Hotel Parkim Ayaz**** in Gümbet (bij Bodrum) Turkije beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Parkim Ayaz****

2 juni 2012

andere kamers op complex

Beoordelingen Hotel Parkim Ayaz****

Ayaz Str. No:20 Gumbet Beach, 48400, Gümbet (bij Bodrum)
Hotel Parkim Ayaz scoort een 8,4 uit 10, op basis van 749 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Parkim Ayaz****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Parkim Ayaz**** in Gümbet (bij Bodrum), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 458 vakantiefoto's van Hotel Parkim Ayaz**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Parkim Ayaz**** met andere accommodaties in Gümbet (bij Bodrum).

737 beoordelingen over Parkim Ayaz****

met partner, Mei 2012
"Super hotel"
ben wilma
28-5-2012 net terug van een fijne vakantie in dit hotel ,wij hadden de voordeelkamer geboekt ,prima kamer nieuw en brandschoon,niet zeuren over het uitzicht want dat weet je dan,moet je een duurdere kamer boeken,het hotel ligt super idd je hebt lawaai van de disco of straat ,maar wij hadden er geen last van,mensen zijn super lief doen alles om het naar je zin te maken,alles klopte wat wij er van hadden verwacht ,voor de prijs die wij er voor betaaldedenk je toch echt hoe kan het eigelijk ?? ,het eten is ook prima ,al had het avondeten iets meer afwisseling kunnen hebben,maar denk dat het heel persoonlijk is,voor de rest voor herhaling vatbaar ,voor wie hier nog naar toegaan,super !! en heel veel plezier

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima vakantie"
Edwin
14-5-2012 Uitstekend hotel, prima ligging aan het strand, heel vriendelijk personeel, geweldig eten (gezellig aan het strand), schoon en lekkere bedden bij het zwembad. De animatie doet z'n best, maar moet nog van de grond komen (lage kwaliteit). Met name de kwaliteit van het eten en drinken is gewoon heel goed. In combinatie met de ligging en over het algemeen heerlijk weer staat dat garant voor een prima vakantie. De omgeving is druk met veel lawaai, maar dat vonden wij juist gezellig. Je wordt alleen wel helemaal gek van de verkopers en mensen die je winkels en restaurants in willen trekken. Ze snappen niet dat we dan juist niet naar binnen gaan. Om de vijf meter word je aangesproken en zitten ze aan je kinderen te plukken (incl. high five, low five). Buitengewoon vervelend. Bodrum is gezelliger om te rond te lopen al is ook daar het winkelen vaak irritant. Met een dolmus ben je daar in 10 minuten. De watersport bij het hotel is trouwens goed en betrouwbaar. Al met al een prima hotel.

met partner, Mei 2012
"Geweldig"
m.smit
16-5-2012 wij komen al 12 jaar in dit hotel en vorig jaar hoorden we dat het allinclusive
werd en we dachten dat word helemaal niets . maar wij zijn er nu voor 7 dagen geweest en het was geweldig het eten en drinken was prima en het is ons voor 100 % meegevallen zodat we in september met een gerust hart heen gaan want dat hadden we al geboekt en we vorige week maar een lastminute was en we dit jaar maar 1 keer zouden gaan, voor de rest kan ik alleen maar zeggen het was geweldig dit weekje

