Hotel Marti Resort de Luxe***** in Içmeler (bij Marmaris) Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Marti Resort de Luxe*****

9,6

Hotel Marti Resort de Luxe***** Içmeler (bij Marmaris)

Beoordelingen Hotel Marti Resort de Luxe*****

Kumluorencik Mevkii, TR-48720, Içmeler (bij Marmaris)
Hotel Marti Resort de Luxe scoort een 9,0 uit 10, op basis van 443 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marti Resort de Luxe*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marti Resort de Luxe***** in Içmeler (bij Marmaris), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 453 vakantiefoto's van Hotel Marti Resort de Luxe***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Marti Resort de Luxe***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Marti Resort de Luxe***** met andere accommodaties in Içmeler (bij Marmaris).

414 beoordelingen over Marti Resort de Luxe*****

9,6
met vrienden, Apr. 2012
"Schitterend vakantiegevoel!"
Daniël en Magda - B...
11-5-2012 Prachtig gelegen hotel op mensenmaat. Management en personeel verdienen een pluim voor hun service en vriendelijkheid. Het eten is zeer smaakvol en de buffetten zijn gevarieerd. Hier voel je van bij het binnenkomen een relaxe vakantiesfeer. De all-in formule is zijn geld meer dan waard. Een echte aanrader!

met partner, 2011
"Zeer mooi en genieten! voortreffelijk graag terug"
lowe 1999
30-10-2011 hier kom je op rust zalig we hadden kamer in de 1 blok.
avondanimaties was soms minder maar toch,geen overlast gehad van oost europese.

met partner, Okt. 2011
"Topper"
john en trudy van d...
25-10-2011 we zijn er nu voor de 7de keer geweest en marti blijft ons verbazen. mijn vrouw heeft voor het hotel een lelijke val gemaakt waarbij zij fors gewond raakte.niets was het personeel teveel om ons verblijf toch leuk te maken, bloemen op de kamer, haar kleding werd gereinigd op hun kosten, elke dag vragen hoe het was met haar en of ze nig iets voor ons konden doen. we moesten op de dag van vertrek officieel om 12 uur de kamer verlaten maar mochten blijven tot we werden opgehaald voor de terugreis,inclusief alle all-in voorzieningen. volgend jaar weer marti-resort,voor de 8ste keer, vriendelijk personeel, altijd een praatje,fantastisch buffet, marti is altijd top, albert stegeman heeft hier geen werk. wederom bedankt, marti.

met partner, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar!!"
Henk
20-10-2011 Goed hotel met een prachtige ligging direct aan de boulevard, en een mooi uitzicht over de baai. Het eten is heerlijk en er is genoeg keuze. Wij hebben in ieder geval erg genoten.

met vrienden, Okt. 2011
"Een top locoatie"
memyandyou
19-11-2011 Het was in een woord fantastisch. Niets maar dan ook niets op aan te merken. Nou misschien een heel klein puntje maar dat is en blijft persoonlijk. Ik vond het water in het zwembad veels te koud en ik denk meerdere met mij want er lag geen mens in. De zee was warmer. Heb nog zo,n luxe vakantie gehad en ik ben heel wat gewend omdat ik zelf reisadviseuse ben en al heel wat keren in de watten ben gelegd middels studiereizen.
Een aanrader en te boeken via touroperator.

met partner, 2011
"Blunders op rij !!"
r.c.f.emrich
16-10-2011 in oktober 2011 voor 14 dagen gebivakkeerd
voor het 3e jaar in marti-resort te icmeler , vroeg in januari geboekt(betaalde)zeezicht en voorkeuren.
aankomst laat in de avond opnieuw overboekt!! om de nachin een walgelijke locatie gedirigeerd onder protest en de volgende ochtend opnieuw een kamer zonder zeezicht aangeboden gekrege. na een flinke uitbarsting van mijwerd er uiteindelijk een kamer met zeezicht aangeboden , maar opnieuw was het begin van en goed betaalde vakantie verziekt !
geluidsoverlast van de d.j tot 24.00 uur verplicht je om na 24.00 uur te gaan slapen !
bediening in het z.g. Otag ( een paviljoen waar je de geheledag wat kan eten ) was voor het derde jaar opnieuw walgelijk ,klacht gedeponeerd bij de receptie over het (niet) bedienen van het personeel aldaar .
de beste ""tippers"" krijgen de beste bediening merkten wij opnieuw op !
het eten is goed !

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Heerlijk vertoeven!!"
Pauline van der Ste...
25-10-2011 Wij waren met ons gezin een week hier. Wat ons betreft qua ligging en uiterlijk het mooiste hotel in de baai van Icmeler! De gebouwen en tuin hebben een natuurlijke uitstraling en zien er heel netjes en goed onderhouden uit. Zeer vriendelijk personeel in het restaurant en receptie. Kamers zijn heel goed uitgerust. Werden niet tot in de puntjes schoongehouden maar wel aanvaardbaar. Eten van het zeer uitgebreide all inclusief buffet was over het algemeen heerlijk! En voor degene die van desserts houden; leef je uit!
Heerlijk prive strand met altijd plek op een bedje ( ondanks herfstvakantie was het n.l. niet zo druk)
Wij kunnen dit hotel van harte aanbevelen. het enige nadeel is dat het bijna 2 uur rijden is van vliegveld Dalaman...
Maar het verblijf maakte dat meer dan goed!
Het weer was de eerste 2 dagen niet ok(regen en bewolking, koude wind), voor de rest zonnig en gem. 25 graden.

"Super goed hotel"
ron en sonja quarin...
26-9-2011 wij zijn vorig jaar ook al hier in dit hotel geweest en het blijft een super hotel. eten was weer toppie!!!.bediening leek in de eerste instantie onvriendelijk maar naar geven van fooi deden ze weer alles voor je.
dit resort is en blijft een aanrader

met een groep, Aug. 2011
"Geweldig!"
Raar
3-9-2011 Als je op zoek bent naar luxe, mooie ligging, vriendelijk personeel, goed eten & drinken dan is dit een perfect hotel!
Eten en drinken zijn van hoge kwaliteit. Er is voor iedereen wel iets! Qua animatie is er genoeg te doen zowel 's avonds al overdag. Je hoeft er echter niet bij te zijn want het is vaak maar op 1 plek in de oriental bar of in het amphitheater.
Personeel is erg vriendelijk.
Kamer was goed.

Zeker 5 sterren waard. Zeker nog een keer terug!

"Leuke vakantie"
Mariella
22-9-2011 Wij zaten in juli 2 weken in het Marti Resort. Prachtige enorm ruime familiekamer met 2 badamers, heerlijk bedden. Echt super kamer. Alleen de centrale airco is niet fijn als er onder je mensen zitten die toch roken in de kamer... die lucht gaat met het systeem mee de kamer erboven in, na een week andere niet rokende gasten en de lucht was weg.
Animatie team erg uitgedund, geen afwisseling, en voor kinderen zoals die van onze leeftijd weinig te doen, zeg maar niks te doen. Pingpong en waterpolo en dat was alleen voor volwassenen. Kinderanimatie was voor de kleintjes voor die ons vanaf 11 jaar was het saai. Weinig variatie.
Mooi complex maar niet we hebben het wel eens schoner gezien, we hadden het idee dat er voor het hoogseizoen te weinig personeel was. Hoorden dit ook van mensen die er al veel langer kwamen, dat er een management wisseling was en het toch iets minder was dan andere jaren. Het personeel dat er was was vriendelijk en werkte zich 10 slagen in de rondte.
Eten erg goed!