Hotel Sunhill**** in Gümbet (bij Bodrum) Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sunhill****

Hotel Sunhill**** Gümbet (bij Bodrum)

Beoordelingen Hotel Sunhill****

Kemal Kayacan Cad. 54, 48400, Gümbet (bij Bodrum)
Hotel Sunhill scoort een 8,0 uit 10, op basis van 697 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunhill****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunhill**** in Gümbet (bij Bodrum), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 320 vakantiefoto's van Hotel Sunhill**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sunhill**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Sunhill**** met andere accommodaties in Gümbet (bij Bodrum).

684 beoordelingen over Sunhill****

met partner, Mei 2012
"Leuk hotel voor herhaling vatbaar"
de Beer
19-5-2012 Erg leuk hotel, maar wel veel trappen aanwezig. Staat wel vermeld als je slecht ter been bent zij het afraden, maar ook met een wat mindere conditie heb je er wel wat moeite mee.

Het eten was goed voldoende keus. Iets meer afwisseling had gemogen. Het personeel is heel erg vriendelijk en niet opdringerig. Alleen de mevrouw aan de receptie spreekt géén engels!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Sunhill hotel"
Cindy van Halen
15-10-2011 *Erg mooi uitzicht vanuit onze kamer op de bergen en baai.
*Personeel in het restaurant ontzettend vriendelijk en lief voor kinderen.
*Idd erg veel trappen, maar dit wisten wij van te voren.
*Animatieteam was er wel, maar was meer met zichzelf en de vrouwelijke gasten bezig i.p.v. met de kinderen
*Mijn man en ik zijn allebei een dag ziek geweest (overgeven en diarree) en hoorden in het hotel dat we niet de enige waren, verre van dat zelfs. Iemand die we spraken zei dat het haar 6e keer in dit hotel was en er dit jaar een andere kok was. Het eten (vooral vlees) was niet altijd gaar. En het eten was ook niet echt warm. De laatste dagen alleen maar brood, rauwkost en fruit gegeten.
*Kamers waren ruim, schoon en netjes. Helaas alleen airco in de slaapkamer, dit was nu niet zo erg, maar kan me voorstellen dat het hartje zomer wel erg vervelend is.

met vrienden, Okt. 2011
"Prima hotel"
Ria en Ingrid
21-10-2011 Eerst een kamer toegewezen gekregen die er niet uitzag. Werd snel geregeld. Mooie ruime kamer/appt. met uitzicht op de baai. Heerlijke tijd gehad. Hammam is zeker aan te bevelen.

met vrienden, Okt. 2011
"Weinig van verwacht, erg meegevallen"
Ingrid
15-10-2011 Je moet goed te been zijn ivm. de trappen en de ligging van het hotel, maar het uitzicht is dan ook grandioos. Erg van genoten. De kamers zijn aan renovatie toe, wat a.s. winter gaat gebeuren. Personeel was erg behulpzaam.

"Verrassende vakantie"
Bianca en Nathalie
7-9-2011 De ligging op de steile heuvel, de vele trappen en het ontbreken van een lift waren even slikken. Het personeel, het eten en de hamman hebben alles meer dan gecompenseerd. Wat hebben we het naar ons zin gehad.
We zijn meer dan warm ontvangen. Ontbijt, lunch en diner begon altijd met een lach, een hand en een hartelijk woord van Yusuf en/of de andere gastheren. Er zijn tips gegeven, er werd direct geregeld, en niets was te gek.
Mijn moeder zat 1,5 jaar met zwabberende benen in het Nederlandse medische circuit. Ze 'moest er maar mee leren leven'. Na 1 massage was ze van het zwabberende gevoel af. De doorstroming van haar bloed moest op gang worden gebracht! Dankzij de zonnebrandmassage heb ik de nachten gewoon kunnen slapen, zonder last te hebben gehad van de verbrande huid. Masseurs Kemal en Ali hebben professioneel, gouden handen en zijn daarnaast ook nog eens bijzonder warme persoonlijkheden. Hun hammam en massages zijn absolute aanraders.
Ook voor barman Bilal komen gasten terug.

