Hotel Batihan Beach Resort**** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.2 | Zoover

6,1

Hotel Batihan Beach Resort**** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Batihan Beach Resort****

Ilica Mevkii, 09440, Kusadasi
Hotel Batihan Beach Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 1007 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Batihan Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Batihan Beach Resort**** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 527 vakantiefoto's van Hotel Batihan Beach Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Batihan Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Batihan Beach Resort**** met andere accommodaties in Kusadasi.

976 beoordelingen over Batihan Beach Resort****

5,3
6,3
met vrienden, 2012
"Perfect hotel"
r pul
31-5-2012 we bebben weer een perfecte vakantie beleefd in batihan.alle medewerkers van de receptie,bediening,tuinonderhoud ja echt allemaal proberen zij om jou een perfecte vakantie te laten beleven.zelfs aan het strand is de bewaking niet te beroerd om je te helpen.wij zaten dit keer in het oudere gedeelte van het hotel en zelfs die kamers zijn ons naar volle tevredenheid bevallen.ook de boot trip die daar verkocht wordt door hassan is een aanrader,deze man verteld je precies wat je mee gaat maken en verteld geen smoezen, een perfect dagje uit op een zeilboot die niet helemaal afgestampt wordt met mensen,maar waar je allemaal de ruimte hebt.ook het al eten en drinken aan boord is bij de prijs inbegrepen.

met partner, Mei 2012
"Geweldig hotel zeker voor 4 sterren."
marcel
1-6-2012 batihan is een mooi en goed hotel wat zeer zeker zijn 4 sterren waard is.
mooie zwembaden en direct aan het strand het eten is er zeer goed. voor ieder wat wils.
de kamers zijn ook zeer goed wij verbleven in het nieuwe gedeelte in een familie kamer zeer mooi en ruim slaapvertrekken waren afscheidbaar door schuifdeuren eveneens het toilet van de badkamer wat ik zeer prettig vond.ik kan niet anders zeggen als dat batihan een top hotel is.een dikken 4 sterren waard.dat is ook zeker te danken aan het vriendelijk personeel en aan het animatie team. topie.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastische plek, zeker voor herhaling vatbaar"
Cem Cecen
1-6-2012 het hotel, personeel en de medevakantiegangers zijn ontspannen en zeer vriendelijk. Niets is te gek en alles kan.

Niet tot nauwelijks geen russen en veel nederlanders en belgen....

Heerlijke hotel zeker voor herhaling vatbaar....

Alleen voor diegene die met een baby heengaan is het verstandig om geen voordeelkamer te boeken maar een normale kamer voor 3 personen....

"Perfect hotel"
Jan en Sandra
30-5-2012 Prima hotel. Het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt mooi gelegen aan het strand. Het eten is gevarieerd elke dag andere keuze en voor ieder wat wils. Een aanrader ook gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Net weer geboekt voor september.

met een groep, Mei 2012
"Voor een heerlijke vakantie!"
Schouten
1-6-2012 Net terug van wederom een heerlijk weekje Batihan. Goed ook om te zien dat ze nog steeds aan verbetering werken. Zo waren er inmiddels in de lounge en op het terras meer zitjes, gezellig voor 's avonds als je met meerderen nog een drankje of spelletje wilt doen. Ook het volume van de muziek bij zwembad en strand is een stuk aangenamer tegenwoordig. Buffet is prima, voldoende keus maar ook dat gaat uiteraard na een week een beetje vervelen, doet echter niets af aan de kwaliteit. Vriendelijke mensen die echt hun best doen je een goede vakantie te bezorgen. De Nederlandse Rianna zit elke ochtend in de lounge aan een bureautje dus heb je iets kun je haar ook aanspreken. Op het strand verkoopt Hassan boottochten. Wil je een relaxt dagje weg met een boot waar maar 25 man op kan zonder knallende muziek dan zit je bij hem goed. Voor €35 heb je een leuke dag met drankjes en lunch en 2 zeer vriendelijke stuurmannen. Bovendien hoef je niet 8 hotels langs om mensen op te pikken, aanrader dus!

met vrienden, Mei 2012
"Fantasties Hotel"
Driesen
30-5-2012 Heel goed, uitzicht kan niet beter kijkt over de gehele accomodatie en zee zicht,rustige buurt long beach, zeer klantvriendelijk en behulpzaam, prijs/kwaliteitverhouding is goed, ja eetgelegenheid is goed (binnen en buiten) en aan het strand, kamers in goede staat, wordt schoongemaakt elke dag.Onze ervaring. Geen ervaring w.b.t. kindvriendelijkheid.

met een groep, 2012
"Super plek"
Brink
15-5-2012 We hebben hier een super leuke vakantie gehad. Ze waren heel leuk met onze zoon en ook het personeel heel erg aardig, gezellig en ontzettend sociaal. Niet vervelend.. We hebben heel erg genoten. Gaan zeker nog een keer terug! =)

"Prachtig hotel"
a driessen
16-5-2012 We zijn net terug uit dit goede hotel, wij hadden zeezicht geboekt en kregen waar voor ons geld., het hotel bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte wij zaten in het oude maar voldeed prima aan al onze eisen .
Een enkel min puntje is dat het een beetje afgelegen ligt van Kusadasi zelf, maar er gaat altijd nog een dolmus, deze vertrekt voor de deur van het hotel.

met vrienden, Mei 2012
"Zeer goed"
Lucas
17-5-2012 Zeer goed ,iedereen vriendelijk,voor jong en oud,goed eten,in Oktober geweest, nu in Mei met familie geweest geweldig

met een groep, 2012
"Geweldig hotel!!"
Chantal
3-5-2012 Hotel Batihan is echt serieus GEWELDIG, goede service, kindvriendelijk enz..
Ook animatie is echt super gaaf@ Serkan,Orkun,Wolkan!!!!!!!!!
Gaaaaaf!!!