10-9-2011
Bij aankomst kregen wij geen info van het hotel, soort van zoek het maar uit.
Zelfs geen tijden van de restaurants programma's van het animatie team, regels van het hotel, niks nada! De kamers zijn zeer klein, met name de douch, je moet echt niet te dik zijn anders zit je klem tussen de kraan en de muur. Schoon is het ook niet echt. Het balkon grenst aan die van de buren, dus weinig privacie.
Het Hotel ligt erg afgelegen, en als laatste van het Long Beach strand, dus ook ver van alle winkeltjes af, en het uitgaans leven. Erg verlaten. Na een behoorlijk stuk lopen kan je met de Dolmus busje zonder airco naar Kusadasie, plus minus 20 minuten rijden voor 1,50 euro. S'avonds is er weinig vertier, of vermaak. Het eten is niet echt een feest, giga druk, koud eten, We zijn er goed ziek van geweest. Toetjes bestaan voornamelijk uit pudding. Geen ijs. wat erg jammer is. Ontbijt weinig keus, mist beleg. In de middag zijn er snacks, die zijn redelijk. Blij weer thuis te zijn.
5-9-2011
Ligging: Het hotel ligt ver van Kusadasi af, dus je kunt nergens heen. Gelukkig is er wel een zandstrand.
Eten: Dat er 2 andere restaurants zijn heeft voor ons de vakantie gered. Wat een ongelooflijk lauw, smakeloos en slecht eten bij het hotel. Uiteindelijk durfden we in het hotel enkel nog maar brood te eten, omdat we van de rest ziek werden. Aanrader is het restaurant Chez Maurice, heerlijk eten en erg leuk personeel!
Service: Het personeel is ongeïnteresseerd, ontvangst was erg slecht (we moesten zelf onze kamer maar gaan zoeken, ze hadden geen tijd voor ons). Animatie wel goed.
Kamers: Wij hadden een slechte kamer, ons balkon grensde aan de galerij van het andere gebouw. De badkamer zat vol schimmel, er stonden 3 losse bedden van verschillende hoogtes. Schoonmaak was matig.
Kindvriendelijk: Wij hebben geen kinderen, maar als ik ze had zou ik ze niet in het groene zwembadwater laten zwemmen!
Oh ja, en die Russen hè......