Hotel Atlantique Holiday Club*** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.6 | Zoover

2 juni 2012

Hotel Atlantique Holiday Club*** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Atlantique Holiday Club***

Sahil Siteleri Karaova Mevkii, 09400, Kusadasi
Hotel Atlantique Holiday Club scoort een 7,6 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atlantique Holiday Club***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atlantique Holiday Club*** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van Hotel Atlantique Holiday Club*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Atlantique Holiday Club*** met andere accommodaties in Kusadasi.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Atlantique Holiday Club***

6,7
6,5
6,3
6,6
"Is dit gerenoveerd? zie foto's"
luc
5-10-2011 17 sept-1okt.
Beroemste nl. touroperater verhuurt zulke kamers. zie:foto's.

Ligging te ver van het centrum. 3 keer heeft de dolmus ons op een verkeerde ( opzet? )plek afgezet.
Kwaliteit ;slecht, op het eten zaten vliegen, ramen stonden wagenwijd open, katten in het restaurant, die worden gevoerd door z.g.n dierenliefhebbers. daarnaast moest je eten van smerige en echt vieze tafelkleden. Ook smerige kleding personeel.

drank:geen brandy, whiskey of rum. Je moest het maar doen met gin en wodka of bier. En dat zijn nu net de dingen die wij niet lekker vinden. Wij waren niet van plan te gaan betalen voor iets dat toch all incl. hoort te zijn.
Wij zoeken wel een ander resort. Nooit meer hierheen.

"Geweldig Hotel"
Chantal en Simon
26-9-2011 Wij zijn net 3 dagen terug van een heerlijke vakantie in Kusadasi en hotel Atlantique! Voordat we gingen hadden we ook op zoover gelezen dus met knikkende knieeen richting dit hotel! Al onze angsten waren in een keer verdwenen en begrijp nu ook de slechte recentie's die er staan nog steeds niet!! Het Hotel ligt inderdaad 7 kilometer van het centrum van Kusadasi maar voor 1,50 p.p zit je met de dolmus midden in het centrum! De tuinen om het hotel zijn geweldig en worden goed onderhouden! Personeel is zeer vriendelijk en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken! Kindvriendelijk is het zeker wel! Kamers worden goed schoongemaakt! Elke dag schone handdoeken en 2 flesjes water! Zwembad schoon ook rondom! Eten is eentonig maar lekker! Koks werken wel degelijk met handschoenen!! Idd veel irritante Russen en Bulgaren kan het hotel niks aan doen! Animatieteam GEWELDIG! elke dag snacks en koffie/koekjes! Genoeg drank! Echt een aanrader dus!

Zeer tevreden voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Hele goede prijs-kwaliteitverhouding!"
vV
1-10-2011 Ik ben het met de onderstaande reactie eens. Het is een 3,5 sterren hotel en voor dat geld hebben we een hoop luxe gehad. Zwembad werd elke dag schoongemaakt, elke dag schone handdoeken/kamer. Personeel is zeer vriendelijk, zeker de schoonmaaksters. Zwembad is helemaal super! Het enige minpuntje aan dit hotel is het eten. Het is er in overvloed, maar het is wel eentonig. Er is wel voor ieder wat wils. Voor 4 euro kun je 2 grote doners kebab met frisdrank eten bij het strandtentje waar de dolmus ook stopt (3 minuutjes lopen over strand). Minpuntje is ook het 'a la carte restaurant'. Je moet er betalen voor je drankjes, kost geen drol maar ja het all inclusive principe kennen ze nu even niet. Alleen het kipmenu is er lekker, de rest is bagger. Je kunt maar uit 4 menu's kiezen en dat is niet echt a la carte.

Wij hebben een super vakantie gehad!

"Nooit meer!"
Jeb
10-9-2011 Bij aankomst kregen wij geen info van het hotel, soort van zoek het maar uit.
Zelfs geen tijden van de restaurants programma's van het animatie team, regels van het hotel, niks nada! De kamers zijn zeer klein, met name de douch, je moet echt niet te dik zijn anders zit je klem tussen de kraan en de muur. Schoon is het ook niet echt. Het balkon grenst aan die van de buren, dus weinig privacie.
Het Hotel ligt erg afgelegen, en als laatste van het Long Beach strand, dus ook ver van alle winkeltjes af, en het uitgaans leven. Erg verlaten. Na een behoorlijk stuk lopen kan je met de Dolmus busje zonder airco naar Kusadasie, plus minus 20 minuten rijden voor 1,50 euro. S'avonds is er weinig vertier, of vermaak. Het eten is niet echt een feest, giga druk, koud eten, We zijn er goed ziek van geweest. Toetjes bestaan voornamelijk uit pudding. Geen ijs. wat erg jammer is. Ontbijt weinig keus, mist beleg. In de middag zijn er snacks, die zijn redelijk. Blij weer thuis te zijn.

met vrienden, Aug. 2011
"Noot meer dit Hotel"
Truus
10-9-2011 Wij zijn hier 9 dagen geweest en waren blij dat we terug mochten naar Holland
Wat laat het Hotel veel dingen liggen zeggen. Hotel ligt op een mooie plek direct aan zee, tuinen zijn goed onderhouden.

