Amores.1 Boat trip Kusadasi Turkije. Informatie & Beoordelingen Amores.1 Boat trip ~ Zoover

Beoordelingen Amores.1 Boat trip

Amores.1 Boat trip

Beoordelingen Amores.1 Boat trip

Kusadasi
Wil je weten wat anderen vonden van Amores.1 Boat trip in Kusadasi? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Amores.1 Boat trip.
Wil je weten wat anderen vonden van Amores.1 Boat trip in Kusadasi? Op deze pagina lees je beoordelingen van Amores.1 Boat trip. Je kunt 31 vakantiefoto's van Amores.1 Boat trip bekijken. Daarnaast kun je 3 video's van Amores.1 Boat trip zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Amores.1 Boat trip in Kusadasi.

24 beoordelingen over Amores.1 Boat trip

9,5
jud
25-9-2011 Heerlijke boottocht! Luxe boot, met lekkere ligkussen en goede muziek. De lunch is simpel maar heel lekker. Genoeg te eten en drinken. De 5 baaien zijn niet heel bijzonder, maar je kan overal een duik nemen. Terug zeilen naar Kusadasi geeft een heerlijk rustig gevoel! De mensen die varen zijn zeer vriendelijk.

met partner, 2011
"Wel een leuke trip"
Dicky
24-9-2011 Ook wij zijn met deze boot meegeweest, je vaart eerst een heel stuk langs de kust op om bij de baaien te komen waar ze het anker uitgooien. Als je bij Bodrum al eens een boottocht heb gemaakt zijn deze baaien niet veel aan, wel is het lekker relaxen op de boot voldoende ruimte om te liggen.
Eten en drinken is ook goed er is voldoende.
Onderweg komt er een bootje die ijsjes verkoopt, en er komt een boot langs waar je een rit op een banaan kan maken, deze man draait de boot haaks om zodat je echt niet op de banaan kan blijven zitten. Als er genoeg wind is gaan op de terugweg de zeilen omhoog heerlijk rustig.
Wat wij als minpunt ervaarde was, wij hadden niet zoveel extra geld meegenomen, en bij aankoop van 2 ijsjes a 2 euro 50 hadden wij bijna geen geld meer over een fooi maar hetgeen wij nog hadden hebben we gegeven. dit vondt men teweinig en ik kreeg het zo weer terug in mijn handen gedrukt, na dan sta je wel even met de mond vol tanden hoor.

"Heerlijke relax zeiltocht"
De Moor
4-10-2011 Dinsdag 27 september 2011 een tocht met de Amores 1 gemaakt.
Voor € 30 per persoon krijg je;
-lekker op een matras op het dek van de boot zonnen met maximaal 25 personen. Dus heerlijk relaxed met leuke niet te harde muziek.
-een boottrip van 10 uur tot 19.00 uur.Zeilend terug naar de haven.
-gratis drinken ( o.a Efes bier ) en lunch.
-snorkels en vistuig aan boord en gratis te gebruiken.
-vriendelijk personeel aan boord.
-bezoek aan vijf baaien met mogelijkheid te springen/duiken van kliffen.

met partner, 2011
"Ongelooflijke mooie dag op een schitterde boot."
Rie & Pierre Opheld...
16-9-2011 Gezelschap max. 25 personen. Lekker rustige muziek. Volop eten en drinken. Prachtige boottocht en trug vol in de zeilen.

"Heerlijke dag."
Jos en Helma
29-9-2011 We zijn samen met deze leuke boot mee geweest. Het was heel erg leuk en gezellig.
De sfeer op de boot was ontspannen en met de andere pasagiers veel gelachen.
Eten en drinken was er voldoende. De bemanning is erg vriendelijk. De boot en het toilet werd goed schoon gehouden. Zwemmen in de baaien is heerlijk.
Al met al is de prijs/kwaliteit perfect.
Echt een aanrader.

"Mooi uitzicht en ontspannend"
yara& berry
23-8-2011 Ik ben normaal snel zeeziek maar gelukkig kwamen wij rianna en hasan tegen bij restaurant aylin bij de kleding markt die ons deze mooie boot tocht aanbiedde waar je ook minder snel ziek op word. Ze hebben ook aanboard pillen voor reisziekte en ook oordopjes.

Je word netjes opgehaald met een busje van je hotel of app. Verder krijg je eten en drinken aanboord. De boot stopt bij een paar baaien. onderweg heb je mooi uitzicht en je hebt ook genoeg tijd om in het water te springen. Ze stoppen ook bij het clif diving dat is ook wel erg leuk je kan daar van de rots afsprinen op zoon 10 a 12 meter hoogte. (zie afbeeldingen)

Op de terug reis gaan de zeilen open en ga je over de diepen zee.

Het is de moeite waard om het eens te doen als je in Kusadasi bent.

"IN EEN WOORD KLASSE"
Ad en Cora Verbeek ...
16-7-2011 Je wordt netjes bij het hotel opgehaald en om 9.30 vaar je de haven uit.
Op heerlijke dikke kussens, lekker luisterend naar goede rustige muziek, waar het je aan niks ontbreekt.Je maakt 5 stops onderweg met goede tijd om te zwemmen en te snorkelen. Krijg je ook nog goed te eten en drinken aan boord. Er zijn ook bankjes achter waar je lekker uit de zon kan zitten.De bemanning aan boord is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Terug vaar je met de zeilen in top een hele ervaring rijker.En kom je om ongeveer
17.00 terug in de haven.En wordt je weer netjes terug gebracht.

Wilt U boeken Hasan loopt op het strand voor Hotel Batihan, geen woord te veel gezegd klasse

Ad en Cora Verbeek Dordrecht
Hasan en zijn vrouw Rianna

cora en ad verbeek
16-7-2011 We hebben 2 keer mee gevaren met de Amores 1 wat een rust aan boord. Goede rustige muziek,
lekker luieren,genoeg en goed te eten en te drinken.Je heb 5 stops om te zwemmen krijg ruim
genoeg de tijd.Lekker afdouchen kan ook.Je ligt
op dikke matrassen en er kunnen maar 25 mensen
aan boord.Dus wat wil je nog meer.Zitten kan ook achterop zijn genoeg plaatsen om lekker te zitten. Je wordt netjes opgehaald bij je hotel en weer terug gebracht.
prima bemanning wat wil je nog meer.
In een woord een goede AANRADER.
Bedankt Hasan en Rianna

Groetjes Ad en Cora

met partner, Mei 2011
"Geweeeeeeeeeeeldig"
Fam. Voets
12-5-2011 Geweldige boottrip het ontbreekt je aan niets,personeel aardig de hele dag werd je voorzien van drinken eten fruit
Eigenaar hassan een heeeeeeele leuke man en rianne niet te vergeten wat een supervrouw
Zeker voor herhaling vatbaar
Hennie Hans

met partner, Sept. 2010
"Perfect!!!1"
ellie van den heuve...
8-10-2010 we zijn weer mee geweest op de amores,,en het was weer perfect,,mooie dag,,geweldige mensen aan boord,,fijne bemanning en heerlijk gegeten,,
petje af voor rianna en hasan die zich zo inzetten om iedereen te laten genieten op hun amores.
een hele dikke knuffel voor beide.