Hotel Altinsaray*** in Kusadasi Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Altinsaray*** Kusadasi

Beoordelingen Hotel Altinsaray***

Yilanci Burnu Mevkii, 09400, Kusadasi
Hotel Altinsaray scoort een 7,9 uit 10, op basis van 173 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Altinsaray***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Altinsaray*** in Kusadasi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Hotel Altinsaray*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Altinsaray*** met andere accommodaties in Kusadasi.

168 beoordelingen over Altinsaray***

6,6
6,6
5,9
met partner, Okt. 2011
"Altin saray"
Jan Postma
20-2-2012 Dit hotel is oud en slecht onderhouden, op een aantal punten vies waarbij ook de voedselverstrekking hoort. Hotel ziet vanaf afstand er leuk uit,dichtbij ziet men het verval.
-geen lift aanwezig ( voor ouderen en mensen die slecht te been zijn beslist geen aan te raden hotel.)
-kamers op de begane grond oud, vies en donker.Deze liggen aan een patio en zijn bij regen niet droog te bereiken.
-Ook de kamers op de bovengelegen verdiepingen kan men niet droog bereiken ( open trap).
-Bedden/matrassen zijn slecht,Schoonmaak zeer oppervlakkig.
-Bij regen worden er handdoeken en kleden tegen de ramen en deuren van de eetzaal gelegd om het water tegen te houden .
-kleden op de eettafels worden waarschijnlijk hooguit 1 x per week verschoond.
-Bij het ontbijt liggen broden(de theedoek waarmee men het brood moet vasthouden is in de 8 dagen dezelfde gebleven)in het broodmandje liggen de kruimels van voorgaande maaltijden.

met vrienden, Sept. 2011
"Leuk hotelletje in een mooi kader maar...."
RTL
26-9-2011 Wij zijn net terug van een 11-daagse vakantie in Hotel Altin Saray. We hadden een kamer geboekt met zicht op zee. Dag 1 kamer gekregen langs ZEER drukke straatkant. Vanaf dag 2 kamer met zeezicht (op verzoek). Eten was telkens hetzelde, zowel ontbijt als diner. Echt geen variatie. Slechts 1x vis wat voor een vegetarier niet echt leuk is.Eten was ook vaak koud. Drank in hotel zelf mocht ook wel iets goedkoper zijn, mensen zouden er 's avonds mss langer vertoeven. Nu kan je beter de stad intrekken. Zeer onvriendelijke manager en personeel leek al wat uitgeblust. Heel weinig info als je iets vroeg.Kamers zijn klein en zeker niet netjes. Hotelletje en omstreken (het domein) kunnen best een goede onderhoudsbeurt gebruiken. Wij boeken ieder jaar een charmehotelletje omdat dit toch een aparte sfeer met zich meebrengt, maar voor ons zeker nooit meer Altin Saray!
Naar onze mening echt geen aanrader.
Gelukkig kon dit onze vakantie zeker niet vergallen plezier maak je tenslotte zelf

"Authenthiek hotel, lekker eten, kleine lekkage"
Dirk Jan
9-8-2011 Toen we de kamer betrokken mistte er een plafondtegel in de badkamer. De volgende dag hebben we dit doorgegeven aan de receptie. Er gebeurde steeds niks, steeds vragen en er werd beloofd naar te kijken. De tweede dag hoorden we water druppelen in de badkamer: precies waar de plafondtegel mistte (je keek daardoor tegen de betonnen vloer van de bovenburen) lekte er wat water. Weer doorgegeven en toen bleek dat de lekkage al twee keer gepoogd was op te lossen. Aha, dus ze wisten van de lekkage toen we de missende plafondtegel meldden. Uiteindelijk, de zesde dag, was de lekkage (heeft in onze week twee keer gedruppeld) en plafondplaat verholpen.
Het personeel deed wel hun best maar leek uitgeblust. Massage in de Hamamruimte erg lekker maar er wordt niet goed engels gesproken. Ik had op het bij de zwembad uitgedeelde foldertje mijn keuze aangewezen maar moest vlak voor de massage begon alsnog een keuze maken in een fotofolder. Neem de Dolmus naar Kusadasi of Ladies Beach (nr 5 en 10).

