Hotel Aqua***** in Içmeler (bij Marmaris) Turkije beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Aqua*****

9,5

Hotel Aqua***** Içmeler (bij Marmaris)

Beoordelingen Hotel Aqua*****

Sahil Sokak 15, 48700, Içmeler (bij Marmaris)
Hotel Aqua scoort een 8,8 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aqua*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aqua***** in Içmeler (bij Marmaris), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Aqua***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Aqua***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Aqua***** met andere accommodaties in Içmeler (bij Marmaris).

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Aqua*****

9,6
met vrienden, Juni 2011
"Voor rust een echte aanrader"
jonckers
18-6-2011 mooi hotel,rustige ligging,overal heel proper,lekker eten,zeer vriendelijk personeel.enige min punt is de lange busreis vanaf de luchthaven naar hotel(bijna 3 uur).Ook storend zijn de katten(5) die langs komen als je buiten zit te eten

met vrienden, Juni 2011
"Een fantastisch hotel, en........."
bert
3-7-2011 12 dagen laten verwennen in een fantastisch hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne kamers, badkamer iets aan de kleine kant,veel keus aan eten en toetjes enz..enz...enz..ga zeker terug.

met vrienden, Mei 2011
"Geweldig hotel"
Ria
26-5-2011 Wat een geweldig hotel! Veertien dagen zijn wij in de watten gelegd. Fantastisch eten en ontzetten lief en leuk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Okt. 2010
"Prachtig hotel!"
eddij
28-10-2010 Mooi hotel,het eten is super,kamers schoon,badkamer aan de kleine kant,wij waren in het naseisoen voor kinderen was er weinig te doen,zal in het hoog seisoen wel beter zijn,personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

"Aanrader"
Annelies Hendriks
30-6-2010 Uitstekend hotel, heerlijke buffetmaaltijden, variatie te over. Hele dag door zijn er diverse snacks en lekkernijen te krijgen. Animatieteam doet er alles aan om de gasten te vermaken. Sommige gasten nemen niet deel aan de activiteiten die animatieteam organiseert. Wij hebben ons kostelijk vermaakt met 'mr Black' en Jack en Jenya en Irena. Darts, yoga, beachvolleybal, jeu de boules, rifle shooting, poolgames enz. De ´huiskapper´ die flyers uitdeelt bij het zwembad is niet populair met z´n beledigende grapjes naar de gasten. Aqua heeft eigen ligbedden en parasols op het strand, gratis voor hotelgasten. De liften zijn gewild foto object. Iets aparts. Kamers aan de kleine kant, maar voorzien van airco, tv, tel. Safe op de kamer is gratis.

" Heel erg gezellig!"
Johanna
9-1-2010 Goed hotel, personeel meestal goed, tot uitstekend!

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Voor de 15de keer en nog altijd SUPER!!"
topstykist
15-12-2009 Wij gaan ieder jaar met een gezelschap uit Katwijk(Cor en Jan) Landen Belgie(Andre en Clammy) Achel (Piet en Tess) en het is ieder jaar weer een genoegen om in dit hotel te vertoeven.
De ligging en de gezellgheid van dit hotel is te gek.
Ook is dit hotel geupdate in 2008/2009,en ook heeft de boulevard van Icmeler een complete metamarfose gekregen.
Wij blijven in ieder geval terug komen.
Hans Karin Dominique.

"Het is een tophotel""
familie weber
5-9-2009 wij zijn hier nu voor de tweede keer geweest en het is een top hotel zeer vriendelijk personeel en de service is uitstekend met ook een dank aan sule gunay de guest relations manager die even een ommezwaai gaf aan het entertainment wij komen zeker hier weer terug

"Geweldig!"
Diana
7-6-2009 Ben net terug van een verblijf bij Hotel Aqua en wilde dat ik direct weer terug kon! Wat een geweldig hotel! Heerlijk en veelzijdig eten, prachtige kamer met uitzicht op zee, geweldige omgeving en uitmuntende service! Midden in de leuke stad Icmeler en vlakbij Marmaris. Personeel van het hotel is zeer gezellig, vriendelijk en behulpzaam, je wordt er echt in de watten gelegd! Ik ben er helemaal bijgekomen en kom er zeker weer terug! Ik kan hotel Aqua iedereen aanraden > als je op vakantie wilt naar Turkije ga er dan zeker heen!

met partner, Okt. 2008
"Prima, schoon hotel"
vdrijt
11-10-2008 Mooi hotel,tov centrum ligging perfekt, eten perfekt, kamer niet groot, wel schoon, service goed, opletten met fooien geven, hebben een ober fooi gegeven, eenmaal fooi binnen volgde negeren, drankjes duur dus all inclusive boeken.
Ga naar cafe Anne, prijs-kwaliteit perfekt.! weinig russen in hotel, houden zo !

1 2 3 4 5 6 volgende