Adaland Dolphinpark / Seapark Kusadasi Turkije. Informatie & Beoordelingen Adaland Dolphinpark / Seapark ~ Zoover

Beoordelingen Adaland Dolphinpark / Seapark

2 juni 2012

Adaland Dolphinpark / Seapark

Beoordelingen Adaland Dolphinpark / Seapark

Çamlimanı Mevkii, Kusadasi
Wil je weten wat anderen vonden van Adaland Dolphinpark / Seapark in Kusadasi? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Adaland Dolphinpark / Seapark.
Wil je weten wat anderen vonden van Adaland Dolphinpark / Seapark in Kusadasi? Op deze pagina lees je beoordelingen van Adaland Dolphinpark / Seapark. Je kunt 6 vakantiefoto's van Adaland Dolphinpark / Seapark bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Adaland Dolphinpark / Seapark in Kusadasi.

12 beoordelingen over Adaland Dolphinpark / Seapark

met vrienden, Mei 2012
"Adaland"
crina en jan schoon...
25-5-2012 Voor kinderen een heerlijke plek

met vrienden, Mei 2012
"Prachtig"
Lucas
17-5-2012 Geweldig gewoon er heen gaan!!!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Voor de kleintjes!"
De Gunst
18-10-2011 voor kleine kinderen echt een aanrader!

met een groep, Aug. 2011
"Leuk met veel glijbanen"
Gerrit
17-5-2012 erg leuk voor wat oudere kinderen anders naar aqua fantasy

"Geweldige ervaring"
Yvonne
20-8-2011 Ben met jonge kinderen 7 en 10 jaar, gaan zwemmen met dolfijnen.
Voordat je het water in gaat krijg je een duidelijke instructie.
In het water gaan de dolfijnen eerst door de groep, max 12 personen, heen zwemmen.
Maar het mooiste is het mee zwemmen met de dolfijn, je houd de vinnen vast.
Er mag een persoon mee naar binnen om foto's te maken en te filmen.
Maar de foto's van het park zijn de mooiste.
Een geweldige ervaring

met oudere kinderen, 2011
"Geweldig!"
Lilian
7-7-2011 Het was helemaal geweldig. De dolfijnenshow was mooi en we hebben gezwommen met de dolfijnen. We zijn ook in de lazy rivier geweest, dat was erg leuk. De glijbanen waren ook top! Een klein minpuntje is dat bij de glijbanen wel hele lange rijen stonden, maar dat was de moeite waard. We willen hier zeker nog een keer terugkomen, het was erg geslaagd!

"Met dolfijnen zwemmen"
Paul
30-7-2011 Wij zijn in juni dit jaar geweest. Kosten 80,- euro (goedkoper dan in Florida)
Wij waren alleen. Mijn vrouw heeft in haar eentje 28 minuten in het water gelegen met 2 dolfijnen. Ik mocht filmen en fotograferen wat ik maar wilde. Resultaat een 25 minuten video en een kleine 60 foto`s. De fotograaf van Adaland had ook een 50-tal foto`s van goede kwaliteit. Alle foto`s op CD koste 50,- euro. Duur????? Als ik nu na bijna 2 maanden foto`s en video terugkijk en ik zie de fonkelingen in mijn vrouws ogen weer vind ik het niet duur. A once in a lifetime experience

met partner, Juli 2010
"In aanraking met een dolfijn voor 80 euro"
smnth_013
26-7-2010 Ik wilde graag naar adaland om te zwemmen met dolfijnen.
je betaald 80 euro per persoon maar het is best veel geld.
je bent 25 min in het water in kleine groepjes (Wij waren met 7personen) en iedereen mag dan samen met de dolfijn op de foto met een kus, even dansen en aaien en op het laatst een rondje zwemmen maar je bent eigenlijk 5 min echt in aanraking met de dolfijn. het is zoiezo wel een geweldige ervaring maar wel veel geld.
daarnaast kan je zelf geen fotos maken want de dolfijnen gaan erg snel en je hebt de achterkant omdat je met de gezicht naar de trainer moet staan.
adaland maakt zelf fotos en zet die op cd voor 1 persoon 50 euro. en 2 80 euro dus best prijzig

met partner, Juni 2010
"Mooi maar duur"