"Slecht en super slecht."
bakx
2-9-2011 geen leuk hotel dat er zoveel trappen waren dat werd niet verteld. alleen zeiden ze een paar trappen maar dit was gewoon weg vreselijk. wij waren met kleine kinderen je kon echt waar je suf duwen met die wagens. eten was niet goed vaak het zelfde. entertaiment niks van bijzonders pas de dag dat wij weggingen hadden ze entertaiment. ik heb veel beter hotels gehad in turkije en die waren net zo goedkoop dus daar ligt het ook niet aan. ze moeten in het vervolg eerlijke informatie doorgeven dan weet men wat je kan verwachten dit was gewoon de mensen mis lijden. engelse kregen na 11uur savonds nog drinken nederlanders moesten betalen. dat klopt ook al niet. weinig allin.vond het super slecht.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Redelijk hotel"
Fam. Anakotta
1-9-2011 Kamers zijn ruim en superschoon. Iedere dag schoonmaak en verwisselen van beddengoed en handdoeken. Die heuvels op was voor ons vervelend, maar niet echt een probleem. Ik zag echter mensen wel met buggy's zich rot sjouwen.. geen aanrader met hele kleintjes dus. Hotel is erg op Engelsen gericht. Wij hadden, afgezien van een paar aso bovenburen geen last van ze. Wij vonden het eten wat eentonig en erg gericht op de Engelse keuken. Het warme buffet was echt weinig keus. Van de 8 dagen kregen we drie keer aardappelpuree met gekookte bloemkool voorgeschoteld.... Ik miste bij het diner wel wat voor kinderen. Lunch vonden wij het beste. Ontbijt erg simpel, prima voor ons. Vanaf 13.00 uur kon je snacken bij het zwembad, maar dat was iedere dag patat met hamburgers. Bediening haalt erg snel je bord weg, vol of niet. Zwembad leuk en schoon, wel hutje mutje zitten. Avonden vond ik saai daar, gingen maar de stad in. Van de (disco)geluiden uit Gumbet zelf heb je wel last tot 4.00 uur.

"Prima hotel!!"
fam.de jonge
25-8-2011 Fijn hotel met vriendelijk pesoneel, eten heerlijk en keuze genoeg, elke dag heel gevarieerd, ben best wat luxe gewend maar hier is niks op aan te merken!
Kamers prima en schoon, ze zijn niet allemaal spiksplinternieuw maar een kniesoor die zich daar druk om maakt, de straten zijn tenslotte ook niet zo netjes als bij ons.
Prijs/kwaliteitverhouding prima, je hebt altijd mensen die wel wat te klagen hebben maar die willen allemaal voor een dubbeltje op de eerte rang, betaal dan meer en ga naar een nog luxer resort, maar daar vinden ze ook wel wat.
Elke dag word je kamer schoongemaakt en krijg je schone handdoekken.
De vele trappen worden vermeld in de brochure dus dat kan geen verassing zijn, blijf je lekker op gewicht met al dat lekkere eten.
Personeel werkt hard om je een leuke tijd te bezorgen, enig verbeterpuntje zijn de parasols daar zullen er wel wat meer van mogen staan.
Super, ga nooit 2x naar zelfde resort maar als het moet dan weer Sunhill!

"Denk er nog maar eens goed over na"
Mr Happy
7-9-2011 Net terug van een vakantie Sunhill in Gümbet.

Wij zijn het eens met de anderen dat men duidelijker dient te zijn wat je exact bij dit hotel krijgt. Het eten is heel sumier en niet gevarieerd. Hierdoor zijn wij diverse keren buiten het hotel gaan eten.

In het zwembad lig je haast op elkaar, vanwege de beperkte ruimte.

De kamers zijn vrij eenvoudig, waarin je enkel in de slaapkamer airco hebt.
Wij hadden in de badkamer last van schimmel op de muren en grond. Douchen zonder slippers wordt dus afgeraden.

Eigenlijk zegt het voor ons al genoeg dat een medewerker van dit hotel bij ons aangaf het raar te vinden dat het hotel er niets aan doet om de mensen in het hotel te houden (door bijvoorbeeld een goede animatie) waardoor je als het ware gedwongen wordt om 's avonds je vertier te gaan zoeken in Bodrum of in Gümbet.

Voor dit geld kun je in onze opinie een beter hotel vinden!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super aardig personeel !!"
Ilonka & Gezin
13-8-2011 Wij hadden zonder enige verwachting een last minute Sunhill geboekt en hadden al gelezen dat het er hoog lag met veel trappen en hellingen, met onze hotelkamer, die overigens lekker ruim was met uitzicht op zee, hadden we het getroffen we zaten redelijk ter hoogte van de receptie alleen voor het restaurant en het zwembad moesten we een behoorlijke trap beklimmen ! Ook om vanaf het strand of dorp bij het hotel te komen moet je een behoorlijke lange steile helling op(best zwaar in de hitte)
Zwembad was heerlijk, idd iets te weinig bedjes zodat wij gedwongen waren net als andere gasten rond 6.15 onze handdoeken al neer te leggen. Eten vonden wij minder, maar dat zegt meer over ons dan over het eten. Service was top die jongens en meiden renden zich de hele dag suf, elke dag schone bedden en handdoeken. Gumbet vonden wij ook niet super en gingen dan ook vaak naar Bodrum met de dolmus.
Animatie was ook niet de hele vakantie aanwezig, maar dat vonden wij niet erg.
Supervakantie gehad !