Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

32  °C

2 september 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
857 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 857 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 451 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

761 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
857 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
8,3
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Aug. 2014
"Fantastische plek!"vertalen
john_benschop
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

31-08-2014 Veel winkeltjes en restaurants aanwezig en alles dicht bij elkaar. Mensen 'zeuren'niet echt aan je hoofd om de winkel of restaurant binnen te gaan! Strand heeft wel veel stenen / kiezels en loopt langzaam af.Veel bergen om Icmeler heen,dus erg mooi uitzicht!

met vrienden, Aug. 2014
"Gezellig en leuk plaatsje"vertalen
Patrick Verhoef
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

25-08-2014 Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een wat rustiger plaatsje dan het drukke en massale Marmaris.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooie plek met alles voor het toerisme"vertalen
Patrick klok
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

18-08-2014 Voor de toerist is hier van alles te doen.

met partner, Aug. 2014
"Leuke plaats!"vertalen
Denise
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

25-08-2014 Leuke badplaats naast het drukke Marmaris. Veel restaurants (ga naar Coco Beach, Sun Blue of Waterfall) en een mooi strand met helder water. Helaas ook veel all in hotels waar savonds veel mensen eten waardoor het wat rustig is bij de restaurants.. Achter de boulevard zijn veel straten met veel barretjes!

met partner, Aug. 2014
"Gezellige plaats"vertalen
Sonja Adams
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

27-08-2014 De zee loopt langzaam af.
Veel winkels en eet gelegenheden.
Gezellige bars.

met jonge kinderen, 2014
"Een plaats om helemaal gek op te zijn!!"vertalen
vacation_2014
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
6,0

11-08-2014 Helemaal geweldig hier!
Lieve mensen en leuke tentjes overal!
Aanrader eerste klas!!!

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Een uitstekende plek voor het hele gezin!"vertalen
Truus Nijssen
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

30-08-2014 Een gezellige plaats met behoorlijk wat winkels en banken.Verder was er volop gelegenheid om uit eten te gaan buiten het hotel.Met de boottaxi naar Marmaris was ook leuk om te doen.Daar heb je nog veel meer winkels en een gezellige haven.Ook heel leuk om daar in de avond uit eten te gaan.Voor ons met 2 kleine kinderen was het genoeg om in het hotel te eten en in de avond de minidisco te bezoeken en de shows te zien.Er werd dagelijks heel veel georganiseerd door het uitstekende animatieteam.voor elk wat wils.Kortom een aanrader om met het hele gezin voor een redelijke prijs echt vakantie te hebben!

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Icmeler is een klein gezellig plaatsje."vertalen
anja
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

21-08-2014 Genoeg restaurantjes en bars.Leuke winkeltjes.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Gezellige badplaats."vertalen
Jetty
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

24-08-2014 Vriendelijke mensen leuke winkels lekkere restaurantjes en een mooi strand geen zand maar kleine steentjes. Niet zo druk als in Marmaris.

met partner, 2014
"Mooie plek"vertalen
marga bijl
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

08-08-2014 Het uitgaansleven in Icmeler is (helaas) het laatste jaar wat veranderd. De wekelijkse markt is er niet meer. De shows en optredens van de obers zijner niet meer in de restaurants. De nieuwe burgemeester heeft dit bepaald. Alleen als je alleen een bar/disco bent is dat nog toegestaan. Restaurants moeten zich aan deze regel houden. Daar wordt op ge-controleerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Naar wat voor restaurant ga jij het liefst?