Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.304 bezoekers online
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel Ephesia Holiday Beach Club****

Beoordelingen Hotel Ephesia Holiday Beach Club****

10 februari 2012

Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** Kusadasi

Hotel Ephesia Holiday Beach Club scoort een 8,6 uit 10, op basis van 748 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ephesia Holiday Beach Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 723 vakantiefoto's van Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** met andere accommodaties in Kusadasi.

652 beoordelingen over Ephesia Holiday Beach Club****

met jonge kinderen, 2011
Perfecte vakantie!!!!!!!!!!!!!!
Diana
23-10-2011 Echt een geweldig hotel met zeer vriendelijke mensen! Het eten is super met heel veel keus, voor iedereen is er wel wat te vinden! Alles heel schoon en verzord!Het animatie team doet erg leuke dingen voor jong en oud!
Het is echt een aanrader!

met vrienden, 2011
Zeker de moeite waard!
Elmar Groenensteijn
21-10-2011 Ligging: De ligging van dit hotel was prima, het was niet spectaculair mooi te noemen maar het was makkelijk te bereiken via de weg en Kusadasi was van hieruit zeer goed te bereiken met dolmus en/of taxi.
Service: Zeer gastvriendelijk, het was fijner geweest als de housekeeping iets beter Engels had gesproken maar we kwamen er wel altijd.
Prijs/kwaliteit: Prima, zoals het hoort.
Eten: 5-sterrenwaardig, het was divers, er was genoeg voor iedereen en bovenal was het erg smakelijk.
Kamers: Vond ik van alles het minst (was dus nog steeds wel goed), je zag dat de kamers al een paar jaartjes oud waren, de douche had wat fijner kennen wezen en de bedden vond ik behoorlijk hard (maar sommigen mensen houden daar van). Het uitzicht vanuit de kamer daarentegen was adembenemend, want je krijgt prachtige zonsondergangen te zien vanuit de kamer.
Kindvriendelijk: Zeer kindvriendelijk, ze hadden zelfs een speciaal buffet voor kinderen en een leuke speeltuin altijd met toezicht van iemand van animatie.

Een echte aanrader
Jan Klok
7-11-2011 We zijn afgelopen zaterdag terug gekomen. Echt een fantastisch hotel.
Super. Onvoorstelbaar dat er mensen zijn die klachten hebben.
Personeel is correct en vriendelijk. Eten voortreffelijk en voor ieder wat wils. Er wordt veel aandacht besteed aan het schoonmaken en schoon houden.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Geweldig All Inclusive hotel!
Harry
25-10-2011 Aan de waardering weinig toe te voegen. Wij waren er met z'n 5en waarvan 3 meiden van 12, 14 en 17 jaar. Net als wij hebben zij zich ook uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Tijdens ons verblijf was ook het animatieteam nog zeer actief. Voor 8 euro met de taxi vanaf het hotel naar centrum Kusadasi (ong. 15 min rijden) of met de Dolmus voor 1,5 euro p.p.

met een groep, Okt. 2011
Prima hotel! Een aanrader
rolf vinke
24-10-2011 Hotel ligt op een prima plek. Mooi aangelegde tuin waar de gebouwen prima tussen staan. Veel zwembaden aanwezig met voldoende vermaak voor jeugd en oudere jeugd. glijbanen en heel veel ook nog eens. Het animatieteam deed het heel goed! Vooral hun vrijdagavondshow! Alleen misschien handig om een slechtweer programma achter de hand te hebben. Helaas komt ook in Turkije wel eens slecht weer voor. Het personeel van het hotel is meer dan correct richting de gasten. Komt niet zo vaak voor vind ik.
Het eten. Voor velen van ons, en daar hoor ik ook toe, een belangrijk criterium. Had wat commentaren gelezen over 'slecht' en 'matig' en 'eenzijdig' eten. Wat eten betreft ben ik een heel 'lastig' mens. Na de eerste dag, niets gemerkt van slecht. Ook niets gemerkt van matig eten. En tja wat betreft eenzijdig eten als je je hele vakantie beperkt tot de snacks kan dat 'eenzijdig' zijn. Maar het ontbijt was heel uitgebreid evenzo middag- avond eten! Menig 5* hotel kan hier een voorbeeld aan nemen.!

