Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

23  °C

31 oktober 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
889 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 889 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 457 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

788 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
889 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
8,2
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,2
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, okt 2014
"Mooi stadje"vertalen
H.Boone
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
3,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

31-10-2014 Icemeler is een mooi plekje met mooie stranden

Met partner, Okt. 2014
"Fantastische plek"vertalen
aart
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-10-2014 Prima omgeving leuke winkels en veel restaurants. Mooie natuur en een uitstekend strand.

Met een groep, Okt. 2014
"Leuke plaats"vertalen
Freek
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-10-2014 het is ook geschikt kleine kinderen

Okt. 2014
"Heel gezellig en gemoedelijk"vertalen
Susan Visser
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

23-10-2014 Ik ben met mijn moeder van 82 jaar geweest en die vond het net als ik heel gezellig lekker knus en heel vriendelijke mensen zeer behulpzaam

Met vrienden, Okt. 2014
"Prima plek"vertalen
Daniëlle van der Ho...
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

17-10-2014 Prima kleinere plaats, vlak achter Marmaris

Met partner, Sept. 2014
"Goed"vertalen
ton
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

18-10-2014 leuke omgeving niet zo kollosaal als mamaris

Met partner, Sept. 2014
"Icmelir"vertalen
Eddie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

09-10-2014 Mooie smalle strand bedekt met hele kleine steentjes (grit) goed op te lopen
Altijd een bed om op te zonnen, handdoeken gratis, minibar gratis, kluis gratis. en hele mooie zwembaden bij het hotel, verschillende restaurants, bar binnen en bij het zwembad
Mooie stad om met vakantie te gaan, wij zijn in de 7 dagen niet uit gegaan wel veel gewandeld en en bij het hotel vertoefd, heerlijk relaxt.

Alleenreizend, Sept. 2014
"Mooi"vertalen
angelique Hoogeveen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
5,0

28-09-2014 Gezellig om te winkelen.. echt uit gaan moet je in marmaris zijn maar cafeetjes genoeg hier om je ook te vermaken.

Sept. 2014
"Heerlijke plek om heerlijk te genieten"vertalen
cors
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

04-10-2014 heerlijk gegeten bij de strandtenten en Restaurants zowel in Mamaris dan ook in Icmeler
echt een top locatie met een hele fijne turkse familie

Met partner, Sept. 2014
"Fantastisch dorp!"vertalen
Arianne
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

21-10-2014 Liggend in een dal, stranden in de buurt, uitgaanscentrum, winkeltjes, vriendelijke mensen. Kortom: super!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel geef jij uit tijdens een bezoek aan een kerstmarkt?