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijke vakantie, eten superlekker!"
Marian
15-5-2012 In mei goed te doen met lawaai, wij sliepen op 2e verdieping met zeezicht, was 'snachts aan beide kanten lawaai van muziek, toch heerlijk geslapen, je went eraan. Eten was heerlijk, netjes,vers en divers. Zwembad lekker van temperatuur, kinderbad in de zon. Vriendelijk personeel, free wifi in de lobby, alerte beveiliging. Fijne hammam. Strand met stenen, met goede ligbedden en parasol. Lieve animatie,onze zoon van bijna 2 was gek op ze. Fijne vakantie gehad! wij komen zeker terug. Schoon park.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Ernst
21-5-2012 Het hotel ligt in het uitgaanscentrum van Bodrum. Wij hadden een kamer waar het tot 02.00u nogal lawaaiierig was. Maar het hotel bood ons zonder aarzeling een andere kamer aan. Onze kamer was redelijk schoon, elke dag schone handdoeken en schoonmaak. Het restaurant en de 2 bars stonden onder strakke leiding van de chef. Echt een topper!
Eten is veel, afwisselend en gewoon erg goed. De bediening werkt keihard en is erg vriendelijk, ze leggen je echt in de watten en maakten grapjes met onze kinderen. De obers werken van ong 0700u tot 00.00u, ik vraag mij af wanneer zij slapen!! Mijn zoon liet een bord vallen en direct stonden er 4 obers om alles op te ruimen en mijn zoontje te troosten! Super! Het hotel ligt in het uitgaansgedeelte van Bodrum en dus uitermate geschikt voor stelletje en oudere kinderen. Ook voor jonge kinderen geschikt mits je een rustige (familie)kamer treft, anders erom vragen! Parkim Ayaz is een aanrader, maar 8 dagen all incl. is voldoende zoals alle all inc. hotels

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldige week gehad!"
hans anita en isabe...
6-5-2012 Een gezellig hotel, de kamers zjn gedateerd maar wel schoon! elke dag schone badhandoeken. Eten erg goed en afwisselend. Vriendelijk personeel, strand klein maar leuk.
Voor pubers is het leuk vertoeven omdat je midden in het uitgaanscentrum van Gümbet zit. In de lobby kan je gratis internetten.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Gezellig"
Sylvia
9-5-2012 Gezellig hotel,zeer goed eten,schoon,vriendelijk personeel, en wil vooral Hatice en Yildiz bedanken voor de onvergetelijke verjaardag van onze dochter!

met partner, Apr. 2012
"Leuk en goed resort voor jong en oud."
Damian
8-5-2012 dit resort is uitstekend voor jong en oud personeel was altijd vriendelijk problemen werden meteen opgelost.
wij zelf zaten in een deluxe kamer met uitzicht over het zwembad cozzybar strand en zee deze kamers zijn heel mooi en netjes ingericht en comfortabel niets op aan te merken.
eten was ook zeer zeker goed veel keus voor ieder wat wils zeker een aanrader en wij zullen dan zeker ook nog een keer terug gaan!!!

alleenreizend, Apr. 2012
"Supper"
jolanda v brecht
2-5-2012 alleen reizend. ik ga nu voor de vierde keer, ik voel me daar erg veilig als vrouw alleen. geen gekkigheid en iedereen is super aardig. vooral t personeel van de dinning hall. eten mmmmmmmmmmmm zalig. kamer....gaat, simpel maar wel schoon!!!! top hotel, en tuurlijk is er savonds muziek, dat weet je van te voren!!!! SUPER hotel.

met partner, Okt. 2011
"Geweldig!!"
Tom
30-10-2011 In de herfstvakantie hier naartoe gegaan. Helemaal geweldig. De ligging is super. Je loopt langs het zwembad en bent direct aan zee. De zee zelf is wat minder omdat je vooraan keien hebt liggen. Je kon merken dat het laatste week van het seizoen was, personeel van de cozzybar was helemaal op van maanden werken, maar ze bleven erg vriendelijk. En omdat het rustig was hebben we ook regelmatig met hun gesproken. Het zijn echt aardige lui. Ontbijt en avondeten uitgebreid en lekker. Kamers worden elke dag ook goed schoon gemaakt en elke dag nieuwe handdoeken. De douche was ook lekker. Omgeving ook erg mooi, veel wandelen met mooie uitzichten.
1 minpunt: snachts nog erg harde muziek aan de straatkant. Al moet ik zeggen dat wij er persoonlijk doorheen konden slapen
Al met al een supervakantie gehad.