Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)***** in Gümbet (bij Bodrum) Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)*****

6,4

2 juni 2012

Bitez - op wandelafstand van Fuga

Beoordelingen Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)*****

Asarlik Mevkii, 48400, Gümbet (bij Bodrum)
Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 562 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)***** in Gümbet (bij Bodrum), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 200 vakantiefoto's van Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)***** met andere accommodaties in Gümbet (bij Bodrum).

553 beoordelingen over Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)*****

6,3
"Jammer het is over!!!"
Marianne,Frans,Marj...
20-10-2010 Wij zijn voor de 4e keer en onze vrienden voor de 13e keer 12 dgn in FUGA geweest en het onthaal was weer geweldig, wat een lieve mensen allemaal daar en de service was weer uitstekend en tja de kamers zijn aan vervanging toe maar helaas wordt het hele resort platgegooid, hoop echt dat het weer zo'n beetje terugkomt want het is daar prachtig en de ligging ook, wij hebben in ieder geval weer veel genoten van alles en hebben met pijn in ons hart afscheid genomen, bye bye FUGA misschien tot over een paar jaar!!! (nou maar zien of we weer zoiets vinden).

"Deel 2 Fuga"
RH
6-10-2010 deel 2:selectief klantvriendelijknoem je dat. De tuinen de vlonders, de zitzakken, het zwembad enz allemaal heerlijk.Jammer dat Fuga ECHT dichtgaat. Geen geruchten, geen roddels. Dit is de laatste week dat Fuga open is in zijn huidige vorm. Serieus, geen ontkomen aan. in 2012 is er een nieuwe Fuga, een kleinschalig Boutique hotel en appartementen die je kan huren. Maar Fuga zoals nu..nee dat niet meer.Gelukkig hebben we 3 x maximaal kunnen genieten......nu op zoek naa iets nieuws...iets zoals Fuga.Nog een paar tips:Gumbet..vreselijk, schreeuwend, smerig, en echt alleen maar toerisme.Niet doen....Bodrum: leuker, te vergelijken met Scheveningen. Minder opdringerig, meer leuke tentjes. Bezoek ook Oasis is ( google maar).Vliegveld Bodrum: Slecht!!!Zelden zo onvriendelijk ergens geholpen.Neem als je de laatste dag opgehaald wordt in je hotel wat te eten mee zodat je niets hoeft te kopen op die vreselijke luchthaven.Frietje? 5 euro Blikje cola bij de AH te koop voor 47 cent..hier 5 euro!

"Deel 3 Fuga"
RH
6-10-2010 Kortom de luchthaven echt onzettend slecht!!
Duur, onvriendelijk, ongzellig en zelfs ronduit goor.....niet leuk weggaan na een weekje Fuga!

met partner, Sept. 2010
"Nog steeds top...met wel wat minpuntjes"
RH
6-10-2010 Gisternacht teruggekomen van 8 daagjes Fuga, de 3e keer dat we terugkomen!
Het sfeertje is bijzonder, nog steeds, veel gooische meisjes, Wassenaarse types, kakibroeken, en parelkettingen, en dat spreekt ons nou net aan. Het publiek dat je als ordinair kan bestempelen is op 1 hand te tellen.
Fuga, ooit opgezet als loungehotel is nog steeds super, maar als goed kijkt zie je toch wel wat achterstallig onderhoud. Een lakje hier, en een opfrisbeurtje daar zou wel op zijn plek zijn, maar de locatie is nog steeds super..en ..het eten is gewoonweg top. Een dikke 9. Personeel werkt zeer hard, alleen weer jammer dat ze af en toe echt om fooi komen vragen...is toch jammer.
ook het idee dat er over je gepraat wordt in het Turks terwijl ze naast je staan te lachen ...stemt me niet vrolijk...
Kamers prima, bedden echt slecht, all inclusive formule is matig. Niet alles zit erbij..maar goed daar kies je voor...
Wel zijn t allemaal haantjes, veel aandacht voor de vrouwen, selectief servicegericht

"Nooit meer"
Petra
6-10-2010 Hoe kun je hier zo vaak terug komen? We hebben al veel 5 sterren hotels bezocht en dit nog nooit meegemaakt. Oude kamer die vuil was, stonk naar riool en een badkamer die helemaal onder de schimmel zat. De onderburen hadden zelfs kakkerlakken op hun kamer... Volgens de receptie waren alle kamers hetzelfde en na wat geurblokjes op de kamer was vlgs. hun het probleem opgelost. Het personeel was weel vriendelijk en het uitzicht schitterend. Het park had alleen veel achterstallig onderhoud. Het eten was goed. ook Bodrum en omgeving is schittererend en de mensen vriendelijk. Ondanks de slechte accomodatie hebben we een fijne vakantie gehad.

"Wederom geweldig"
kees&diana
3-10-2010 Voor de 4de keer geweest en wederom geweldig,het uitzicht is adembenemend,het eten zo ongelovenlijk uitgebreid,het zwembad en de zee zo heelijk ontspannend,de bediening is top,en NEE het gaat niet weg.Fuga blijft in de huidige vorm gewoon bestaan.Bij de receptie en bij gast relatie blijven ze vertellen dat het weg gaat maar we hebben uit zeer betrouwbare bron dat Fuga blijft.Er komt een kleine renovatie van de winter en ze zijn volgend jaar gewoon weer open,gelukkig wel.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk loungen zonder iets te hoeven"
loes schenk
18-10-2010 Natuurlijk is er genoeg aan te merken op Fuga. Maar de basis is altijd overeind gebleven. Jammer genoeg voorbij. Ik heb er genoten en altijd leuke mensen ontmoet.

met partner, 2010
"Nog steeds helemaal top!"
Miranda
7-9-2010 Nu voor de vijfde keer geweest. Nog steeds heerlijk om een week te relaxen! Zo jammer dat dit de laatste keer was. Bye Bye Fuga.

"Nooit meer"
Petra
6-10-2010 We hebben al veel 5 sterren resorts bezocht en hebben dit nog nooit meegemaakt.De kamers waren vuil, de badkamer vol schimmel en dan van de grond tot het plafond, het stonk naar riool en er is op het hele terrein al jaren niets meer gedaan aan onderhoud. Het personeel is wel vriendelijk en het eten goed. Alleen waanzinnig dat je voor je drank moet betalen bij het mongools restaurant terwijl je dezelfde wijn in de rest van het resort drinkt?! Goed dat dit hotel tegen de grond gaat.
Bodrum is wel een schitterende omgeving met vriendelijke mensen. Wij hebben ondanks het slechte hotel toch een fijne vakantie gehad.

"Degelijk hotel"
Mac
15-7-2010 Een degelijk hotel met een goede ligging. Maar als ik het vergelijk met andere hotels met hetzelfde aantal sterren en zelfde prijs, dan moet dit hotel toch wel onderdoen.

Minpunten:
- enorm veel trappen
- All-in, geen volledige all-in (bvb geen cocktails, ijs, ... )
- vogels in het restaurant

Pluspunten:
- zwembad
- vriendelijk personeel
- uitzicht