Appartement Merates** in Içmeler (bij Marmaris) Turkije beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Merates**

Appartement Merates** Içmeler (bij Marmaris)

Beoordelingen Appartement Merates**

Manolya Caddesi 114 Sk No. 5, 48720, Içmeler (bij Marmaris)
Appartement Merates scoort een 9,2 uit 10, op basis van 84 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Merates**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Merates** in Içmeler (bij Marmaris), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 134 vakantiefoto's van Appartement Merates** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Merates** met andere accommodaties in Içmeler (bij Marmaris).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Merates**

"Rust en ongedwongen gastvrijheid"
Loes en Jerry
16-10-2011 Appartementen Merates is een kleinschalig complex dat door een vriendelijke gastvrije familie wordt gerund, waar mogelijk wordt zo goed mogelijk met de wensen van de gasten rekening gehouden. Toen wij er waren was er een korte periode veel regen, waardoor het lastig was om van het complex weg te gaan voor bijvoorbeeld het avondeten, op ons verzoek heeft Metin (manager) met zijn beperkte middelen enkele keren het avondeten bereid. Ook bood hij enkele keren aan om ons met zijn auto weg te brengen voor boodschappen in Icmeler en Marmaris.
De kamers worden goed schoon gehouden en in de tuin scharrelen enkele kippen rond, verder waren er 2 poezen en een hond, Alle dieren worden er goed verzorgd. Vooral mijn vrouw was als dieren liefhebster gecharmeerd van de tevreden tokkende kippen en de aanhalige poezen en de Efe de (waak)hond. De broer van Metin verhuurt mountainbikes en heeft een stuk strand gepacht. Daar vlakbij is een strandtent waar men goed kan eten en drinken.

"De absolute top!"
Thom Josten
30-8-2011 Toen mijn vriendin en ik nogal last minute een vakantie wilden boeken keken we rond voor reizen naar Turkije. Ineens viel ons oog op een foto van Appartementen Merates, en het sprak ons meteen aan. Nadat we op Zoover hebben rondgekeken hebben we meteen geboekt. Alle voorgaande positieve opmerkingen kloppen geheel! Metin en zijn familie zorgen dat je een geweldige vakantie hebt. Ze staan je in alles bij en geven goede tips, opdat men een optimaal verblijf heeft. Het heeft een heerlijk idyllische ligging en de wandeling naar het centrum resp. het strand is goed te doen (circa 15/20 min.), zelfs met 45 tot 50 graden. We willen Merates bij iedereen aanraden. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in Icmeler en bij Merates. Het voelt als één grote familie, maar je hebt er ook privacy. Merates is een garantie voor een geweldige vakantie, zoals ook wij hebben mogen ervaren. Waarschijnlijk komen we er nog eens terug, zoals zovelen.. Zegt dat niet genoeg?!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Perfect voor rustzoekers"
Hans en Trijnie
11-9-2011 Alles wat er te zeggen valt is al beschreven. Merates is gewoon heel fijn............

Wij waren voor het eerst in Turkije.
Excursies plaatselijk boeken is veeeeel goedkoper als je ook nog eens sterk onderhandeld. Wat vervelend was dat de Turken de excursie tot "fotoshoot" verheffen waardoor vaak geposeerd moest worden wat wij niet fijn vinden. Bij het niet afnemen van foto's of CD is men teleurgesteld.

"Fantastische plek met mooi uitzicht"
marianne
16-9-2011 mooie en rustige plek om je vakantie door te brengen en erg leuk en makkelijk om met de gehuurde fietsen naar het strand te fietsen. Je voelt je snel thuis.

"Dikke aanrader!"
Anneke en Jessica
12-8-2011 De manier waarop je aan het eind van je vakantie wordt uitgezwaaid door de eigenaar en zijn familie (inclusief oma die ten afscheid een bosje versgeplukte bloemetjes overhandigt) is typerend voor de sfeer in Merates: kleinschalig, informeel. Je voelt je hier van meet af aan een meer dan welkome gast. Geen wonder dan ook dat velen aan het eind van de dag in de bar blijven hangen. Perfectie locatie voor iedereen die op vakantie niet wil ondergaan in de anonimiteit van een groot complex. Hoe cliché het ook moge klinken: een verblijf in Merates voelt als een warm (lees: verkoelend) bad.

"Gewoon geweldig"
Petra
18-8-2011 Tja, wat kan ik nog toevoegen aan alle positieve meningen. Het kleinschalige complex is rustig gelegen, maar het drukkere centrum van Icmeler is makkelijk te bereiken d.m.v. een stevige, niet vervelende wandeling en anders met dolmus of taxi. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. Als het nodig is staan ze ook echt voor je klaar. De appartementen zijn netjes en schoon. Aan het zwembad en de bar is het gezellig zitten, zeker bij de wekelijkse barbecue op zaterdag. Ook op het strand bij de broer van Metin vertoeven. Daar ook regelmatig geweest en dan met de familie even gezellig een glaasje turkse thee gedronken. Wat dat betreft is de hele familie erg aardig. Het is jammer dat je niet het hele complex inclusief familie mee kan nemen om telkens op een ander plekje in Turkijke neer te zetten. Wij hebben er in ieder geval een hele fijne vakantie gehad.

"In een woord Geweldig"
Jan
9-7-2011 Zoals al die anderen voor ons, het is waar wat ze er over zeggen het is er geweldig goed.
Mertin is een geweldige gasrtheer probeert het iedereen naar de zin te maken. als je het vraagt brengt hij brood voor je mee water kun je zo bij hun pakken en je geeft het even door en het komt op de rekening No problem .
WIj komen hier zeker weer naar toe
Het is thuis komen in een vreemd land.

"Het was weer top."
Bert
18-7-2011 Voor de vijfde keer in Merates geweest,en het was weer geweldig. De sfeer en vooral de rust die je daar vindt is niet te beschrijven, maar moet je zelf meemaken.Het is ons vaste vakantie bestemming voor minimaal 1x per jaar.
Dit maak je echt nergens mee.Metin en zijn familie doen er echt alles aan om voor de gasten er een onvergetelijke vakantie van te maken.Tot volgend jaar.

met partner, Mei 2011
"Komen hier zeker terug!"
Borsboom
19-5-2011 Het personeel geeft een zeer persoonlijke service.
Het appartement is erg rustig gelegen, ideaal voor ouderen die echt op zoek zijn naar rust. De appartementen zelf zijn eenvoudig, maar goed.
Het strand is ca. 20 min lopen, maar het is er vlak, dus ook voor mensen die slecht ter been zijn is het ideaal.

met partner, Aug. 2010
"Geweldige vakantie!"
Floor en Sven
31-8-2010 Samen met mijn vriend zijn wij hier twee weken geweest. Het was echt geweldig! Metin is een geweldige man die je graag helpt en van alles voor je wil doen. De appartementen zijn heel ruim en er word dagelijks schoongemaakt (en afgewassen, haha). Een paar meter verderop gaat een dolmus die je naar het centrum van icmeler brengt. Hier kun je overstappen in een dolmus richting marmaris. Het enige nadeel is dat het appartement vrij ver van het strand af ligt. Aan de andere kant is het een voordeel, aangezien het lekker rustig is en in het zwembad is het ook heerlijk.

Merates is echt een aanrader! Wij komen hier zeker nog een keer terug.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende