Beoordelingen Hotel Forever Club****

23 mei 2013

Forever Club****
Beoordelingen Hotel Forever Club****
Ataturk Street Icmeler Nr.133, TR-48400, Içmeler (bij Bodrum)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Forever Club**** in Içmeler (bij Bodrum), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Forever Club**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Forever Club scoort een 8,2 uit 10, op basis van 1538 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Forever Club**** in Içmeler (bij Bodrum), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Forever Club****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Forever Club**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 1050 vakantiefoto's van Hotel Forever Club**** vinden. Je kunt 8 video's van Hotel Forever Club**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Forever Club**** met andere accommodaties in Içmeler (bij Bodrum).

1493 beoordelingen over Forever Club****

"Boven verwachting"
Bert
20-5-2013 Met enige scepsis geboekt, maar boven verwachting. Bij onze late avondaankomst werdons geadviseerd eerst even te gaan eten dan in te checken. Prima schone nette kamer en ruime badkamer moi schoon en een mooi zitje vor de deur. Het eten is ontbijt, lunch en diner zijn uitbebreid en zeer lekker kortom genieten van de turkse keuken. De snacks bij het zwembad zijn ok lekker, wel beperkt. De muziek die ze bij het zwembad spelen was niet afgestemd op het anwezige publiek, jammer. Via de tunel naar het strandje heerlijk rustig geen muziek en goede service. In de bar kun je heerlijk zitten en wat drinken met schiteren uitzicht. Wifi is beperkt tot lounge, bar, restaurant en zwembad dat zou anders moeten in deze tyd. Bodrum is 30 min lopen of 5 min in de dolmus voor 3 tl, taxi is veel te dur voor dat korte stukje.
Kortom uitstekede plek voor je vakantie, heerlijk eten, zwembad, drankjes en vriendelijk personeel.
Kamer werd iedere dag keurig schongemaakt.

"Prima!"
Pepijn
16-5-2013 Prima! Kan geen negatieve punten vinden!

"Paradijs"
Roy
11-5-2013 Hotel Forever Club is echt een top hotel. De mensen zıjn erg vriendelijk en het eten ıs echt super lekker. Bij het hotel zıt een prive strand en een mooi groot zwembad. Wifi is gratis gebruik van te maken. Alles in het hotel is echt perfect. Het personeel ıs echt heel erg vriendelijk en het eten ıs echt een 10 waard.

met vrienden, Mei 2013
"Top vakantie in Forever club"
Liesbeth de Vaan
11-5-2013 We hadden een fantastisch vakantie in forever club... prijs kwaliteit heel prima!!
Hele nette schone kamers, Fantastisch buffet, we hoorde mensen mopperen, ja als je 5 minuten voor einde buffet binnen komt is de keuze wat minder.. logisch.Ook dat werd opgelost. Gemiddeld 20 schalen met salade , daarnaast verse pizza, diverse vlees, rijst verse producten en veel keuze nagerechten voldoende afwisseling. Erg schoon overal. Vriendelijk personeel, gezellig animatie team, er werd direct gereageerd op een vraag en er werd vanuit hun zelf van alles gedaan om het de mensen naar de zin te maken..Gezellige muziek ook bij het zwembad, fijne hammam in hotel.... We hebben het helemaal geweldig gehad mede dankzij het personeel. Klagen over katten in omgeving hotel, ja geef als gast die beesten dan geen eten dan komen ze niet!!! Werd ook door personeel meteen opgelost. Meeneem ontbijt wat niet goed.
Kortom goed hotel, goede service, goed eten.

met vrienden, Mei 2013
"Geweldig"
Angela Kerste
7-5-2013 Bij aankomst was het ontbijt buffet speciaal open gehouden zodat we nog konden ontbijten. Het eten is geweldig. Ondanks het begin van het seizoen en dat het nog zeer rustig is met gasten is het hotelpersoneel erg vriendelijk.
Het animatieteam zijn zeer vriendelijk en hebben het altijd gezellig gemaakt.

"Super hotel"
Joke Snijders
9-5-2013 Dinsdag 7 mei teruggekomen van een heerlijke vakantie in Hotel Forever. We hebben genoten van een fantastisch uitzicht (wel kamer met zeezicht boeken). Het eten was van een zeer goede kwaliteit. We zijn fervente cruisegangers dus kunnen op dit gebied wel het een en ander vergelijken. Ik raad zeker aan om ook te gaan eten in het Italiaanse- en het visrestaurant. Een ware tractatie, sfeervolle ruimte en een waanzinnig uitzicht.
Het personeel krijgt een dikke pluim: vriendelijk, behulpzaam en ze deden hun uiterste best om het helemaal naar je zin te maken.

met partner, Apr. 2013
"Leuk hotel, goede prijs."
maas
30-4-2013 Eind april een week in dit hotel geweest met mijn zus (21, 17). De kamers zijn wat gedateerd, maar worden super goed gepoetst iedere dag. Het eten is niet heel bijzonder en niet altijd even warm, maar goed te doen. Personeel is erg vriendelijk en doen alles voor je. De fotograaf is echt een oplichter. Hij doet heel aardig tot je een afspraak hebt gemaakt voor een shoot. Als het dan uiteindelijk gaat om de prijs wordt hij een stuk minder vriendelijk en zelfs heel erg opdringerig. Nam ook erg weinig tijd voor de shoot en liet je niet in je waarde. Niet in trappen dus!! De boottrip die aangeboden wordt door de man van de Hammam is zeker de moeite, voor €30,- per persoon incl. drinken zoveel je wilt en een lunch. De animatie doet erg zijn best, maar vaak is er weinig animo voor. Als er wel gasten mee doen is het erg gezellig. Kortom een prima hotel op een super locatie, je kunt te voet naar het centrum van Bodrum.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Club Forever Icmeler Bodrum"
s.hoke3@gmail.com
15-5-2013 Wij hebben ontzettend genoten van onze verblijf in dit hotel.
De ligging was perfect en het personeel was zeer aardig. De busjes (Dolmus) vertrekken om de 5 minuten naar het centrum en het kan ook afgelegd worden op loopafstand maar dan wel in het laagseizoen.
Het eten was meer dan perfect en de bediending zeer professioneel (geen aandringen) en ervaren. Wij gaan er zeker weer heen.
Dank voor het verblijf en ga zo door!!!

"Prachtig Hotel!"
Marieke Houmes
1-5-2013 Net terug van 9 heerlijke dagen in dit hotel.
Prachtig uitzicht vanuit de hotelkamers.
Eten zeer gevarieerd, voldoende keuze en heerlijk!
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Leuke excursies gedaan (Dalyan, adventure safari, dolfijnen zwemmen en Bodrum is ook erg leuk, goed aan te lopen.

"Geweldig!!!"
Alex en Petra
11-5-2013 We waren er de laatste week van april, voor de meivakantie. Fantastisch weer, 25 -30 °C. Het uitzicht vanaf onze kamer was super, net zoals het uitzicht vanaf de restaurants en de bar. Personeel was heel vriendelijk. Eten was super, erg veel keus. Aanrader: het visrestaurant ( wel reserveren). Met een dolmusje zit je binnen 10 minuten in het centrum ( kost €1.50), maar ook prima te lopen ( ong 30 min langs de haven). Ook een dagje Kos is erg leuk (wel een fiets huren a € 4,- per dag). Privé-strandje is goed te bereiken via een tunnel vanuit het hotel onder de weg door. Ook daar is de service geweldig, binnen 10 seconde ligt er al een dekje op je gratis ligbed. Er is ook een barretje voor drankjes, die worden naar je toe gebracht.
We zouden het iedereen aanraden en gaan zeker nog een keer terug!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit