste mooi aan het hotel was g\de ligging, die is gewoon fantastisch.
Nadelig is wel, dat er in de buurt verder niks te doen is en je met de bus naar de stad moet(is wel niet duur).

met een groep, 2011
Een keer en nooit meeeer !!!!!
h v bergen
3-10-2011 vorige week naar ephesus princess geweest met vrouw en kinderen plus klein kind in een woord totaal kind onvriendelijk voor peuters de schoon maak ploeg komt om 5 uur langs en de trappen naar de zee vanaf onze villa duurt maar 30 min lopen en als je naar huis gaat kun je zelf je koffers s nacht van de bergen laten rollen de bel boy doet liever slapen in de auto in een een slechte vakantie niet voor herhaaling vatbaar!!!!!!

Nooit meer
jacques
15-10-2011 Oud hotel de ligging is goed, maar met slecht weer komt het water uit de plafonds,overal stonden emmers om het regenwater op te vangen.
Personeel niet echt behulpzaam,minibar werd niet dagelijks bij gevuld.
het eten was uitstekend.Wij komen hier niet meer terug het hotel is geen 5 sterren waard.

Vermoeiende vakantie jammer!!
Alex en Maria
16-9-2011 Wij zijn net terug van vakantie voor de 11 de maal Turkije maar dit was de laatste maal.Het hotel zal wel prima zijn geweest maar wij zaten in een villa (ca 100 treden hoog)wat ze ons niet hadden verteld bij het reis bureau.De kamer was primitief en toen er,ook nog eens werd gestolen en wij dat melde,werd er gezegd ik zal het doorgeven, hadden wij het helemaal gehad.Er is niets meegedaan.Het personeel heeft niet een keer goede morgen of wat dan ook gezegd in die 8 dgn.Niemand kon wat Engels of kon iets begrijpen.Ook toen we wilde omboeken vanwege dat trappen lopen ,( een van ons is slecht ter been)werd er gezegd voor 30 euro pd was dat misschien mogelijk.Het eten was ook niet om je er op te verheugen.We hebben in Turkije in 3 sterren hotels beter gegeten,en een veel betere service gehad.Dit hotel is zeker geen 5 sterren waard.

met vrienden, Sept. 2011
Leuk voor 1 keer.
Rianne
12-9-2011 De ligging van het hotel is prachtig, verder hadden wij ook een grote schone kamer. Het eten is echter geen 5* sterren waard, heel weinig keus ook. De animatieshows zijn wel leuk, maar daarna is er weinig meer te beleven. Ja je kan nog wat drinken bij het zwembad, maar hier is niet eens muziek. Disco is ook maar 3 avonden open. Ben in mei naar Aqua fantasy geweest wat er naast ligt, dit is stukken beter voor dezelfde prijs!

met jonge kinderen, Sept. 2011
Matig
Jantje Beton
10-9-2011 Een vakantie om snel te vergeten, Personeel achter de receptie is onaardig spreekt geen engels, als je naar je villa (bungalow) moet je bij aankomst de koffers in een combo laden en dan mag je zelf mee achterin de auto tussen de koffers... Service van het hotel. Dit kan toch niet? Dit hotel moet echt niet meer worden aangeboden door touroperators. House Keeping is prima, de schoonmaak van het restaurant + live cooking buffet mag ook wel is gebeuren. En de eigenaar/manager mag wat minder arrogant rondlopen, totaal niets waar hij trots op mag zijn...

Een geslaagde vakantie
Elvira
1-1-2012 Wij zijn in 12 dagen in september '11 in dit hotel geweest en we hebben een geweldige vakantie gehad. Het hotel ligt op ongeveer 35min. afstand van het vliegveld, dus geen lange busreis gelukkig!
Het hotel heeft een mooie ligging tegen een berg gebouwd, daardoor is het wel een hele klim naar boven, als je dus in de villa's zit, maar zeker de moeite waard. Het eten is goed, elke avond een ander thema, er is keuze genoeg, maar wel veel turks eten. Het animatieteam doet het erg leuk, in het hoogseizoen is er elke avond een animatieshow wat ook zeker de moeite waard is. Al met al een geweldige vakantie, wij zullen hier zeker nog eens terug gaan.

met jonge kinderen
Super
elise
3-9-2011 Wij hebben (voor de 7e keer) weer een supervakantie gehad. Goed en gevarieerd eten, alles wordt goed schoongehouden, personeel is erg vriendelijk. OK het is niet super luxe maar gewoon goed, wat wil je nog meer. Alleen ik heb dit jaar klachten over de watersport, deze waren echt niet aardig voor kinderen dit jaar, erg jammer, verder prima!

met een groep (4)
alleenreizend (9)