Aparthotel Villa Ali Özalp*** in Dalyan Turkije beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Villa Ali Özalp***

Blok B

Beoordelingen Aparthotel Villa Ali Özalp***

Maras Mah. Ozalp Sok. 1, 48840, Dalyan
Aparthotel Villa Ali Özalp scoort een 7,7 uit 10, op basis van 267 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Villa Ali Özalp***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Villa Ali Özalp*** in Dalyan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 140 vakantiefoto's van Aparthotel Villa Ali Özalp*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Villa Ali Özalp*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Aparthotel Villa Ali Özalp*** met andere accommodaties in Dalyan.

265 beoordelingen over Villa Ali Özalp***

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prettige eigenaar en goed gelegen"
Marjolein Schut
28-5-2012 Nabij Dalyan (loopafstand) en toch rustig. De iegenaar en receptie zijn vriendelijk en voorkomend. Met de bar(eigenaar) hadden wij minder; de bar zelf zorgde uberhaupt voor veel overlast (nooit een accomodatie rondom zwembad 2 accepteren). Wij zaten wat afgelegen (na zwembad 3 en 4) en dat was prettig en rustig. In mei was er veel wat het niet deed: la,pen, tv, wifi het gasfornuis en de waterkoker. Plus: redelijk koud in mei in deze koele kamers. Maar geweldige schoonmaaksters (Julia) en lieve zwerfkatjes maakten veel goed.

met partner, Okt. 2011
"Prima locatie"
saskia.pl
18-10-2011 kregen een villa ipv geboekte kamer dus toppie. keurig schoon. Vriendelijk personeel. Douche ruimte stonk wel erg naar putten lucht. helaas niet altijd warm water maar opgelost met een bak te vullen met de waterkoker. veel katten om het complex en vraag me af waar moet dat heen als er geen toeristen meer zijn. restaurant mag wel wat gezelliger gemaakt worden.

"Relaxte sfeer in Villa Ozalp"
Wendie en Ramon
22-9-2011 Aanrader voor mensen die houden van gemoedelijkheid en een ontspannen sfeer.
Keurige appartementen, om de twee dagen schoonmaak en handdoeken wissel.
Vriendelijk personeel. Prachtige omgeving. Dalyan zelf kleinschalig toeristisch, maar zeker niet opdringerig. Wij hebben ons er 2 weken uitstekend vermaakt.
Tip: Heerlijke cappuchino en huisgemaakte cake voortaan bij Digby's, Lina is overgenomen door zeer attente mensen.
Tip: Geweldig gegeten bij restaurant Atay, Turkse keuken ( de locale bevolking eet daar zelf ook), zeer goed en heel betaalbaar. Schuin tegenover de busstop naar het strand.
Ramon en Wendie september 2011

met vrienden, Sept. 2011
"Prima luie vakantie genoten voor de derde keer"
Margriet Louise
1-10-2011 Wij, mijn schoonzus en ik, zijn in september voor de derde keer naar Ozalp geweest en ook nu was het gezellig, heerlijk weer, lieve behulpzame mensen, goede schoonmaak enz. Weer een cijfertje opgeschoven, na L305 en L307 kregen we nu het hoekhuis L308, recht tegenover de bar. Daar ben ik wel eens niet zo blij mee geweest, na drie nachten weinig slaap door het lawaai van de bar, schiet je wel eens uit je slof om 03.30 uur! Maar ach, je kunt overdag aan het zwembad je slaap inhalen. De receptionist spreekt goed Engels en was er altijd om eventuele problemen te verhelpen. L308 had een tuin rondom met zeker zes sinaasappelbomen en de pool/tuinman kwam het gras maaien, wat een luxe! Iedere avond uit eten en vooral Bilo (van Karanfil) en Eylul waren onze favorieten door de erg goede bediening en uitleg (indien nodig). Ook hebben we Lina's Coffeehouse frequent bezocht en er lekkere taart met ijs en ijskoffie gedronken, heerlijk. 21/9 vertrekdag, heeft het even keihard geregend, heerlijk!

