Beoordelingen Adaland Dolphinpark / Seapark

22 mei 2013

Adaland Dolphinpark / Seapark
Beoordelingen Adaland Dolphinpark / Seapark
Çamlimanı Mevkii, Kusadasi
Wil je weten wat anderen vonden van Adaland Dolphinpark / Seapark in Kusadasi? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Adaland Dolphinpark / Seapark.
Adaland Dolphinpark / Seapark scoort een 8,3 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Adaland Dolphinpark / Seapark in Kusadasi? Op deze pagina lees je beoordelingen van Adaland Dolphinpark / Seapark. Je kunt 12 vakantiefoto's van Adaland Dolphinpark / Seapark bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Adaland Dolphinpark / Seapark in Kusadasi.

26 beoordelingen over Adaland Dolphinpark / Seapark

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Adaland dolphinepark"
saskia
28-4-2013 het personeel is niet klantvriendelijk.
En dat verwacht ik el van een PRETPARK

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Leuk maar eenvoudig"
Auke Bergsma
21-10-2012 Leuke show, wel eenvoudig en gericht op geld verdienen aan fotos (5 euro om je eigen camera te mogen gebruiken tijdens de show.. haha).

met partner, Sept. 2012
"Schitterende dolfijnenshow."
Martha
11-10-2012 aan de prijs maar zeker de moeite waard.

met een groep, Sept. 2012
"Leuke show!"
H. Brandsma
11-10-2012 De dolfijnenshow is leuk om te zien en zit goed in elkaar. Hoewel het Engels wat er gesproken wordt soms wat te wensen over laat.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Toffe uitstap"
Fam. Maes
17-9-2012 leuk om te zien maar eigenlijk wel duur.

met partner, Juli 2012
"Leuk!"
Aileen Burger
7-8-2012 Wij zijn alleen in het zwempark geweest, de rest hebben we niet gezien maar op basis daarvan is het erg leuk en goed verzorgd.
TIP: je kan in het park niet met contant geld betalen, je kan bij de kassa een kaart halen en daar geld op zetten.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Wat een ervaring !!!"
Diro
27-7-2012 Het kost echt veel geld, maar we hadden samen met de kinderen gespaard, echt de moeite waard om de gezichten van je kinderen op de foto's terug te zien.

met een groep, Juli 2012
"Denk er goed over na"
bud
7-8-2012 show 15 euro pp zwemmen 91 euro pp en kinderen betalen hetzelfde bedrag wij waren met 6 personen dus reken maar uit we namen wat te drinken 6 blikjes 23 euro en de foto die hun nemen 10 euro per foto we konden ook alle foto s op een cd krijgen 200 euro

met oudere kinderen, Juli 2012
"Dit vergeet je nooit meer!"
Esra en Joyce
2-8-2012 Mijn dochter wilde al heel lang met dolfijnen zwemmen en haar droom is hier echt uitgekomen. Tip: ga van tevoren langs om alvast een kaartje te kopen, want de groepen zitten snel vol (max. 6 mensen).

met partner, Juli 2012
"Leuk / Geldklopperij.."
M Fleuren
16-7-2012 De dolfijnenshow is leuk om te zien. Wanneer je deze vergelijkt met het dolfinarium in Harderwijk is deze laatste echt stukken beter!! In Kusadasi zwemmen de dolfijnen in een vrij klein zwembad. Het op de foto gaan met mensen is seriewerk en alleen maar om het geld te doen. De dolfijnenshow duurt in totaal een half uur. Daarna is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met een dolfijn voor 10 / 15 / 25 euro (afhankelijk van het soort foto) per persoon. Vooraf bij de kassa krijg je te horen dat het verboden is om foto's te maken tijdens de show. Je mag uitsluitend foto's maken wanneer je tien euro betaald, je krijgt dan een bandje om je pols en je mag foto's maken. Mijn tip: Betaal geen 10 euro!! Ik heb niet betaald en toch hartstikke veel foto's gemaakt. Er wordt totaal niet op gecontroleerd en je kunt gewoon foto's maken. Geldklopperij!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit