Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,4
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
7,9
Het weer

22  °C

17 april 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
755 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 755 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 411 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

683 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
755 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,4
Omgeving
8,8
Stranden
8,2
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
7,9
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2013
"Leuke, aantrekkelijke omgeving."vertalen
pgreeuw
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

4-11-2013 aantrekkelijke omgeving, naast de aangeboden dagtochtjes, is zelf een auto huren ook aan te bevelen.

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Geweldige plek aan een supermooie baai!"vertalen
mwassink_1
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

31-10-2013 Het is en blijft jammer dat Icmeler vanaf de luchthaven wat ver rijden is, maar als je er eenmaal bent vergeet je dat snel! Wat een supermooie plek.

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Mooi dorpje"vertalen
mark
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

27-10-2013 Gezellig plaatsje , veel bars en restaurants .
Ligging is erg mooi in prachtige natuur.
Stranden liggen wel veel stenen er is maar weinig zandstrand en meestal moet je betalen voor een bedje of drank , maar duur is het niet .
Het dorpje is klein en compact alles op loopafstand , ikzelf vond het leuker dan Marmaris.

met vrienden, Okt. 2013
"Mooie plek"vertalen
sophia robers
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

25-10-2013 gezellig mooie stranden leuke sfeer

met partner, Okt. 2013
"Heerlijke omgeving,"vertalen
oorbel2011
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

11-10-2013 Wandeling of per fiets over de boulevard van Icmeler naar Marmaris is een aanrader. boottoctje naar Marmaris of Turunc ook erg leuk. Voor weinig een half uurtje de boot op, een excursie op zich. Voldoende restaurants, bars en leuke winkeltjes. Gezellige sfeer, niet de drukte uit de stad maar lekker rustig.

2013
"Zeer mooi"vertalen
Lidwien
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

7-10-2013 Erg mooie omgeving, genoeg te doen en anders altijd snel met de dolmus in Marmaris

met partner, Okt. 2013
"Het 5e bezoek aan Icmeler en nog steeds tevereden"vertalen
p. lAMMERTSMA
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0

30-10-2013 Het is een uitgangspunt voor diverse toeristische bezoeken, in het najaar genieten wij van het lekker rustige strand om tot rust te komen.

met partner, Okt. 2013
"Heerlijk sfeervol plaatsje"vertalen
Myrna
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0

18-10-2013 Leuk strandje en prachtige blauwe zee met helder water. Zee is niet meteen diep maar je kunt wat lopen. Prettig voor mensen die niet goed kunnen zwemmen. Veel winkels en gezellige terrassen. Kortom een fijne bestemming.

met partner, Okt. 2013
"Içmeler rustige plaats"vertalen
f.sijbrands
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0

17-10-2013 Als vakantie plaats is het voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2013
"Fantastische plaats"vertalen
Geert en Bernadette
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

10-10-2013 Icmeler is een fantastische vakantieplaats in de groenste omgeving van het heerlijke Turkye.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?