Hygiëne in het hotel ......hebben ze weinig mee ( kamers vies, eten lauw, eten onafgedekt in de zon, wc in receptie en buiten bij het zwembad sjonge sjonge, kleding personeel erg vies, personeel wat bij het buffet staat werkt zonder handschoenen)

Kindvriendelijk.....er is niets voor hun.....ik zou hier mijn kinderen niet in het zwembad laten gaan....geen kinderbuffet....

Afspraken nakomen......hebben ze in dit hotel nooit van gehoord.....

En dan maar niet te spreken over de mensen uit het Oostblok wat zijn dit een a-sociale mensen ( volle borden eten en dan meer als de helft weg gooien, drinken vanaf 09.00 uur tot 23.00 uur wodka gin enz, en dan maar niet te vertellen hoe laat of vroeg zij hun handdoeken neerleggen op de strandbedjes)

Petje af voor de Hostes van touroperator.

"Slechte service, koud eten, vies"
Niels
5-9-2011 Ligging: Het hotel ligt ver van Kusadasi af, dus je kunt nergens heen. Gelukkig is er wel een zandstrand.

Eten: Dat er 2 andere restaurants zijn heeft voor ons de vakantie gered. Wat een ongelooflijk lauw, smakeloos en slecht eten bij het hotel. Uiteindelijk durfden we in het hotel enkel nog maar brood te eten, omdat we van de rest ziek werden. Aanrader is het restaurant Chez Maurice, heerlijk eten en erg leuk personeel!

Service: Het personeel is ongeïnteresseerd, ontvangst was erg slecht (we moesten zelf onze kamer maar gaan zoeken, ze hadden geen tijd voor ons). Animatie wel goed.

Kamers: Wij hadden een slechte kamer, ons balkon grensde aan de galerij van het andere gebouw. De badkamer zat vol schimmel, er stonden 3 losse bedden van verschillende hoogtes. Schoonmaak was matig.

Kindvriendelijk: Wij hebben geen kinderen, maar als ik ze had zou ik ze niet in het groene zwembadwater laten zwemmen!

Oh ja, en die Russen hè......

"Een echt 3 sterren hotel!!"
marja
4-9-2011 Geen reinigingssysteem in het zwembad!!!Iedere dag werden er vrachtwagens vol water gebracht.Schoonmaken en onderhoud van zwembad is echt hard nodig!!Handdoekenservice slecht geregeld door reisorganisatie. Touroperator zegt dat dit gratis is, dus niet.Wij hadden geen handdoeken mee, maar na een gesprek met de hostess en een belletje naar het reisburo was het geregeld.Ook de strandbedden en parasols zijn gratis!!Niet alle kamers zijn compleet gerenoveerd.Daarvan zijn de badkamers erg vies en vol vochtplekken.Animatie is echt TOP!!!Ook de kidsclub is super!Over het eten.....smaken verschillen.Misschien komt het doordat wij het suikerfeest hebben gehad.

met vrienden, Aug. 2011
"Zo slecht nog nooit meegemaakt"
A. Bars
31-8-2011 Het enige plus punt is dat het een zandstrand heeft. Het eten was koud en totaal geen variatie, de borden waren vies werden volgens mij alleen maar afgespoeld met water.
De tafels werden schoongemaakt door middel van een stoffer er over heen te halen ipv nieuwe schone tafelkleden erop te doen. De kamers zaten vol met schimmel vooral in de badkamers. In de matrassen zaten bloedvlekken en vieze gele vlekken. Service was ook ver te zoeken want je moest alles zelf halen, alleen je legen bekers werden opgehaald.
Drinken werd in plastic bekertjes getapt, die waren zo slap dat je soms kapot knijpt.
Zit je in een all inclusive hotel mag je 1keer in de 7dagen een al la carte eten moet je daar nog je eigen drankje betalen ook.

met een groep, Aug. 2011
"Nooit meer"
bongco
30-8-2011 ik weet niet hoe al die mensen zo postief over dit hotel zijn we zijn met een groep van 15 personen het eten was zo slecht dat het halve hotel ziek was en sommige zelfs een infuus moesten in ziekenhuis de badkamers hadden de schimmel in de douchegordijn de zaten smerige vlekken in de lakens en matrassen en kindvriendelijk is het zeker niet want de kinderen eten op andere tijden als de ouders ik raad dit hotel zeker niet aan

"Voor ons niet helaas, vooral het eten, bah!"
groot
18-8-2011 helaas, dit hotel vooral geboekt vanwege het kinderbuffet, onze kinderen zijn slechte eeters, dus het eten was in dit geval wel belangrijk.
helaas nergens een kinderbuffet te vinden, geen ijsjes tussen de middag en bij de animatie maar 1 nederlandstallige jongen, verder alles turks......engels is in dit hotel uitermate slecht, dat is erg lastig. verder prachtige schone hotelkamer...maar we hebben ook anders gehoord van andere gasten, verschil mbt kamers zijn dus erg groot. verder prima genoten, je moet het uit eindelijk toch zelf doen, en voor het eten maar de deur uit gegaan, jammer als je all- inclusive boekt.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende