Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel***** in Kusadasi Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.219 bezoekers online
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel*****

Beoordelingen Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel*****

10 februari 2012

Het waterparadijs

Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel scoort een 8,5 uit 10, op basis van 1758 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel***** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 970 vakantiefoto's van Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel***** vinden. Je kunt 8 video's van Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel***** met andere accommodaties in Kusadasi.

1689 beoordelingen over Aqua Fantasy Aquapark & Club hotel*****

met jonge kinderen, 2011
Leuk maar druk
kimholiday
21-11-2011 We zijn midden Oktober geweest met onze kinderen en hebben een fijne vakantie gehad. Prettige sfeer in het hotel. Toch wat kritiek puntjes.
Bedden waren erg hard, zwembaden waren ERG koud, centrum met kleine kinderen wat ver en door regen af en toe geen plek voor eten. We weten dat regen een hoop kan doen, maar er was echt geen plek bij de harde regen. Zo erg dat mensen je van de tafel wegkeken en er rijen in het gangpad stonden.

Naast super hotel animatie, complimenten voor Nl animatie. Helaas was ook de kidsclub de dupe van de regen, meiden deden er alles aan om wat te regelen. Ze laten goed van zich horen in een groot hotel! Nog steeds hebben ze het over "juf" Inge die erg populair was bij onze kids. Babyworld ook een uitkomst, van buggys tot flessenwarmers.
Ook compliment voor belboys en guestrelations die helpen op alle manier waar mogelijk.
Kortom voor herhaling vatbaar, maar niet meer deze periode waarin regen ook om de hoek komt kijken.

met jonge kinderen, 2011
Super met kinderen
IngeJoost
21-11-2011 Een super hotel waar vanalles te beleven valt! Van aquapark tot fantastische animatie! De obers lopen de benen uit hun kont en de lifeguards houden prima overzicht overal!
Wij zijn tevens naar Kusadasi centrum geweest. Goed te doen met dolmus en Taxi. Mensen in het centrum zijn lief tegen de kinderen, maar wel erg van het aanraken.
Ook efeze gezien. Niet erg geschikt voor kleintjes, maar heel interessant om eens geweest te zijn.

Wij hadden dit jaar voor het eerst met Kidsworld geboekt en wat een positieve ervaring! De meiden waren met zijn 3e en hebben het fantastisch gedaan! Van minidisco, zwemmen tot fietsen! En een heuse, de piratenboot! Het fietsen was een ware sfeer-optocht waar menig gast die niet met Kidsworld geboekt had, jaloers op was! Natuurlijk zijn er altijd mensen die klagen. Jammer dat als er extra betaald met worden, dat ook gelijk gekoppeld wordt aan de meiden. Inge, Yasemin en Mandy jullie hebben het super gedaan! Top.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Het ging maar niet voor herhaling vatbaar
krasteva
16-10-2011 Net terug van 2 weken Aqua Fantasy.
Zoals al eerder aangegeven zijn de bedden idd erg hard, het 2 bed op de kamer was een uitklapbank en geen bed, met een dun matrasje.
Het eten is best redelijk en er word ook genoeg variatie geboden, maar als je alleen van zuurkool en erwtensoep houd moet je niet naar het buitenland. Eten was echt niets op aan te merken.

De meiden van Kidsworld waren TOP!

De Engelsen die er in de rondte liepen hebben het voor mij niet aangenamer gemaakt, wat een aso's. Overal maar denken dat het hotel van hen is, voordringen, geen rijen vormen.

En dan als laatste, je moet overal extra voor betalen, voor drank kan ik me dat voorstellen, maar een kluisje op de kamer extra betalen?

Door de Kidsworld club is het toch een aangename vakantie geweest. Inge en Mandy, top gedaan. (Maar hebben niets met het resort te doen)

Super hotel
kim spikker
24-10-2011 prachtig hotel, ruim opgezet.

met vrienden, Sept. 2011
Fantastisch hotel en aquapark
JANSSENS CHRISTIANE
9-10-2011 Wij zijn één week terug van dit hotel (ik en vriendin, 54 jaar). Alles is hier super , de kamers zijn wel wat gehorig, eten zeer veel keuze, animatie top, zwembaden en aquapark wauw. De ligging is iets minder, buiten het hotel weing of niets te zien. Voor de rest alles toppie !!!!!!!

Volgend jaar weer
Nora_n1
17-10-2011 Ik en mijn vriend zijn van 22 September tot 1 Oktober verbleven in dit geweldige hotel. De kamer die wij hadden geboekt was een familie-kamer. Wij hadden voor ons twee'tjes 1x een 2 pers.bed en 2x een 1 pers.bed en een extra slaapbank. dus er was plek voor 6 volwassenen. De kamers waren wel wat gehorig, maar niet storend. De buren hadden af en toe muziek aan tijdens het douchen en vroegen of wij daar last van hadden. Ons antwoord: nee, maar liever niet na 11en. Nu hadden zij zelf kleine kinderen dus was dit niet aan de orde. Wij hadden overigens ook wel eens muziek aan staan.
Het Aquapark was echt helemaal super. Ontzettend gave glijbanen! Het eten en drinken in het aquapark is dan wel niet inbegrepen, maar je loopt gemakkelijk even terug naar de poolbar.
De Engelsen zaten voornamelijk in het World(nieuw) gedeelte. Dus daar hebben wij ons niet aan gestoord. Kamers in de tuingebouwens zijn kleiner en gehoriger dan die in het club hoofdgebouw (kamers1100)

Een heerlijke vakantie!
Marley Sluis
6-10-2011 Heerlijke vakantie gehad in Aqua Fantasy. Vriendelijk personeel, ruime keus aan faciliteiten en er is altijd wat te doen. Het Aquapark is super, de glijbanen zijn echt leuk en ook zeker niet alleenmaar voor de kleintjes. Het eten is opzich prima, er is voldoende keus en variatie, alleen ging het ons toch een beetje vervelen na enkele dagen. Ook zijn sommige dingen toe aan renovatie in het hotel, zoals het tapijt in de gang en in de kamers. De kamer was voor de rest prima, we hadden een VIP kamer met bubbelbad en dit was heerlijk. Ook zijn plaatsen als Kusadasi en Selcuk prima te doen met de Dolomus taxi (busje, €2,- p.p per enkele reis.) Op woensdag is er textielmarkt in Kusadasi en op vrijdag groente en fuitmarkt. Op zaterdag is er in Selcuk een algemene markt, met textiel en fruit. En wat je zeker niet mag vergeten mocht je intresse hebben, zijn de opgravingen van Ephese, echt prachtig om te zien! Kortom een heerlijke vakantie gehad en zeker een aanrader!

Geweldig vakantie oord
R. van Bezooijen
3-10-2011 Super hotel. Erg kind vriendelijk. Bij eerdere berichten las ik negatief over het eten, nou dat vind ik als kok ongegrond. Mega buffetten, met voor ieder wat wils. Elke dag een ander thema, en ook voor kinderen ruime keuze. De zwembaden zijn super, het aquapark uitmuntend. Alleen zijn de kamers gelegen aan de gangen erg gehorig. De bedden zijn aan de harde kant, maar dat heb je vaak op vakantie.
Aan het strand kun je je opgeven om je duikbrevet (padi) te halen. Ik heb dit in 4 dagen (7 duiken) gehaald. Zeker aan te bevelen, zeker omdat het vele malen goedkoper en sneller gaat dan in Nederland.
Ik kan het een iedereen met kinderen boven de 1.20 meter (ivm de glijbanen) aanbevelen aquafantasy te boeken!!!!!

Geweldige vakantie gehad
marjanelbert
18-11-2011 Wat een geweldig complex zeg, er is echt voor ieder wat wils. De schoonmaak was super, elke dag wat moois gecreëerd op ons bed. Animatie was ronduit geweldig. De mensen van het entertainment team deden dit allemaal zelf en daar neem ik mijn pet voor af. Vooral James en Abi hebben het ook voor onze dochter van 4 een onvergetelijke vakantie van gemaakt.

Eten was prima, volop keuze. Soms was het eten wat lauw, maar zeker niet slecht, me alleen vreselijk geïrriteerd aan gasten die borden vol opschepte en dan niets aten...grrrr.

De meiden van de Croco's Kids club zijn ook super, elke avond disco. Helaas vond ik het Nederlandse team zwaar tegenvallen, een keer een vraag gesteld en een fatsoenlijk antwoord kreeg ik niet en ja als je wat met het Nederlandse team wilt doen kost het tuurlijk weer geld. Voor mensen die nog nooit zijn gegaan.....1 advies, de Croco's Kids Club is internationaal en kost helemaal niets.

Als het meezit gaan we volgend jaar weer.....zalig kijk er nu al naar uit.

met vrienden, Sept. 2011
Fantastische vakantie
Irene Dupon
1-10-2011 Aquafantasy is genieten. Het personeel is vriendelijk en zijn bereid om alles voor je te doen. Ik was er voor de tweede keer en het was weer heerlijk. Het eten was prima en voldoende variatie, maar het is Turkije, dus het smaakt anders dan thuis, maar dat is juist leuk, want anders kun je beter thuis blijven, als je alleen de hollandse pot wil. De Spa was weer heerlijk, lekker laten verwennen en ontspannen, dat is ook vakantie. Je voelt je echt welkom in Aqua vol vriendelijke mensen, die daar werken en de benen uit hun lijf lopen om je een fijne vakantie te bezorgen. Het is echt aan te bevelen voor gezinnen met kinderen, maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen, overdag en 's avonds staat er een animatieteam voor je klaar. Ik ga zeker weer, samen met mijn vriendin.

met een groep (13)
alleenreizend (5)