Hotel Deniz** in Kusadasi Turkije beoordelingen 6.6 | Zoover

6,4
6,5
5,5
6,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Deniz**

Candan Tarhan Bulvari, 09400, Kusadasi
Hotel Deniz scoort een 6,6 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Deniz**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Deniz** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Deniz** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Deniz** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Deniz** met andere accommodaties in Kusadasi.

23 beoordelingen over Deniz**

6,4
6,5
5,5
6,7
met partner, 2011
"Best wel goed"
ml
17-6-2011 ik ben er al 2 maal geweest en het was er zeer goed en de mensen en bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam

alleenreizend
"Lekker centraal en lieve mensen"
maria
25-1-2009 Verwacht geen super de luxe. Maar als je kamer er alleen maar is om te slapen en je gaat elke dag toeren, dan is de ligging ideaal. Geef je de schoonmaaksters in het beging een tip en je kamer is echt schoon met de handdoeken creatief op je bed opgevouwen.

met vrienden, Sept. 2008
"Voor het geld meer dan voldoende!!!!"
Gerard Postel
3-10-2008 Prima hotel en zeer aardige familie die het runnen, elke dag schone handdoeken en beddegoed.

Prima hotel om alleen te slapen en ontbijten en overdag op stap te gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Deniz** bij:

met partner, Juli 2008
"...."
Jennifer Jubber
10-8-2008 Kusadasi perfect
maar het hotel Deniz nooit meer !!!

Familie, Aug. 2007
"Slecht onderhouden"
Annemarie
15-11-2008 Veel papotte dingen zoals; zwembadtrap, stopcontacten douchen enzovoorts.
Ze zijn niet echt dol op nederlanders omdat die te veel zeuren over de slechte en kapotte dingen.

c orry
24-2-2007 we zijn er in mei 2006 geweest een regelrechte ramp het zou rolstoelvriendelijk zijn werd ons door htc reizen bevestigd dus niet we konden via zwembad met hulp binnen komen eenmaal in het hotel was de lift te klein voor rolstoel als alternatief benedenrommelkamer leeg enschoongemaakt (wisten we toen niet)h p geboekt ook weggegooit geld zonder keuze werd savonds je bord voor je neus gezet voor in het cafe waar iedereen zat te drinken en te rokenniet erg fris pappa enmamma waren wel erg behulpzaam en lief maar dat was ook het enige pluspunt douce was niet te gebruiken geen airco deur naar buiten kon niet open (slot kapot)bed zakte door dus alles liep verkeert ben al 8 keer in kusadai geweest maar dit nog nooit meegemaakt htc bedankt

Debby
14-8-2006 Leuk, goed gelegen familie-hotelletje, de 1ste 3 etages zijn kleine kamers, de etages erboven zijn ruimere kamers.
Wij zijn 2x geweest, 1ste keer hebben we in een kleine kamer gezeten en de 2de keer in een grotere kamer, badkamers zijn even klein.

De service is op zijn Turks; als er iets in de kamer niet deugd, kan het een dag of 2 duren eer het opgelost is. Het personeel in het algemeen was gezellig.

De ligging; heel goed, midden op de vrijdagmarkt, vlakbij het dolmusstation en als je de hoek om ging, richting centrum, heb je een hele straat vol met restaurants, kortom je beland gelijk in de gezelligheid.

Minder:
- Half pension; het avondeten wordt nl. vanuit de koelkast op tafel geserveerd en is dus koud, onbijt is simpel, maar er is altijd vers brood en een bak oploskoffie
- het zwembad van het hotel ligt grotendeels niet in de zon

met partner, Juni 2006
"Het is maar net wat je verwacht"
priscilla
17-8-2009 wij hebben (destijds) niet zoveel betaald voor deze vakantie dus wat wil je.
Je hebt altijd mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.
Ik moet toegeven dat het allemaal nogal klein is, het ontbijt was weinig variatievol (alleen de limonade was te doen). Het zwembad is prima als je met z'n tweetjes gaat zwemmen maar je kunt beter naar zee (die dan weer wat verder is maar gaat prima met de taxi)
Het is gewoon prima als je lekker ondernemend bent en alleen op je kamer bent om te slapen. Wil je ook weleens lekker op je kamer zitten o.i.d. dan zou het mijn eerste keus niet zijn.
Je zit wel lekker dicht bij de winkelstraat dus dat is allemaal prima. Tip: restaurant Mayflower, is erg gezellig en lekker eten. (wij hebben hier de hele vakantie gegeten.)

Raymond Pichon en R...
6-10-2005 Erg knus hotel wat duidelijk is te zien aan de kleinschaligheid van alle aanwezige faciliteiten.

Kamers waren zéér klein. T zag er allemaal erg gebrekkig uit. Toch hebben we een kei leuke week hier gehad, maar dat had meer te maken met de medegasten in het hotel.

Lift weigerde zo nu en dan dienst, ontbijt erg karig, personeel sprak over het algemeen erg beroerd engels.

Maar voor de rest hebben we ons goed vermaakt. :-)

Maartje en Maarten
3-10-2005 Een klein hotel aan een drukke straat!
De kamers waren erg klein en de badkamer helemaal!!!! Je kon je kont niet keren. Maar alles wel schoon dat is het belangrijkste toch?! En met het dolmusstation voor de deur ben je overal zo. Voor lowbudget een goed hotel. Maar verwacht van het ontbijt niet te veel want dat is niks!!!!!!