23-7-2011
Schitterend hotel/appartementen complex. Wij (gezin, 2 kids, 7 en 10 jaar) hadden een 6 pers. villa. Vrijstaand, 2 verdiepingen,ruim, 2 slaapkamers met airco en douche boven, keukentje,woonkamer, slaapkamer met airco,en badkamer beneden. Boven en beneden terras. Iedere dag handdoekwissel.
Alles word super verzorgd, schoongemaakt.(kind) Vriendelijk personeel. Geweldig mooie verzorgde tuin. 3 Zwembaden, 1 met glijbaan.(die regelmatig uitviel)
Eten is heerlijk en ruime keus. Wij hadden met onbijt, dit was in buffetvorm. Goed geregeld allemaal. Restaurant op het park was ook goed. Op loopafstand restaurantjes en winkeltjes. Met het dolmus busje naar het gezellige centrum kost maar een paar TL.
Dus heel veel pluspunten om op te noemen. Klein minpuntje, ons appartement (433) en veel hotelkamers, lagen bij de bar en s' avonds na 22.00uur was er nogal harde muziek die tot laat door ging. Appartementen die iets verder in het park liggen hebben hier minder/geen last last van.
31-5-2011
Club Orka is een keurig park, mooi aangelegd, super schoon en mooie villa's met eigen terras.
Ideaal met 2 kinderen dat je 3 aparte slaapkamers hebt en 2 badkamers !
Iedere dag goede schoonmaak, vriendelijke hulp.
Eten en drinken is voor Turkse begrippen erg goed ! Veel internationaal eten op de kaart, dus voor ieder wat wils !
Vooral zomers met extreme hitte is dit een geweldige plek om op vakantie te gaan, de villa's liggen op een hoge berg, dus dit is min. 10 graden koeler dan Fethiye zelf.
Mooie omgeving, genoeg winkeltjes, bars en restaurants op loopafstand.
Het personeel is geweldig ! Vriendelijk, behulpzaam en erg leuk met kinderen !
Wij gaan in Juli terug, maar dan naar Orka Park, nog meer luxe !
Zeker een aanrader in Turkije, niet te vergelijken met de andere grote bekende badplaatsen.