Hotel Forever Club**** in Içmeler (bij Bodrum) Turkije beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.791 bezoekers online
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Içmeler (bij Bodrum) > Hotel Forever Club****

Beoordelingen Hotel Forever Club****

10 februari 2012

6,2
doorkijkje

Hotel Forever Club scoort een 8,2 uit 10, op basis van 1447 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Forever Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Forever Club**** in Içmeler (bij Bodrum), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 841 vakantiefoto's van Hotel Forever Club**** vinden. Je kunt 6 video's van Hotel Forever Club**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Forever Club**** met andere accommodaties in Içmeler (bij Bodrum).

1410 beoordelingen over Forever Club****

Je betaald minder maar krijgt ook minder
t/d
26-1-2012 het personeel mag wel wat meer vriendelijk zijn ,het eten was koud en saai ,en de eetzaal mag opgepimpt worden lijkt wel 'n ziekenhuis,geen animatie gezien,het strand ziet er op de foto's mooier uit

met partner, 2011
Goed betaalbaar hotel
Cornelia
31-10-2011 Zijn net terug en hebben het erg naar ons zin gehad. Wel einde van het seizoen maar was nog genoeg variatie in het eten. Is een leuk hotel als je van allemaal samengekomen nederlanders houdt. Voor ons niet voor herhaling vatbaar maar dat komt omdat we niet echt van een compleet nederlands hotel houden! Prijs kwaliteit was erg goed!

Vreselijk
Isa
30-10-2011 Het hotel is géén 4 sterren en zeker geen 8,2 waard.
Wat een verschrikking. Het personeel kan nauwelijks Engels en is ook niet van plan om je netjes te bedienen, ze zijn luidruchtig met elkaar aan het praten en hebben geen oog voor de toeristen. Het is onveilig, de balustrades waren stuk en de trap naar het strand ligt open en missen tredes.
Fitnessapparaten deden het niet en personeel was niet van plan om daar iets aan te veranderen. Het ergste is nog het eten, wat een zooitje. Alles was koud of je had de mazzel dat het lauw was. Eind oktober sluiten ze dus sluit er steeds meer. Zelfs was er geen Jus 'd orange meer de laatste dagen terwijl je daar ook nog 2 euro extra voor moest betalen. NOOIT meer!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Waar voor je geld
r_j_de_jong
23-10-2011 niet spectaculair wel redelijk verzorgd
personeel wat ongeinteresseerd (als ik ergens een hekel aan heb is dat ze doorgaan met turks praten met collegas en tegelijkertijd je bestelling afhandelen) en een weinig flexibele receptie als het gaat om mee te werken aan een vooraf aangegeven preferentie om 2 losse kamers naast elkaar te kunnen krijgen.
gerechten zijn redelijk gevarieerd alleen de wachtrij was verschrikkelijk om je eten te kunnen bemachtigen. was net als in mijn dienstijd; als je alles had wat je graag wilde proberen, was het ook inmiddels koud.
na 7 dagen dezelfde CD in de loungebar kon je alle nummers mee neurien.
schoonmaak was wel OK ( ze kwamen zelfs om 7uur savonds als het terras vol zat met een luidruchtige schoonmaakmachine tussen de tafeltjes door) echter de afwerking/onderhoud liet ietwat te wensen over, maar dat is in bijna alle hotels waar ik ben geweest in turkije.
volgende keer weer naar een 5 sterren resort

Zeker aan te bevelen
Marco
23-10-2011 net terug van 8 dagen in Foreverclub. Alles is eigenlijk al gezegd in de voorgaande recensies. Eten was zeker goed en gevarieerd.De ligging is perfect met een mooi zicht over de baai en de kamers werden elke dag schoongemaakt. Ondanks dat het al het einde van het seizoen was, was het personeel supervriendelijk. Wij komen daar zeker nog een keer terug. Een aanrader !!!

Hotel For Never club
rick rutte
30-10-2011 De ligging van het hotel is echt super maar voor de rest is het niet veel.

Katten in het restaurant.
Geen afwisseling en koud eten.
Service hebben ze daar nooit van gehoord.
enz.
Foto van rail zonder glasplaat is gevaalijk voor kingeren die kunnen +- 5 meter naar beneden vallen.

Prima hotel
miriam
22-10-2011 Hotel heeft een prachtige ligging aan zee (vooral zonsondergang is erg mooi). Alles wordt erg goed schoon gehouden. Het eten vonden wij goed en gevarieerd. Personeel is ook vriendelijk. Hotelkamer is eenvoudig maar prima. Bodrum ook lopend goed te bereiken, leuk stadje.

Nooit meer
Rianne
9-11-2011 We zijn in de herstvakantie naar dit hotel geweest, wat een drama.
Eten was koud en bijna geen variatie ... ik zeg altijd: ik snap niet dat mensen zeuren over het eten maar dit sloeg echt alles.
Overal liepen katten en ook in de eetzaal, persoonlijk vind ik dit niet zo fris.
Je kon ook echt merken dan het de laatste week van het seizoen was, alles was al opgeruimd en van sommige faciliteiten kon geen gebruik meer worden gemaakt.

Het uitzicht en de locatie was dan weer wel de moeite waard.

met vrienden, Okt. 2011
Prima hotel met fantastich uitzicht
Fia Moerman
21-10-2011 Dat smaken verschillen blijkt maar weer.... Wij (vriendin en ik) hebben een prima vakantieweek achter de rug (het weer helaas niet meegerekend). Wij kregen een 3-pers.kmr met zijzeezicht, zag er keurig uit en werd elke dag goed schoongemaakt, elke dag schone handdoeken. Het eten was prima met veel variatie, vooral het italiaans restaurant is aan te raden. Vanaf hotel is het prima lopen naar centrum, binnendoor via straatje naast Vera TMT en de nieuwe Marina ben je met 15 min langs de boulevard in centrum, dus je hoeft niet langs drukke weg! De meeste reisleidingen vertellen dat er niet bij. Heel gezellig centrum. Jammer dat touroperator onze terugvlucht zonder opgaaf van reden met 10 uur (!) vervroegde.

Nooit meer
wijnen
26-10-2011 Het personeel was niet vriendelijk,maar bot en stug. Ook al is het einde seizoen moet het personeel toch vriendelijk blijven. Er kon geen lach van af. Bah bah. Het eten was nog redelijk goed. Hotel is onlochisch ingedeeld. Er was geen annimatie. JE betaald toch voor een leuke vakantie voor een goed hotel, maar hier ga ik nooit meer naar toe. Ook de kamers waren niet netjes en op de badkamer was het vies, veel schimmel. echt vies. We zijn al 10 jaar naar turkije aan het reizen.maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt.
geen aanrader!!!!!!!!!!!!!

6,2