Villa Blees in Kusadasi Turkije beoordelingen 9.3 | Zoover

Villa Blees Kusadasi

Beoordelingen Villa Blees

Efes Evleri Baklakuyu no. 7 , 09400, Kusadasi
Villa Blees scoort een 9,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Blees? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Blees in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Villa Blees vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Villa Blees met andere accommodaties in Kusadasi.

3 beoordelingen over Blees

9,5
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie met alle comfort"
Jan de Wit
31-8-2011 We hebben hier in augustus 2011 een heerlijke vakantie gehad. huisje was helemaal top, het zwembad niet minder en het uitzicht vanaf het terras onvergetelijk.
Verder had de eigenaar alles tot in de puntjes geregeld.
Bij aankomst stond de taxi al klaar, extra overnachting in het hotel was geregeld en de huurauto stond ook voor ons klaar.
kortom een zorgeloze vakantie gehad

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Top vakantie gehad"
Jan de Wit
6-9-2011 Via internet dit gevonden, alles was prima geregeld. Taxi stond klaar op het vliegveld, 1 tijdelijke overnachting in hotel was geregeld plus de huurauto.
het huis stelde niet teleur in tegendeel alles zag er prima uit airco in iedere kamer etc.
heerlijk prive zwembad voor je terras en een adembenemend uitzicht. Verder is er in de omgeving genoeg te vinden voor zowel strand- als cultuur liefhebbers
kortom top!

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke plek om tot rust te komen"
bertjen
11-7-2011 We zijn hier in sept/okt 2010 3 weken geweest. Prima accomodatie en door het hek om het zwembad prettig met kleine kinderen.(let op dat hebben niet alle villas)Prettige luxe. Beheerdersechtpaar en hun zoon erg goed. Moesten met onze kleine naar het ziekehuis en de zoon is de hele tijf bij ons gebleven. Je hebt absoluut een auto nodig. Supermarktje op loopafstand, maar voor meer boodschappen ongeveer 10 minuten rijden. Prijs kwaliteit verhouding prima een aanrader. Visrestaurant mezgit aan de drukke weg tegenover de jachthaven is werkelijk fantastisch. Hetzelfde is van toepassing op het restaurant verder weg van kusadasi met de windmolen. Ligt aan de doorgaande weg werkelijk zelden zo goed gegeten. Let wel wij zijn geen toeristenrestaurantbezoekers. Omdat we inmiddels in het hoogseizoen op vakantie moeten helaas geen betaalbare accomodatie meer voor ons.