met vrienden, Juni 2011
"Matig"
Evie
27-6-2011 Charmant hotel, eenvoudig, niets extra's... goed om uit te rusten, doch moet je niet komen voor de ambiance. Eten= tegenvaller. Qua hygiëne +/- . Zwembad mooi!

met oudere kinderen, Juni 2011
"Rust gevend"
Arslan
8-8-2011 we zijn er voor een weekje geweest
met mijn dochter (16) en nicht (18)
voor mij was het heel rust gevend
mooie omgeving goeie service
alleen beetje jammer dat er geen activiteiten waren savonds het was daardoor saai voor mijn dochter maar ik heb erg genoten de strand was heel vlakbij en de zwembad was altijd lekker rustig de gasten die er waren had ik geen last van allemaal aardige mensen.

met vrienden, Mei 2011
"Aanrader"
Jos
9-5-2011 Hotel Altinsaray is een geweldige plek om te overnachten.
Het is niet duur. Het personeel is zeer behulpzaam. Er komen hele leuke andere gasten. Makkelijk bereikbaar. Draadloos internet. Rustgevende sfeer. Wij zijn er nu voor het tweede achtereenvolgende jaar geweest en alhoewel het de vorige keer al de verwachtingen overtrof zat er schijnbaar nog ‘rek’ in de gastvrijheid want het was dit jaar ook weer helemaal ‘top’. Het helpt ook als je ergens voor de tweede keer komt. Je ontdekt nieuwe kanten van de plaats en bovendien voel je meer een thuisgevoel. En net als thuis accepteer je dan gemakkelijker minder prettige omstandigheden of je vind er een oplossing voor. Van het hotel kan je niet verwachten dat ze alles even oplossen.
Ja mensen dit hotel is echt een aanrader!

met partner, Apr. 2011
"Gezellig ,hartelijk en gemoedelijk en prima hotel"
Phill & Joan
28-4-2011 Hotel Altin Saray is een knus en rustig Hotel en zeer vriendelijk personeel met wie men altijd een praatje kan maken zelfs de manager is een heel vriendelijke en correcte man
er is zelfs een fotograaf aanwezig.Zelfs op straat wordt je vriendelijk aangesproken door de schoonmaaksters en obers in hun vrije tijd.Dolmus stopt voor de deur,maar een wandeling naar het "duiven eilandje" en centrum is heel goed te doen. We gaan er zeker nog vaker naar toe.

met vrienden, 2010
"Mooi maar het kan beter"
Barbara
27-9-2010 Bij aankomst krijg je een oude en vieze kamer...doe uw mond open en je krijgt een mooie kamer. Personeel is vriendelijk niks op aan te merken. Ik persoonlijk vond het niet uitstekend en ook het eten kon beter. Ook jammer dat het hotel aan een drukke baan ligt misschien zou dubbel glas al helpen??? Het is er wel gezellig en het heeft zijn charme.

met partner, Sept. 2010
"Erg leuk hotel"
Robin en Sandra
17-4-2011 Wij zijn vorige september geweest.Wij zijn erg te tevreden weggegaan.Het is ee netjes en rustig met een vriendelijke directie.De prijs en kwaliteit verhouding is perfect.

met partner, Sept. 2010
"Aardig hotel"
S. Kabout
29-9-2010 Alle gasten worden eerst onderin (nog niet gerenoveerde kamers, zonder balkon oid) hotel gedumpt. Na klacht andere kamer. Elke dag zelfde Turkse "jankmuziek". Hebben blijkbaar maar 1 cd. Personeel erg aardig. Eten redelijk, salades en toetjes elke dag hetzelfde. Geen gordijnen in kamer, soort wit katoenen siergordijntje waar 's morgens licht doorheen scheen. Kleine irritaties: lege servethouders, 's morgens op tafeltjes (van zitjes) lege glazen, volle asbakken, vieze glasplaten van tafel. Hotel op Turkse manier afgewerkt. Zwembad prima, waren gratis soort badlakens voor op ligbed. Centrum plm. 15 min. lopen, alleen terug steile heuvel, leve de dolmus. Strand mag het woord strand niet hebben. Breedte strand (kiezel) van strandstoel en vies en lengte plm. 9 strandstoelen. Zgn. restaurantje oude, vieze troep. Ga naar Ladies Beach, mooi strand en ga dan eten bij KIWI, lekker eten, prima bediening en niet duur. Hebben toch fijne vakantie gehad en best redelijk gegeten, maar vond hotel geen