Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,9
Stranden
8,4
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

35  °C

30 juli 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
818 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 818 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 429 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

731 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
818 beoordelingen
Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Juli 2014
"Leuk stadje, shop-paradijs, opdringerige verkopers"vertalen
Sunshine
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
4,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

28-07-2014 Icmeler is een stadje dichtbij en vergelijkbaar aan Marmaris maar veel kleinschaliger en gezelliger.Het uitgaansleven zag er druk en gezellig uit maar heb zelf geen gebruik gemaakt.Er is niet veel cultuur te snuiven,het stadje is echt alleen toeristisch,in de winter is er niemand. Je moet afdingen anders betaal je overal teveel, zelfs bij aanschaf excursies.Koop niet bij de t-shirt verkoper t.o. de dolfijnenfontein bij de lager gelegen winkels,zijn prijs doet vermoeden dat je hier goed zit maar deze winkel verkoopt slecht passende slechte kwaliteit, bovendien doen ze moeilijk over passen en Ruilen Niet.
De wisselkantoren geven gunstige koers,supermarktje naast Hotel Mirage geeft net iets gunstigere koers, even vragen hoeveel ze geven,bij wisselkantoren staat op de gevel aangegeven.Let op: Altijd van te voren prijs afspreken,doe je dit niet wordt het ineens belachelijk duur.Ook waar prijzen aangegeven staan zoals kapper betaal je achteraf ineens voor van alles extra,opletten dus.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Het rustige zusje van Marmaris!"vertalen
Linda Hofland- de W...
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

26-07-2014 Icmeler ligt aan een prachtige langgerekte baai met zandstranden. Diverse leuke restaurantjes, vooral aan de wandelboulevard. Geen uitgebreide shopgelegenheden maar voldoende leuke souvenirwinkeltjes en diverse supermarktjes. Watersportactiviteiten op het strand en de mogelijkheid om bootexcursies te boeken aan wandelboulevard. Bedden op strand zijn gratis, mits je er een drankje besteld.

Juli 2014
"Leuke omgeving in de bergen"vertalen
Kevin kemink
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

21-07-2014 Veel winkels mooi strand goed je eigen te vermaken

met een groep, Juli 2014
"Fantastische omgeving"vertalen
m_egging
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
10,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0

29-07-2014 Leuk hotel, prima prijs kwaliteit verhouding. Niet te groot hotel. Personeel erg vriendelijk. Wifi erg slecht. Alleen bij receptie redelijk. Kamers netjes en schoon. Handdoeken service aanwezig. Animatie minimaal. Wel erg agressieve hoofd animator. Is erg dominant. Diverse mensen hebben een klacht in gediend tegen animator. Brandalarm gaat meerdere malen per dag af erg vervelend. Let op. om 24.00 u gaat alles dicht. Niet alleen in hotel maar ook buiten het Hotel. Ligging hotel is prima. Tipje. Probeer kamer 351 te boeken. Geweldige kamer met erg fraai uitzicht. Aparte douche en bubbel ligbad met uitzicht over zee. Ook leuk om fiets te huren en naar Mamaris te fietsen. Dit is goed te doen. ongeveer 8 km.Wij hebben daar een fijne vakantie beleefd maar niet voor een tweede keer.

met vrienden, Juli 2014
"Mooie plek"vertalen
lisanne
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

28-07-2014 veel natuur en hoge bergen. icmelere is een soort klein venetie en erg rustig, marmaris daarentegen is erg druk.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Toeristen kamp"vertalen
Fam Jager
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
1,0
Omgeving
1,0
Stranden
1,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
1,0

27-07-2014 Icmeler is een deel van Mamaris waar je door lokale mensen constant wordt lastig gevallen. Van cultuur is niets te zien en je wordt als Nederlander voor ons gevoel de gek aan gestoken. Mij friend my brother. I have a brother in Holland etc etc. Personeel van de restaurants maar ook het hotel klaagt openlijk over hun arbeidsomstandigheden. Ik verdien nog geen 20 euro per dag... ( ik ben zielig) Bah Wij gaan nooit meer naar Turkije

met oudere kinderen, Juli 2014
"Mooi plaatsje. Vervelende verkopers!!"vertalen
annecorina
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

27-07-2014 Het is een mooi plaatsje. Minder druk dan Marmaris, maar voldoende restaurants en winkeltjes. Je kunt alleen niet prettig wandelen, want elke winkel en elk restaurant spreekt je aan. Je kunt niet rustig rondkijken in winkels want ze zitten je gelijk op je huid en spreken je gewoon tegen als je de maat niet goed vindt of het niet wilt hebben. Ook elke keer die onderhandeling aangaan moet je leuk vinden. Het is vermoeiend en ze beginnen belachelijk hoog. Ging me steeds beter af, maar had er niet altijd zin in. Restaurants zijn we niet geweest, want we hadden een all inclusive Hotel. Boulevard is wel leuk en het strand ligt mooi in een baai.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Leuk plaatsje"vertalen
KEL
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

26-07-2014 Leuk gezellig plaatsje. Geen massa toerisme zoals Marmaris. Geen opdringerige winkeliers.

Juli 2014
"Aanrader"vertalen
shirly
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-07-2014 Hele mooie uitzicht zeker een 9 waard

met oudere kinderen, Juli 2014
"Heerlijke plaats"vertalen
Inge
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

19-07-2014 Icmeler ligt vlakbij Marmaris en is heel gemoedelijk. Prachtige, autovrije en sfeervolle boulevard.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?