Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,9
Stranden
8,4
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,8
Het weer

34  °C

25 juli 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
811 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 811 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 424 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

724 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
811 beoordelingen
Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,7
Toon score en beoordelingen van:
Juli 2014
"Leuke omgeving in de bergen"vertalen
Kevin kemink
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

21-07-2014 Veel winkels mooi strand goed je eigen te vermaken

Juli 2014
"Aanrader"vertalen
shirly
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-07-2014 Hele mooie uitzicht zeker een 9 waard

met oudere kinderen, Juli 2014
"Heerlijke plaats"vertalen
Inge
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

19-07-2014 Icmeler ligt vlakbij Marmaris en is heel gemoedelijk. Prachtige, autovrije en sfeervolle boulevard.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Heel mooi plekje"vertalen
sarah
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

17-07-2014 geen massatoerisme. kleinschalig dorpje

met partner, Juni 2014
"Hele mooie omgeving"vertalen
Marissa
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
7,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

06-07-2014 Hele mooie bergachtige omgeving.
Gezellige boulevard!
Strand is netjes! Bij de zee wel kleine kiezels, maar heel erg helder

met jonge kinderen, Juni 2014
"Niet meer naar icmeler"vertalen
Ramona van Eck
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
5,0

09-07-2014 Marmaris vinden wij gezelliger veel te doen en veel dingen op loop afstand

met partner, 2014
"Hele mooie omgeving!"vertalen
Fabian
Waardering
7,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

22-06-2014 In Iclemer heeft men heeeeeeel veel leuke tentjes om wat te drinken. Ze trekken je niet naar binnen, je kan rustig kijken en ze komen je nog leuk tegemoet met drankjes of eten enz. Aanrader!

met vrienden, Juni 2014
"Mooi rustig plaatsje."vertalen
Jan
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

06-07-2014 Ga eens naar de Irisch pub.

met partner, Juni 2014
"Gezellig dorp met leuk centrum!"vertalen
Arjan en Nicole
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
7,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
8,0

26-06-2014 Centrum is knus en gezellig, voor ieder wat wils. Alleen het strand geef ik een wat mindere beoordeling, omdat het kiezelstrand is. Oppassen voor stenen wanneer je het water in loopt. Mis ook een beetje de golven.Dat is het enige minpuntje...

met partner, 2014
"Klein hotel is het mooie icmeler"vertalen
TONY
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

18-06-2014 icmeler is een mooie buurt waar je gezellig kan wandelen in de straatjes en een strandboulevard met bars, resto's en winkeltjes. De prijzen in Ismeler zijn er heel schappelijk. VB: menu a la carte in Bar Resto Florida (aanrader), t-bone steak (450gr) en steak (400gr) met lekker sausen en veel wijn en koffie achteraf, prijs:110 lira dus ong 40€ voor 2 personen, doe dat maar eens in Belgie. Pintje Efes halve liter 5 lira dus 1.8 € De koers is nu 2.8 lira voor 1 €. Hotel is kleinschalig, ik denk max 140 gasten dus verwacht geen grote buffetten, dat is niet mogelijk. Zwembad is leuk en voldoende ligstoelen. Resto is deels buiten (wat ik liefst doe) en deels overdekt aan de poolbar. De service is excellent van drankjes en afruimen door vriendelijke obers Sinar Metin en zeer lief meisje Hatice. De chief barman is ook zeer ok.

Mijn superiorkamer met zwembadzicht was goed en die zou ik u aanraden want die andere zijn niet zo mooi en niet veel goedkoper.

Tony en Anita from Belgium

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?