met partner, Okt. 2011
Fantastisch hotel bij mooi weer
Wim Groot Nuelend
1-11-2011 We hebben van 11 tot 25 oktober gelogeerd in dit hotel. Als we de prijs in aanmerking nemen, was het een geweldig hotel voor z'n geld.
Een kanttekening die we wel willen maken is dat het grootste deel van het hotel in de open lucht is (vaak met een tent erboven). Zelfs de receptie, dat hadden we nog nooit meegemaakt. Geen probleem als het heet weer is. We hebben enkele dagen met wat regen en veel wind meegemaakt en dan is het koukleumen in het restaurant. Het animatieteam was geweldig en niet opdringerig. Van alle geweldige kelners willen we Yusuf een extra pluim geven.

met partner, 2011
Geweldige vakantie gehad !!
Fam Kemperman
11-10-2011 Zoals de titel al aangeeft hebben we hier 11 dagen ontzettend genoten van het hotel, de omgeving en de vriendelijkheid van het personeel. Het eten was werkelijk uitstekend !!! Na diverse revieuws gelezen te hebben dat het eten slecht of eenzijdig was, was ik erg terughoudend omdat ik een erg moeilijke eter ben. De verrassing was dan ook erg groot na het zien van zoveel variatie. Degene die inderdaad schrijven dat het eten slecht of eenzijdig was, die hebben echt een steekje los zitten, en konden waarschijnlijk geen keuze maken doordat er teveel was om op te noemen.

De vakantie is zeker voor herhaling vatbaar en persoonlijk zou ik zo terug willen, alleen huren wij altijd voor het gehele verblijf een motor en dan heb je heel Kusadasi en de bezienswaardigheden al gezien. Op naar een andere plek dus weer met hopelijk net zo'n mooi hotel !!!

Voor herhaling vatbaar
Ans
13-10-2011 een prima hotel, veel beter als Ephesia hotel waar we 3 jaar geleden waren, eten was perfect, veel keus, variatie en op goede temp dit werd goed in de gaten gehouden, helaas een paar dagen heel slecht weer gehad met heel veel regen, dan zit je wel te balen omdat ontmoetings ruimte veel al buiten gesitueerd zijn, maar het personeel deden de lobby open die eigenlijk niet gebruikt werd, koffie thee drank alles werd naar boven gesleept, tafels stoelen noem maar op om het de gasten een beetje naar de zin te maken, onze complimenten hiervoor. We komen zeker weer een keer terug, en het centrum van kusadasi blijft gewoon gezellig

met oudere kinderen, Okt. 2011
Gezellig familie hotel
vroome
7-11-2011 Hotel ligt gunstig bij opstaphalte dolmus busje. Leuke kleine markt vlakbij.
mensen in hotel zeer vriendelijk. Klasse animatie team. Wij hebben er een geweldige vakantie gehad mijn 4 volwassenen.
Eten van alles en goed op temperatuur.
Schitterende zons ondergang.

alleenreizend, Okt. 2011
Prima hotel
younes
16-10-2011 Het hotel is direct aan de Aegeische Zee gelegen maar helaas het grove smalle kiezelstrand stelt niet veel voor maar dit is dan meteen het enige minpunt alhoewel mijn prima centraal gelegen kamer (4214) met uitzicht op zee aan de kleine kant was en de douchevloer spiegelglad is.
De uitgebreide buffetten waren uitstekend: voor elk wat wils.
Over het personeel inclusief het animatieteam niets dan lof. Het Tuborgbiertje van de tap smaakt overigens uitstekend.
Enne Nederlanders zijn grote zeurpieten met hun Fransje Bauer (heb je even...) en met hun 'ik heb een toeter op mijn scooter': wat een misere.
Je schaamt je om dit kinderachtig gedoe te moeten aanhoren. Ook zijn zij experts in het voor dag en dauw claimen van de ligbedjes bij het zwembad en dan tegen een uur of 12 pas op te duiken: gezellig.
Dit zegt uiteraard niets over de kwaliteit van het hotel maar het geeft je wel te denken bij het boeken van een hotel als erbij staat 'geliefd door vele Nederlanders', u bent dus gewaarschuwd.

met een groep (12)
alleenreizend (12)