Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

32  °C

25 september 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
866 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 866 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 456 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

769 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
866 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
8,3
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,2
Toon score en beoordelingen van:
alleenreizend, Sept. 2014
"Mooie baaitjes"vertalen
Jose Feddema
Waardering
5,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
4,0

19-09-2014 Ik heb hier een leike vakantie gehad maar voor mij is het wel eenmalig. Heel jammer dat er hier geen markt meer is, daarmee wordt iets typisch sfeervols en Turks weggehaald. De burgemeester (van Marmaris) wil dit soort dingen allemaal afschaffen en er chique badplaatsen van maken. De winkeltjes mogen dan ook niets meer op straat uitstallen. Daarmee valt juist alle Turkse charme weg en wordt het als alle typische toeristenplaatsen waar dan ook. Volgend jaar wordt het dan ook ergens anders in Turkije.

met jonge kinderen, 2014
"Mooie plek"vertalen
kel
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

10-09-2014 mooie plek, aardige mensen en niet opdringerig!

met partner, Sept. 2014
"ICMELER GEZELLIG"vertalen
Vakantietip
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

22-09-2014 LEUKE BESTEMMING GEZELLIG LANGS DE BOULEVARD GENOEG TERRASSEN EN WINKELS SFEER IS ER GOED

met partner, Sept. 2014
"Prachtige en rustgevende plek"vertalen
Jolanda
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

15-09-2014 Icmeler is een prachtig plaatsje wanneer je het drukke centrum van marmaris ontwijken. Een prachtige omgeving met bergen, een mooie boulevard, mooi strand en een klein haventje. Alles op loop afstand makkelijk te doen. De verkopers van de winkeltjes zijn niet opdringerig en zijn erg vriendelijk. Ze laten je met rust kijken. Verkopers zijn ook heel behulpzaam. Je kunt zowel met een busje als met de Taxiboot (vanuit de haven) naar marmaris. Je kunt tegen spotprijsjes heerlijk eten en drinken. Kortom een zeer mooie plek. Wij gaan hier volgend jaar weer naartoe.

met partner, Sept. 2014
"Leuke maar toeristische plek"vertalen
Peter
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

18-09-2014 Niet zo hectisch als Marmaris

met oudere kinderen, Sept. 2014
"Gezelig plaatsje vlakbij centrum van Marmaris"vertalen
Familie Vis van Hee...
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

09-09-2014 Icmeler is een gezellige plaats met leuke winkeltjes, pubs, restaurants en een mooi strand. Wil je de echte drukte opzoeken neem dan de dolmus naar Marmaris (plm 15 minuten). Prijs: 5 lira retour. Mooie excursies te boeken bij Deniz op de boulevard of bij Zaza in het centrum. Aanrader: Dalyan en Turtle Beach voor plm. 20 euro p.p. inclusief lunch.

met partner, Aug. 2014
"Mooie toegankelijke plek"vertalen
sylvanabolt
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

02-09-2014 Het is een mooi plaatsje en ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Het centrum is gericht op toerisme.

met partner, Aug. 2014
"Omgeving is zeer mooi"vertalen
Rorije
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

06-09-2014 Er zijn diverse mogelijk heden om de omgeving te ondekken.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Fantastische plek!"vertalen
john_benschop
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

31-08-2014 Veel winkeltjes en restaurants aanwezig en alles dicht bij elkaar. Mensen 'zeuren'niet echt aan je hoofd om de winkel of restaurant binnen te gaan! Strand heeft wel veel stenen / kiezels en loopt langzaam af.Veel bergen om Icmeler heen,dus erg mooi uitzicht!

met vrienden, Aug. 2014
"Gezellig en leuk plaatsje"vertalen
Patrick Verhoef
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

25-08-2014 Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een wat rustiger plaatsje dan het drukke en massale Marmaris.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat is voor jou het belangrijkst bij de keuze voor een stedentrip?