Tips Hotel Sami Beach***

6,6

24 mei 2013

Sami Beach***
Tips Hotel Sami Beach***
Ayaz Cad. 10, TR-48400, Gümbet (bij Bodrum)

7 tips van Sami Beach***

17-4-2013
Riaria

maak een wandeling naar Bodrum, en doe de dorpentocht

29-1-2013
annelies

Wij gingen heerlijk eten elke dag bij MISTRAL BAY aan het eind van de boulevard. 3 gangen en koffie en een fles wijn voor 10 euro p.p.

21-10-2012
H.A. Van der Wal

Lekker uit gaan eten bij Mistral beach, niet opdringerig, zeer klantvriendelijk en lekker eten voor een lage prijs

7-8-2012
tamara

De Hamam in het hotel is erg goed en helemaal niet duur, echt een aanrader.

19-7-2012
Andre Koonen

Kos is een half uurtje verder is ook leuk voor een dagje uit
hoop barretjes en eetgelegenheden,
winkeltjes alles is er

3-6-2012
hanneke700

Met Dolmus naar Bodrum voor oa de markt op dinsdag (afdingen!!). Boottocht boeken bij hotel: word je met een bootje naar de boot gevaren, zag er leuk uit. Hebben wij niet gedaan ivm leeftijd moeder, wij gingen met bus naar andere boot> boek 'langs de weg' en niet via hostess: scheelt meer dan de helft van de prijs!(Je kan ook boeken voor Kos,Pammukale etc) Barstreet vlakbij (voor de jongeren :-). Winkeltjes voor de deur (afdingen!!!).

8-2-2012
Sarah

TIP! De boottrip door de zogenaamde kapitein aangeboden is een minder mooie boot en een irritante man die blijft vragen wees gelijk duidelijk van IK DOE HET NIET. Wil je wel de boottrip van Sami beach doen? doe het gelijk de 1e dag want anders blijft die man zeuren!

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!

Plaats ook een tip

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit