Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Stranden
8,3
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

19  °C

24 november 2014

Içmeler (bij Marmaris)
8,6
896 beoordelingen
Beoordelingen Içmeler (bij Marmaris)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Içmeler (bij Marmaris). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Içmeler (bij Marmaris). Ben je zelf op vakantie geweest naar Içmeler (bij Marmaris)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Içmeler (bij Marmaris) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 896 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 54 Hotels, 2 Vakantieparken, 16 Aparthotels en 1 Villa in Içmeler (bij Marmaris). Op Zoover vind je bovendien 457 vakantiefoto's van Içmeler (bij Marmaris). Je kunt 5 video's van Içmeler (bij Marmaris) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Içmeler (bij Marmaris). Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

794 beoordelingen over Içmeler (bij Marmaris)

8,6
896 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
8,2
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Okt. 2014
"Leuk gezellig plekje, niet al te druk"vertalen
Jacob en Jannie
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

05-11-2014 De boulevard is heel gezellig ingericht, met mooi uitzicht op zee

Met partner, Okt. 2014
"Gezellig plaatsje!"vertalen
Oosterhouters
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

02-11-2014 Wanneer je niet in de drukte van een grote stad wilt zitten, is Icmeler een ideaal alternatief. Het is dichtbij Marmaris gelegen, ca 15 min. per busje of 30 minuten per boot. Ook het oude deel van Icmeler is leuk om te bekijken. Daar worden nog koeien, geiten en kippen gehouden. Het strand is breder dan in Marmaris en het ligt in een hele mooie baai met schitterend uitzicht. Je kunt heerlijk wandelen langs een prachtige wandel/fiets boulevard van Icmeler naar Marmaris, fietsen zijn er dus ook te huur!

Met partner, Okt. 2014
"Mooi en rustig"vertalen
tinivandepol
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

01-11-2014 Içmeler is een mooi en rustig dorpje met voldoende uitgaansmogelijkheden. De ligging is fantastisch met mooie uitzichten. Kiezelstranden maakt waterschoentjes noodzakelijk maar je krijgt hier wel een mooi uitzicht voor terug.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Weinig vertier"vertalen
anoniem
Waardering
5,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
3,0
Omgeving
4,0
Stranden
2,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

31-10-2014 Geen Icmeler meer voor ons

Met partner, Okt. 2014
"Fantastische plek"vertalen
aart
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-10-2014 Prima omgeving leuke winkels en veel restaurants. Mooie natuur en een uitstekend strand.

Met een groep, Okt. 2014
"Leuke plaats"vertalen
Freek
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-10-2014 het is ook geschikt kleine kinderen

Okt. 2014
"Heel gezellig en gemoedelijk"vertalen
Susan Visser
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

23-10-2014 Ik ben met mijn moeder van 82 jaar geweest en die vond het net als ik heel gezellig lekker knus en heel vriendelijke mensen zeer behulpzaam

Met vrienden, Okt. 2014
"Prima plek"vertalen
Daniëlle van der Ho...
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

17-10-2014 Prima kleinere plaats, vlak achter Marmaris

Met partner, Okt. 2014
"Mooi stadje"vertalen
H.Boone
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
3,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

31-10-2014 Icemeler is een mooi plekje met mooie stranden

Met partner, Sept. 2014
"Goed"vertalen
ton
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

18-10-2014 leuke omgeving niet zo kollosaal als mamaris

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welke Europese stad ga jij het liefst kerstshoppen?