Hotel Arora**** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Arora**** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Arora****

Yavansu Mevkii 18, 09400, Kusadasi
Hotel Arora scoort een 8,3 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Arora****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Arora**** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Hotel Arora**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Arora**** met andere accommodaties in Kusadasi.

1 2 3 4 5 volgende

6,2
met vrienden, Juli 2010
"Gezellig hotel!"
maria
19-8-2010 Ons verblijf bij Arora Hotel is goed bevallen. Het is natuurlijk geen 5 sterren maar dat weet je als je boekt, de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Het is een klein en zeer gezellig hotel waardoor je snel contact maakt met iedereen, niet zo'n grote fabriek zoals vaak in Turkije. Het is direct aan t strand gelegen en zwembad is ook goed. De combinatie van mensen is ook zeer leuk...turkse mensen, roemeens, nederlands, frans van alles wat eigenlijk. Personeel zeer vriendelijk, vooral Fahrouk, Umut en Perihan!!! Zijn echt lieve schatten!!!!
Volgend jaar weer!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtig gelegen, het zien waard!!!"
Orhan Gazi
26-7-2010 Hotel Arora, is een plek waar je elke jaar opnieuw naar toe wilt. Het eten is goed, de kamers zijn schoon en het personeel voldoet aan de eisen die jij stelt. De animaties na het eten is zeker een aanrader. Elke dag sta je weer met een goed gevoel op. Ik raad Arora zeker aan voor een prachtige vakantie.

met partner, Mrt. 2010
"Huwelijksreis"
hendrick
10-4-2010 Dice aankomst werden we volledig overgenomen.
Onze kamer op de bovenste verdieping van het hotel had een prachtig uitzicht over de zee.
Drie keer of we besteld ontbijt in onze kamer was er een traktatie.
Voor onze huwelijksnacht de hotel manager liet ons toe om te gaan in het zwembad in het hotel heeft 3 uren van de ochtend.
Ik blijf een prachtige herinnering aan Arora Hotel en zeer aan te raden.

Astrid
5-10-2009 Midden in de nacht aangekomen, bleek het hotel overboekt. We werden naar een ander hotel gestuurd door de receptionist, zonder dat we het hotel in mochten.
Volgende dag weer terug..echt een teleurstelling. Zwembad is klein, ligt een groene mat vol met vlekken. Het hele hotel is onverzorgd en vies. In de kamer zaten veel vlekken op het bed en tapijt. Kraan en toilet kapot. Strand is te bereiken via een stijle helling met stenen en ligt vol met troep. Weinig bedjes. Er is geen bar o.i.d.
Wij zijn na 1 dag naar een ander hotel gegaan.
Personeel trekt zich weinig aan van de gasten, is niet behulpzaam en niet gastvrij.
Wij raden dit hotel zeker niet aan en zijn heel blij dat we weg zijn gegaan.

"Heerlijk genoten"
Robberderobrob
11-7-2009 Prima vakantie genoten in Arora, het strand is dan niet je van het maar de pier(en) in de buurt zijn goed te doen. We hebben als we bij het hotel bleven ons prima vermaakt bij het zwembad en heerlijk kunnen relaxen. Eten was prima, heerlijke makreel van de bbq en heerlijke shoarma en is het een keer wat minder dan heb je nog andere keuzes. (ga eens lekker uit eten in Kusadasi). Het jammere was wel dat onze arkadas Baris, ontslag nam als barcaptain. Hiervoor in de plaats kwam af en toe de zoon van de eigenaar in de bar staan, maar daar had je niet veel aan. kon beter wegblijven dan liep het stukken beter achter de bar, hij liep alleen maar in de weg. Ahmed de barboy grappig en goede service en de allerliefste gulhan kwam ook los en ging steeds meer lachen. Prima hotel voor een goede prijs, genoten dus!!!!!

met jonge kinderen
"Tophotel"
mehmet,patricia en ...
17-6-2009 ik snap niet dat sommige mensen gaan lopen zeiken over ooh wat was dit slecht en dat was niet goed.voor de prijs die je betaald was dit een heel goed hotel.eten was goed.personeeel was vriendelijk.kamer waren schoon wij waren daar met een baby van 8 maanden en vroegen om een kinderbedje en binnen 2 uur stond er een splinternieuwe met een excusses.kamers waren perfect schoongemaakt elke dag.en een beetje aanslag op de kraan ga je niet dood van.als je dingen doorgeeft bij de receptie wordt het meteen geregeld.wij hebben een perfecte vakantie gehad.het is zeker een aanrader.ga er zeker nog eens heen

met oudere kinderen
L Vogelaar
20-5-2009 Hallo, wij zijn in de meivakantie 2009 in dit hotel geweest, aan alle kanten van het hotel hangen aggregaten, die heel hard zoemen de hele dag, afschuwelijk! Het eten was lauw, vleeswaren, kaas, melk etc. echt om ziek van te worden, het strand lag 1 meter hoog met wier, geen ligbedden, parasol etc. na 2 weken hadden ze het strand nog niet schoon gemaakt.

"Super"
patrick
20-12-2008 We hebben echt een super vakantie gehad
De bar is super het eten was erg lekker
we komen zeker terug.
De personeel zo leuk en vrij

Eecloo Tom
12-12-2008 Ondanks de mooie uitstappen, goeie bediening aan de bar zouden wij dit hotel aan niemand aanraden!!

"Goede vak. gehad. Gezellig."
Kees
17-10-2008 Beslist af te raden als je ook maar enigzins slecht ter been bent.

1 2 3 4 5 volgende