"Vergane glorie"
Rob & Caroline
21-11-2011 Met recht zoals de titel luidt. Vergane Glorie. Wij hadden een appartement in de nok van het gebouw naast de bar. Aangezien ik 1.93 meter lang ben dus overal bukken voor elke doorgang van woonkamer naar keuken naar slaapkamer naar badkamer. Geen tv en geen telefoon zoals de reisbrochure beloofde. Alles zeer oud en niet onderhouden. De foto's laten hopelijk de juiste indruk achter.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Ozalp C (anders dan Villa Ali Ozalp) is goed!"
Fam. Lingeman
16-9-2011 De familie Ozalp is stevig vertegenwoordigd in Dalyan. De ouders van Ali Ozalp hebben een eigen appartementencomplex (Ozalp C) en dat is echt een andere dan Villa Ali Ozalp. Als je via touroperator boekt kom je eigen automatisch in Ozalp C en dat is een prima locatie. Het ligt net buiten het "drukke" centrum, zodat het geluid van de krekels niet wordt verstoord. Prima bedden, beetje karig keukentje maar buiten de deur eten doe je daar toch vaak. Douche en toilet ook prima en super nieuwe turbo airco's die in een mum van tijd de boel lekker koel heeft (was wel 6 euro extra per dag net als 1 euro per dag voor de kluis), supermarktje en lokaal bakkertje op loopafstand. Zwembad schoon en chloorniveau prima.

"We komen zeker nog eens terug!"
Fam. Schipper
28-8-2011 We kwamen in de avond aan, en werden zeer hartelijk ontvangen. Blij verrast waren we met het ruime schone appartement. Maar liefst drie balkonnetjes en bij de beide ruime slaapkamers een eigen badkamertje. Tussendoor een soort woonkamertje met bankstel, eettafel en keuken. Helemaal prima, de schoonmaak was ook in orde, door erg aardige mevrouw. Alles was netjes en recent gerenoveerd. De keukeninventaris was spaarzaam maar voor ons voldoende, we waren toch niet van plan om zelf te koken. Nadat we het appartement bekeken hadden nog een drankje genomen in de bar, waar we ook zeer hartelijk werden ontvangen door Musa en Valerie. Ook met Ahmet en Basri was het erg gezellig en was de service prima! De gehele vakantie hebben we gelunched bij het restaurant, heerlijk zo vanuit het zwembad of vanaf het ligbedje konden we aanschuiven. De kok verwende ons zo nu en dan tussendoor zomaar met een bordje meloen of een koud glaasje sap, geweldig! Dalyan heeft ons hart gestolen!!

met vrienden, Aug. 2011
"Het was geweldig"
Mara-joy & Denise
7-9-2011 ozalp is echt top ik kom er al 11 jaar en het is en blijft goed nooit gezeur gehad het personeel is lief werkt hard en totaal niet lui het is zeker aan te raden om naar ozalp tegaan we gaan in oktober weer en word zoals elk jaar weer een onvergeetelijke vakantie

Boris, Musa en valerie (L) jullie xxx

met een groep, Juli 2011
"Leuk!"
Rosalie
8-9-2011 Lekker appartementen complex met ruim zwembad. Appartementen zijn ruim en voldoende ingericht, badkamer is goed. Ligging van het complex is net buiten het centrum van Dalyan, met twee minuten lopen staat u voor de supermarkt en met drie minuten lopen staat u in het centrum, vanwaar bootjes en bussen vertrekken naar het strand. Het strand is heerlijk!
Kortom, heerlijk appartement, ik snap waarom mensen telkens terugkomen!

"Vergaande glorie"
Epie en Hepie
4-9-2011 App was oudbollig en ieder plankje zat los. Maar door de super schoonmakers wel goed schoon. Bar werd uitbesteed en zodoende had het hotel niks met de bar te maken. Hoop dat ze dit veranderen want het barpersoneel was lui en onvriendelijk. De naast gelegen hotels (van zelfde eigenaar) leken dan ook de prioriteit te hebben. Voor een succesvol verblijf in Ozalp moet je niet veel eisend zijn. Het gehele app (inclusief zwembaden) zijn nodig toe aan renovatie.
Dalyan is echt super! Maar wacht een renovatie af of ga naar de naastgelegen hotels en niet naar Ozalp, er is keus zat. De ligging is namelijk prima.
Wij hebben prijs/kwaliteit niet ingevuld omdat wij een lastminute hadden geboekt. Maar 200-300€ per week in het hoogseizoen zou echt de max moeten zijn. Low-budget.