Aan te raden is zeker de markt op zaterdag in Selcuk en Restaurant Tat's in Selcuk.
Meld misbruik
Op woensdag is de textielmarkt in Kusadasi, aanrader om daar naartoe te gaan. Leuke sfeer, 1 groot onderhandelingsspel. Daarna lekker vis eten in de haven, deze is op loopafstand van de markt.
Meld misbruik
Mocht je 's morgens voor 6.00 uur uit moeten checken laat ze dan een ontbijtpakket klaarmaken, bij de receptie werd bij ons gezegd dat ook om 05.00 uur het restaurant al open zou zijn, wat ik me niet voor kon stellen, dit was dus ook niet zo, ze deden weinig moeite bij de receptie om nog iets te regelen, de receptie liep ook niet over van vriendelijkheid maar we hadden weinig met ze te maken dus stoorden we ons er niet erg aan.
Meld misbruik
Ziekte voorkomen tijdens je vakantie, Zorg indien je kinderen hebt dat ze niet teveel met het hoofd onderwater gaan. door het gloor en de zonnebrand wat in het waterterrecht komt komt oorpijn of spontaan overgeven veel voor in warme landen.
Zorgenloos genieten met kinderen maar ook voor jezelf. niet te vaak met je hoofd onderwater gaan en niet teveel water binnen krijgen. Mijn kinderen ook ondervonden dus spreek uit ervaring. en deze tip is helemaal gratis maar helpt wel aan je vakantieplezier
Meld misbruik
Markt in Selcuk leuk en dicht bij bezichtigingen dit op zaterdag voor een klein bedrag. In Selcuk zijn de mensen niet zo opdringerig
Meld misbruik
De kledingmarkt in Kusadasi is echt een aanrader. Heerlijk afdingen en met een hele boel tasjes terug komen. Alleen heel jammer dat ze geen kinderkleding hebben beneden de 86.
Ook op andere dagen is Kusadasi heel leuk. In de vele winkeltjes kunt u ook heerlijk afdingen.
In de haven, nabij de cruiseterminal zit een Starbucks voor de liefhebber. U moet wel even door de douane, maar dat is geen probleem.
Meld misbruik
Ik ga met mijn gezin de 19e juli 2011 maar heb al veel emailcontact gehad met Kathy Nys, zij doet de pr voor Aqua fantasy en komt oorspronkelijk uit Belgie. Mocht je een probleem hebben en er niet uit komen door een taalprobleem dan kan je als nederlander/belg het beste vragen naar Kathy, dan kun je gewoon in het nederlands je probleem bespreken.
Hallo Erica,
Wij zijn in september 2008 ook in Aqua fantasy geweest. Voor zowat iedere eter is van alles te eten. Ook de vegetarier komt niets te kort. Zo is er veel groente, fruit en ga zo maar door, en allemaal zonder vlees. Ik denk dat jullie met zijn 5 een geweldige vakantie tegemoet gaan meet veel lekker eten en drinken voor het hele gezelschap. Wij gaan trouwens 20 juni weer het is er heerlijk.
Dion Dietvorst
Meld misbruik
Hallo allemaal, wij gaan 1 aug naar aquafantasy, gezin van 5 personen. waarvan er 2 vegetarisch zijn. Nu zouden wij graag willen weten of er vegetarisch eten aanwezig is in het hotel bij de all inclusiven, gobest kon ons er te weinig duidelijkheid over geven. Anders zijn wij genoodzaakt om toch weer met de auto naar frankrijk in stacaravan te gaan en zelf te koken. Dit is nl de eerste keer dat wij allinclusiven gaan.
Alvast bedankt een ieder voor de reactie en fijne vakantie allemaal.