Hotel Cettia Beach Resort**** in Içmeler (bij Marmaris) Turkije beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Cettia Beach Resort****

6,6

Hotel Cettia Beach Resort**** Içmeler (bij Marmaris)

Beoordelingen Hotel Cettia Beach Resort****

Kenan Evren Bul. No: 57 Siteler, 48700, Içmeler (bij Marmaris)
Hotel Cettia Beach Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 131 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cettia Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cettia Beach Resort**** in Içmeler (bij Marmaris), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel Cettia Beach Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Cettia Beach Resort**** met andere accommodaties in Içmeler (bij Marmaris).

126 beoordelingen over Cettia Beach Resort****

6,5
met partner, Mei 2012
"Helaas maar een week...."
Lotte Schut
30-5-2012 Heerlijke vakantie gehad van helaas maar een week. Het vloog voorbij. Het eten was prima, zit er nog vol van ;) Dat mensen hier commentaar op hebben snap ik echt niet en zegt misschien meer over de kwaliteit van het eten dat ze normaal nuttigen. Het personeel is ontzettend aardig en in voor een dolletje (zeker met jonge mensen zoals mijn vriend en ik). Daarnaast liepen ze hard voor je wanneer je glas leeg was, er stond in no time weer een volle! Animatie was erg leuk, echt niet alleen gericht op ouderen. Breakdancers, waterpolo tournooi en 's avonds naar barstreet. THNX to Honey en Ozzy.
Heerlijk kunnen liggen aan de pier met een prachtig uitzicht! Hamam en kapper in het hotel zijn ook aan te raden. Bij de kapper mijn voeten laten doen (klinkt raar maar in Turkije kan dat), erg prettig! Evenals de Hamam, 45 minuten gemasseerd, echt heerlijk!!
Niets dan goeds over Hotel Cettia Beach Resort, zie er nu al naar uit om volgend jaar terug te gaan.

met partner, Mei 2012
"Nog even de puntjes op de i"
hg hogenberg
22-5-2012 klein en rustig hotel .we hebbenhet wel naar de zin gehad ,personeel vriendelijk ,eten was redelijk ,voor ieder wel wat,maar inderdaad de gekookte groente waren te gaar!!
maar waar ik me wel wat aan stoorde ,maar ook dat is persoonlijk ,is dat er iedere avond bingo was ze lokten je met de jackpot...400 lira kon je winnen ,nou geloof me in de 14 dagen dat wij er waren is die er nog nooit uitgegaan ,dus hou je van bing ...zit je daar goed maar reken niet op de jackpot ha ha
verder werden we ieder morgen door de animatie team begroet met ...happy newyear,merry christmas leuk voor 1 keer maar elke dag ik denk dat het hotel geschikt is voor ouderen ,ook de animatie is dat wat op afgericht maar de zon ,zee was heerlijk

zakelijk, Mei 2012
"Bejaardenhotel met astronautenvoedsel"
Bert
16-5-2012 Mooi hotel, goede service en ligging. Alleen het eten was echt ruk. Eten wat je met een rietje en zonder te kauwen ook naar binnen kreeg. Vaak naar de mac gegaan. 15 minuutjes lopen :-). Voor kinderen niks te doen, maar dat maakte ons niet uit. Veel bejaarden en daarop afgestemde muziek...
Maar goed ti's ook niet duur, dus veel toeklapten hebben we verser niet.

met jonge kinderen, 2012
"Uitstekend mooi hotel"
fam visser
16-5-2012 Wij zaten in Augustus 2011 in grand cettia omdat we niet wisten dat cettia
beach open was.
wij zijn in dit hotel geweest en hebben alle kamers gezien en hebben daar ook gegeten.
De kamers zagen er heeeel mooi uit en waren schoon en netjes en niet op elkaar gepropt .
We bleven er ook eten om het te proberen nou ik weet niet wat sommige mensen gewent zijn maar het eten was uitstekend en erg lekker
en verzorgd.
Het zwembad is klein maar dat weet je als je gaat boeken staat er allemaal bij , het strand is dichtbij.Marmaris centrum kan je prima met een dolmus doen lopen gaat ook goed als je niet slecht ter been .
wij gaan dit jaar naar dit hotel omdat het een klein en heel leuk hotel is.

met vrienden, Mei 2012
"Dicht op elkaar"
huibers
15-5-2012 Het terras bij het zwembad en de bar is erg klein. Ook het stukje strand voor de deur stelt niet veel voor. De bedjes staan erg dicht op elkaar. Je buurman ligt zo'n beetje tegen je aan, zowel aan de zijkanten als aan de voor-/achterkant. Op de pier staan de bedjes zelfs nog dichter op elkaar (bijna onmogelijk). De privacy is nul en er is 's ochtends vroeg handdoekje leggen om de beste bedjes te krijgen. Het eten is erg eenzijdig en smakeloos. Er is veel verschil in de standaard kamers. Sommige zijn erg klein met een "King" bed van 1.40m en een minibadkamer, andere zijn ruim met een ruime badkamer. Er zijn geen tafeltjes in de kamers om je koffer op te leggen en er zijn geen ligplanken in de kasten. Je koffer/kleren kwijt kunnen is dus een hele opgave. Het hotel ligt letterlijk op de grens van Marmaris en Içmeler. Lopend naar het oude centrum van Marmaris kost je al snel een klein uur.

met partner, Mei 2012
"Geweldig leuk intiem hotel op top locatie"
caro02
23-5-2012 Ik begrijp dat gezeur op het eten echt niet. Ik heb lekker gegeten. OK de gekookte groente waren inderdaad te gaar, maar de saladebar is top, de vers bereide pastaschotels buiten prima. Elke dag iets speciaals buiten op de gril. Toen wij er waren special fish nigt met een verse tonijn van bijna een meter die ter plaatste werd gefileerd en gegrild. Heerlijk! Ook de wine night erg leuk. Je weet dat als je in mei gaat dat er veel ouderen zijn, dan moet je in juli/augustus gaan. Dat het animatieteam het programma daarop aanpast lijkt mij niet meer dan logisch. Voor kinderen is er weinig in het hotel. Er is een kinderbadje en natuurlijk het strand, maar verder zal je zelf de kinderen moeten vermaken of ze moeten meedoen met de animatie. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Personeel erg vriendelijk en altijd bereid te helpen. Wij zaten in 507 de kamer zag er precies uit als op de foto, heerlijk badkamer met regendouche. Voor herhaling vatbaar.. Thx Honey en Ozzy for a great holiday.

"Prachtig hotel"
wout1949
21-5-2012 Cettia Beach is een prachtig, niet al te groot, hotel. Mooie ligging aan de zee. Vriendelijke medewerkers die echt hun best doen op je vakantie te doen slagen.

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel, het personeel maakt het fantastisch"
andre
5-5-2012 Prettig gelegen direct aan de boulevard en het strand, de meeste kamers hebben zeezicht, maar ondanks de nette kamer waren wij toch het meest aan het strand en pier en in de avond bij het animatie team.Aan de voorzijde loop je een winkelstraat tot in Marmaris in en aan de zeezijde een prachtige boulevard tot Icemeler en Marmaris. Het personeel is van aan het ontbijt tot laat in de avond uiterst vriendelijk en behulpzaam.De prijs kwaliteit was voor ons uitstekend ruim voldoende ontbijt, lunch en diner waren uitstekend, en tot laat in de avond was er aan de bar ook nog te eten.De kamer en de handdoeken werden dagelijks verschoond.Al met al hebben wij ons hier uitstekend vermaakt en zullen zeker terug komen

met partner, Okt. 2011
"Vakantie om nog eens over te doen"
Ilma en Ben
8-10-2011 Zeer mooi hotel, prachtige kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Iedere avond is er entertainment door een zeer enthousiaste Ozzy de hele dag is hij bezig de mensen te vermaken. Omdat het hotel niet enorm groot is hebben de personeelsleden persoonlijke aandacht voor iedereen.
Om iedereen een onvergetelijke vakantie te geven.
Zeker de moeite waard om nog eens te gaan en dan gaan we zeker weer naar Cettia Beach Resort. Wat ons betreft zijn ze zeker 5 sterren waard.
Het uitzicht vanuit het hotel is een sprookje je waant je in exotisch oord.
Het eten is ruim voldoende voor iedereen, warm en gevarieerd.

"Absoluut geweldig!"
Esther en Richard
14-9-2011 Net terug van 8 dagen Cettia Beach en wil het liefst meteen weer terug. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Hotel ziet er prima uit en ligt op een mooie locatie aan het strand. Eten is gevarieert en keurig verzorgd. Er zijn winkeltjes in de buurt en naar het centrum is het prima te lopen en anders met het busje.
Personeel was absoluut heel goed, erg vriendelijk en behulpzaam, altijd vrolijk en doen met alles mee.
Ook het animatieteam (Ozzy en Honey) was super, 2 toppers! De hele dag was er van alles te doen aan verschillende activiteiten en 's avonds was het zo gezellig dat we het hotel niet eens meer uit gingen.
Ozzy en Honey, thanks for a great holiday! We had a lot of fun with you and hope to see you next year again!